Branjenje na treninzima Milana je neprocjenjivo.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Show me your donuts 0 0
I u mnogo vecim reprezentacijama od nase brane golmani iz timova velikana a koji su rezerva u svojim klubovima...zasto to kod nas ne bi bio slucaj?!
Begovicu je klupa prirodna pozicija, nema razloga zasto bi se Bajevic trebao praviti pametan i mijenjati to.
Show me your donuts 0 0
Uvijek se sjetim onog Prcica i ne pozivanja pred Brezil, sta bi od takve igracine.
Mjau !
Posto si trazio samo jednu, evo jedna evropska...Holandija i Cillessen.
...i jedna j.americka, Cile i Bravo.
Kako Cilessen rezerva 
U Argentini je Romero branio kao klupadžija u Unitedu dok se nije posvađao sa nekim dole.

U Argentini je Romero branio kao klupadžija u Unitedu dok se nije posvađao sa nekim dole.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Begovic je medju 10 najboljih golmana u PL zadnju deceniju po broju odbrana...
Klupa u Milanu, pa Sehic ni to nemoze
Klupa u Milanu, pa Sehic ni to nemoze
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Standardni stoperski par iz Lige nacija je na dobrom putu da se oprosti od ozbiljnog fudbala, mada je to Zukanovic vec ranije uradio. Bicakcic je na klupi vec odavno, a Kovacevica ne treba ni spominjati. Pod hitno se tu mora rijesiti nesto, pogotovo sto slabo stojimo i kad su u pitanju ostale dvije pozicije u defanzivi. Na desnom beku nemamo nikog, a na lijevom je stakleni Kolasinac, koji nije uvezao vise od 2 utakmice po 90'. Ne znam koliko bi recimo bilo pametno gurnuti Memisevica u vatru u ovakvim (historijskim
) utakmicama, jer ga jos nijednom nismo vidjeli na djelu. Dobro bi bilo da se bar Bicakcic konacno vrati u startnih 11 u klubu...

Mislim da ce Memisevic-Bikakcic biti stoperski tandem u barazu,obzirom na formu Zukanovica i SunjicaGhuraba je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:33Standardni stoperski par iz Lige nacija je na dobrom putu da se oprosti od ozbiljnog fudbala, mada je to Zukanovic vec ranije uradio. Bicakcic je na klupi vec odavno, a Kovacevica ne treba ni spominjati. Pod hitno se tu mora rijesiti nesto, pogotovo sto slabo stojimo i kad su u pitanju ostale dvije pozicije u defanzivi. Na desnom beku nemamo nikog, a na lijevom je stakleni Kolasinac, koji nije uvezao vise od 2 utakmice po 90'. Ne znam koliko bi recimo bilo pametno gurnuti Memisevica u vatru u ovakvim (historijskim) utakmicama, jer ga jos nijednom nismo vidjeli na djelu. Dobro bi bilo da se bar Bicakcic konacno vrati u startnih 11 u klubu...
Tu je i Dario Dumic koji je standardan u 2 Bundesligi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Sto se tice golmana neka Bajevic poslusa zdrav razum i logiku, recimo dobar primjer mu je stigao jucer iz Istanbula. Erzurum bez Sehica izbacuje Besiktas, sa Sehicem ispada iz lige, isto tako i repka sa Begom do SP i nekoliko baraza, sa Sehicem jedva iznad Lihtenstajna.
Sehic je amaterski kvalitet ranga amaterskog Zeljeznicara osuđen na propast.
Sehic je amaterski kvalitet ranga amaterskog Zeljeznicara osuđen na propast.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Koliko minuta, utakmica je odigrao Begovic u 2019. a koliko Sehic ?
Na kraju Bajvec ce odluciti a vidjet cemo koji ce biti spremniji.
Na kraju Bajvec ce odluciti a vidjet cemo koji ce biti spremniji.
Mjau !
Ovo sa zadnjom linijom ništa ne valja.
sehic je po brojevima najlosi golman ikad u repci ako se ne varam
sa njim na golu smo primili najvise golova u jednom kvalif. ciklusu
a dobro begovic nije igrao za zelju zato razumijem bijes pojedinih sa foruma
begovic je bio na klupi chelsea a u repci bio prvi golman
biti golman u milanu (kakav je trenutno svi znamo) je bolje nego igrati u timu koji se bori za opstanak i redovno ga pune
ostali klubovi turske lige sa obzirom da donnaruma i nije onaj golman kakvog nam zele prikazati begovic ce doci do solidnih minuta u klubu
sa njim na golu smo primili najvise golova u jednom kvalif. ciklusu
a dobro begovic nije igrao za zelju zato razumijem bijes pojedinih sa foruma
begovic je bio na klupi chelsea a u repci bio prvi golman
biti golman u milanu (kakav je trenutno svi znamo) je bolje nego igrati u timu koji se bori za opstanak i redovno ga pune
ostali klubovi turske lige sa obzirom da donnaruma i nije onaj golman kakvog nam zele prikazati begovic ce doci do solidnih minuta u klubu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ne sada...ali dugo vremena rezerva u Barceloni ali je bio prvi golman Holandije u isto vrijeme...i ima dosta slicnih primjera...Bravo, Navas, Romero itd...da ne kopam.
Ovdje pojedinci nikada odustati od rasprave begovic-sehic. Mene vise brine da jedan bolje ne moze a drugi tesko da ce vise od jedne utakmice skupiti do baraza. A znamo kako brani u repki kad sjedi u klubu na klupi.
Do bajevica je da izabere manje zlo...
Do bajevica je da izabere manje zlo...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ma sta znaju Holanđani i Argentinci imamo mi Sarajlijice sa Grbavice oni znaju mnogo toga o fudbalu, profesionalci kao i klub im.
MES QUE UN CLUB!
A mene boli **** ko će braniti, najmanji problem.
- hule_barca
- Kontakt:
Što se tiče golmanske pozicije, poprilična enigma je na tom mjestu. Begović je klasa za Šehića gledajući klubove u kojima je branio. Također, Asmir je dugim stažom izgradio reputaciju u repki i sigurno je veći autoritet zadnjoj liniji i saigračima, nego li je to Šehić. Šehić je dobio priliku kod Prosinečkog i iskoristio je solidno, i to mislim najviše zbog igre nogama, koju Begović uopšte nema, a koju je Robi zahtijevao, da ne bi napucavali lopte bezveze. Prema golmanskim kvalitetama Begović je sigurno bolji, iako je i Šehić pokazao, kako u Qarabagu, ali i u repki da je dobar golman, ali nekad mi se čini da nije školovan golman, s nekim čudnim intervencijama. Recimo, šut Quagliarelle iz Torina krajem prvog dijela, Asmir nikad ne bi odbranio jer je linijski golman, a Šeha ga je skinuo jer je skratio ugao izavši na peterac, a većina golmana, pa i onih svjetskih ne bi to uradila. Međutim, ako idemo nekim redoslijedom, onda su i Burić te Pirić zaslužili šansu da se pokažu kao i Šehić, jer brane u boljim klubovima. Tako da smatram da se Beg treba vratiti na gol, a Šeha nek bude zadovoljan ukazanom šansom kod Robija i nek nađe sebi ozbiljniji klub i nek pokaže da je ozbiljan golman. Čisto sumnjam da će Bajević forsirati Robijev stil igre, čime Šehić gubi najveću prednost nad Begovićem, a u svemu ostalom Beg je ispred.
Mes Que Un Club
- Beduin
- Kontakt:
Sehic
Vranjes Kovacevic/Memisevic Bicakcic Kolasinac
Besic Pjanic Lulic
Visca Dzeko Gojak
Gojak bi se ubacivao u sredinu na poziciju 10ke i otvarao prostor za Lulica i Seada na krilnoj poziciji.
Jedina dilema mi je ta pozicija centralnog u odbrani uz Bicakcica. Memisevic ili Kovacevic, mada ovaj drugi je, cini mi se, u boljoj formi.
Vranjes Kovacevic/Memisevic Bicakcic Kolasinac
Besic Pjanic Lulic
Visca Dzeko Gojak
Gojak bi se ubacivao u sredinu na poziciju 10ke i otvarao prostor za Lulica i Seada na krilnoj poziciji.
Jedina dilema mi je ta pozicija centralnog u odbrani uz Bicakcica. Memisevic ili Kovacevic, mada ovaj drugi je, cini mi se, u boljoj formi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, eaglebvb09 i 30 gostiju.