cao bratojolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:54Svi ste vi pikini puš**urci![]()
![]()
![]()
Pozdrav za brata drakeskanga

cao bratojolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:54Svi ste vi pikini puš**urci![]()
![]()
![]()
Pozdrav za brata drakeskanga
Onaj sto je prevrtao kafice pod bb?
Jes, što je uletio u Iguanu i raznio sve unutra.
Peco se vraća vol. 231421Demir Peco nije otputovao sa Radnikom na Zlatibor!
Nismo odavno o tomeBazinga12345 je napisao/la: ↑09 jul 2020, 22:55Peco se vraća vol. 231421Demir Peco nije otputovao sa Radnikom na Zlatibor!![]()
Svako ima svoje misljenje po meni domet Cvijanovica je Zvijezda Gradacac bez imalo ironije.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:40Čuj Cvija za Pecu. Dobar vic. Ne bih dao ovog Cviju za dvojicu sadašnjih Peco-a.![]()
slazem se.Peci je Ibro nudio dobre uslove da se vrati i odbio je i potpiso opet za Radnik,pa majstore eto te tamo libo me racqu ,ako neces da dodjes **** pa je li.Tuci su nudili kamion para pas nije preso u zvijezdu,a kod nas ti neko ponudi 100 maraka vise igrac ode.Peco dovidjenja sve si rekoRacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:24Peco je izvikan dosta jer je jedan u nizu Veležove djece što je otišla iz kluba za mizerne pare ili džaba..
Što se mene tiče, sve mu najbolje želim ali tolika prizivanja mi pomalo idu na qrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.