Da, jesam! Ma nece se ni Borac truditi, jer i nama pocinje prvenstvo 13-tog.. Svakako obadvije ekipe idu dalje u KUP BiH..L' Imperator je napisao/la:ahaha, a ti si iz Jelaha??Tihi je napisao/la:
U Srijedu cemo vidjeti taj tim koji ambiciozno ulazi u sezonu!Rudar ce tamo poslati drugi tim i nekoliko juniora, jer tri dana poslije toga igramo derbi prvog dijela prvenstva protiv Jedinstva
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- L' Imperator
- Kontakt:
Aha, sretno vam u prvenstvuTihi je napisao/la: Da, jesam! Ma nece se ni Borac truditi, jer i nama pocinje prvenstvo 13-tog.. Svakako obadvije ekipe idu dalje u KUP BiH..

#samoRudar #zauvijek
A, hvala! Nemam pojma kad se igra uzvrat, al ti javim sigurno kad saznam...L' Imperator je napisao/la:Aha, sretno vam u prvenstvuTihi je napisao/la: Da, jesam! Ma nece se ni Borac truditi, jer i nama pocinje prvenstvo 13-tog.. Svakako obadvije ekipe idu dalje u KUP BiH..aa nisam znao da obe ekipe idu u Kup BiH
znas li kad je druga finalna utakmica tj. kad se u Kaknju igra??
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
To je vise dobra nego losa stvar, jer ce ekipa uci opreznije u prvo kolo i nadam se eksplodiratiL' Imperator je napisao/la:Ma kombinovani tim, al' ne trebamo se vaditi na toTihi je napisao/la:Jel' prva ekipa igrala!?bega_afc je napisao/la:jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva
Rudar Breza - Rudar Kakanj 2:1 (gafa iz penala)

- L' Imperator
- Kontakt:
I to sto kazesgusar je napisao/la: To je vise dobra nego losa stvar, jer ce ekipa uci opreznije u prvo kolo i nadam se eksplodirati

#samoRudar #zauvijek
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
decki znam da ste na forumu vec Rudar proglasili novim premijerligašem ali ako dobijete Jedinstvo sad u prvom kolu svaka vam cast 
svasta se moze desiti , ipak je to fudbal ali eto ako sve bude uredu kod nas bogme tesko da cete moci tako lako pobijediti Jedinstvo. sve u svemu jedva cekam za pet dana da vidim kako ce zavrsiti ta utakmica

svasta se moze desiti , ipak je to fudbal ali eto ako sve bude uredu kod nas bogme tesko da cete moci tako lako pobijediti Jedinstvo. sve u svemu jedva cekam za pet dana da vidim kako ce zavrsiti ta utakmica

~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
- neutralan__
- Kontakt:
Nije da provociram,ali i vi ste počeli malo previše uzdizati tu vašu ekipu.Ali dobro vidjećemo za nekoliko dana šta je zapravo istina.Bihac-City-Boy je napisao/la:decki znam da ste na forumu vec Rudar proglasili novim premijerligašem ali ako dobijete Jedinstvo sad u prvom kolu svaka vam cast
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Hej nisam ja rekao za Jedinstvo da je Barcelona kao onaj lik iz Srebrenika hahaneutralan__ je napisao/la:Nije da provociram,ali i vi ste počeli malo previše uzdizati tu vašu ekipu.Ali dobro vidjećemo za nekoliko dana šta je zapravo istina.Bihac-City-Boy je napisao/la:decki znam da ste na forumu vec Rudar proglasili novim premijerligašem ali ako dobijete Jedinstvo sad u prvom kolu svaka vam cast

ali eto ja opet kazem vidjecemo u subotu kako ce to sve zavrsiti.. ne bih ja bezveze uzdizao da nema razloga

- neutralan__
- Kontakt:
Bihac-City-Boy je napisao/la:Hej nisam ja rekao za Jedinstvo da je Barcelona kao onaj lik iz Srebrenika hahaneutralan__ je napisao/la:Nije da provociram,ali i vi ste počeli malo previše uzdizati tu vašu ekipu.Ali dobro vidjećemo za nekoliko dana šta je zapravo istina.Bihac-City-Boy je napisao/la:decki znam da ste na forumu vec Rudar proglasili novim premijerligašem ali ako dobijete Jedinstvo sad u prvom kolu svaka vam cast
svasta se moze desiti , ipak je to fudbal ali eto ako sve bude uredu kod nas bogme tesko da cete moci tako lako pobijediti Jedinstvo. sve u svemu jedva cekam za pet dana da vidim kako ce zavrsiti ta utakmica![]()
ali eto ja opet kazem vidjecemo u subotu kako ce to sve zavrsiti.. ne bih ja bezveze uzdizao da nema razloga

- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
@ neutralan__ kukali dok se nisu stvari poboljsale 
a najzad nisu kod nas bile stvari "bajne" kao kod vas . kod vas sve je kao dobro od pocetka, niste imali nikakvih problema? Rudar se prosle sezone borio za opstanak,a sad ide na Premijer Ligu. Vas prosle sezone unistili u premijer ligi ako cemo biti posteni .. Nisam se htio upustati u ove rasprave koje ste vodili na forumu cijelo vrijeme ali sad da ti kazem iskreno pun mi je qurac svega.
Sad slusaj mene kolega.. Vi kazete da ce Rudar i Buducnost se boriti za Premijer Ligu? e pa vidjecemo zato jos...
Niste nista bolji od Jedinstva zato jer i Jedinstvo se je jedne sezone borilo za opstanak a sljedece sezone jurisali na Premijer Ligu i zavrsili treci na kraju.
Ehh sad ja jedva cekam da pocne sezona da pocnu kruziti druge price osim ovih sto vi forsirate na forumu da je Rudar i Buducnost jedini favoriti za ulazak u Premijer Ligu.
Niko GOSK-a prosle sezone nije ni uzimao u obzir da ce se boriti za premijer ligu prije nego sto ce poceti sezona a vi ovdje vec sve isplanirali kako ce tabela izgledati.
Halal vam vjera

a najzad nisu kod nas bile stvari "bajne" kao kod vas . kod vas sve je kao dobro od pocetka, niste imali nikakvih problema? Rudar se prosle sezone borio za opstanak,a sad ide na Premijer Ligu. Vas prosle sezone unistili u premijer ligi ako cemo biti posteni .. Nisam se htio upustati u ove rasprave koje ste vodili na forumu cijelo vrijeme ali sad da ti kazem iskreno pun mi je qurac svega.
Sad slusaj mene kolega.. Vi kazete da ce Rudar i Buducnost se boriti za Premijer Ligu? e pa vidjecemo zato jos...
Niste nista bolji od Jedinstva zato jer i Jedinstvo se je jedne sezone borilo za opstanak a sljedece sezone jurisali na Premijer Ligu i zavrsili treci na kraju.
Ehh sad ja jedva cekam da pocne sezona da pocnu kruziti druge price osim ovih sto vi forsirate na forumu da je Rudar i Buducnost jedini favoriti za ulazak u Premijer Ligu.
Niko GOSK-a prosle sezone nije ni uzimao u obzir da ce se boriti za premijer ligu prije nego sto ce poceti sezona a vi ovdje vec sve isplanirali kako ce tabela izgledati.
Halal vam vjera

- neutralan__
- Kontakt:
Pa i rekao sam da mi je samo to čudno što se odjednom sve promijenilo na bolje.Bihac-City-Boy je napisao/la:@ neutralan__ kukali dok se nisu stvari poboljsale
Halal vam vjera
Niko nije rekao da je kod nas sve bajno.Bilo je problema sa igračkim kadrom dok nije počeo prijelazni rok,jer su nam glavni igrači otišli.Međutim doveli smo adekvatne zamjene koje će ih moći dostojno zamijeniti.Ali mi smo barem bili za razliku od nekih koji nisu već polijepo vremena vidjeli Premijer ligu

Ja nisam uopšte nikada rekao niti da je Budućnost favorit niti da će se Budućnost i Rudar samo boriti za ulazak.Ja sam govorio da je Rudar favorit za ulazak,a potajni favoriti su Budućnost i Jedinstvo,eventualno Iskra.
Vidim da si naložen za raspravu,ali ja nisam.Spreman sam na normalnu diskusiju koju možemo dalje nastaviti ako želiš preko pp,da ne kvarimo ljudima temu.
- L' Imperator
- Kontakt:
Momak, ti si preozbiljno shvatio onu anketu! Niko ovdje nije proglasio Rudar, a ni Buducnost novim premijerligasima, vec smo ih naveli kao kandidate koji ce se boriti za Premijer ligu, kontas? Ja sam nekoliko puta rekao ko ce se po mom' nekom misljenju boriti za Pl, a to su JEDINSTVO, Buducnost, Rudar i mozda Iskra i Bratstvo!Bihac-City-Boy je napisao/la:decki znam da ste na forumu vec Rudar proglasili novim premijerligašem ali ako dobijete Jedinstvo sad u prvom kolu svaka vam cast
Iskren da budem, nisam siguran u pobjedu Rudara u prvom kolu (nesto sam nacuo, al' ne bih ovdje da iznosim). Vrlo lako vi mozete odnijeti BODove iz Kaknja, kao i Rudar sto godinama uzima bodove u Bihacu! Znaci, korektna ce biti utakmica i ukoliko bolji budete uzet' cete bar bod, sto nije slucaj na ostalim terenima u BiH (cast Omladincu i Buducnosti pa i vama).
#samoRudar #zauvijek
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Ma mozda sam preozbiljno shvatio ali jbg stvarno me naljutilo to sto vidim stalno forsirate samo dva kluba koji ce se eventualno boriti za prvo mjesto a liga jos nije ni pocela...
nije mi u cilju da se prepirem s nikim . ja samo iznosim svoj stav ovdje

- L' Imperator
- Kontakt:
Slobodno ti iznesi svoje misljenje, zato i sluzi ovaj forumBihac-City-Boy je napisao/la:Ma mozda sam preozbiljno shvatio ali jbg stvarno me naljutilo to sto vidim stalno forsirate samo dva kluba koji ce se eventualno boriti za prvo mjesto a liga jos nije ni pocela...

#samoRudar #zauvijek
covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurnoL' Imperator je napisao/la:Slobodno ti iznesi svoje misljenje, zato i sluzi ovaj forumBihac-City-Boy je napisao/la:Ma mozda sam preozbiljno shvatio ali jbg stvarno me naljutilo to sto vidim stalno forsirate samo dva kluba koji ce se eventualno boriti za prvo mjesto a liga jos nije ni pocela...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- neutralan__
- Kontakt:
Pa problem je taj što mi i jesmo Jedinstvo svrstavali kao konkurenta za ulazakbega_afc je napisao/la:covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurnoL' Imperator je napisao/la:Slobodno ti iznesi svoje misljenje, zato i sluzi ovaj forumBihac-City-Boy je napisao/la:Ma mozda sam preozbiljno shvatio ali jbg stvarno me naljutilo to sto vidim stalno forsirate samo dva kluba koji ce se eventualno boriti za prvo mjesto a liga jos nije ni pocela...

- L' Imperator
- Kontakt:
Znam ja da bi ti volio da Jedinstvo pobjedi Rudarabega_afc je napisao/la: covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurno

#samoRudar #zauvijek
i vjerovatno ce tako i bit,3 boda nose kuci i dokazuju ove tvrdnje koje je covjek predocioL' Imperator je napisao/la:Znam ja da bi ti volio da Jedinstvo pobjedi Rudarabega_afc je napisao/la: covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurno
#Voajeroljupci na respiratorima.
L' Imperator je napisao/la:Znam ja da bi ti volio da Jedinstvo pobjedi Rudarabega_afc je napisao/la: covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurno
a ti jeli mislis da nece pobijediti ma 100% pobjeda jedinstva
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- L' Imperator
- Kontakt:
ako ti tako kazesbega_afc je napisao/la:i vjerovatno ce tako i bit,3 boda nose kuci i dokazuju ove tvrdnje koje je covjek predocioL' Imperator je napisao/la:Znam ja da bi ti volio da Jedinstvo pobjedi Rudarabega_afc je napisao/la: covjek je cak i u pravu sto se toga tice,trebate pisat sa malo vise postovanja,jedinstvo ima predobru ekipu ove godine,pojacali su se solidno i jesu jedni od konkurenata sigurno

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.