Krenuli smo tako što ćemo mi doprinijeti najviše koeficijentu ove godine, iako nismo nešto posebno i ostali trebaju pogurati malo.Vucevich je napisao/la:Pa krenite od sebe.MortemHz je napisao/la:Hajde ljudi pa je l' došlo vrijeme da popravimo ovaj bosanski koeficijent
Trenutno smo 40. država od 55 u Europi.
Cak ce nas i Latvija prestici.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo nosioci u trecem ?MortemHz je napisao/la: Krenuli smo tako što ćemo mi doprinijeti najviše koeficijentu ove godine, iako nismo nešto posebno i ostali trebaju pogurati malo.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Solidna postava Zrinjskog, trebali bi ovo dobiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I dalje tako pišeAdkoHz je napisao/la:Mi smo nosioci u trecem ?MortemHz je napisao/la: Krenuli smo tako što ćemo mi doprinijeti najviše koeficijentu ove godine, iako nismo nešto posebno i ostali trebaju pogurati malo.
De baci sastav ja nisam jos nasao.Zanima me dali ce novi trener da nastavi raditi ono sto je radio na pripremama a to je igranje sa jednim zadnjim veznim,sto je definitivno nesto novo za nase trenere i PL.Vucevich je napisao/la:Solidna postava Zrinjskog, trebali bi ovo dobiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brkic - Rugasevic, Barbaric, Jakovljevic, Kadusic - Rustemovic - Govedarica, Sovsic, Curjuric, Mandic - Hadzicmiky_hz je napisao/la:De baci sastav ja nisam jos nasao.Zanima me dali ce novi trener da nastavi raditi ono sto je radio na pripremama a to je igranje sa jednim zadnjim veznim,sto je definitivno nesto novo za nase trenere i PL.Vucevich je napisao/la:Solidna postava Zrinjskog, trebali bi ovo dobiti.
Da, ali ima još i ovaj dioMortemHz je napisao/la:I dalje tako pišeAdkoHz je napisao/la:Mi smo nosioci u trecem ?MortemHz je napisao/la: Krenuli smo tako što ćemo mi doprinijeti najviše koeficijentu ove godine, iako nismo nešto posebno i ostali trebaju pogurati malo.
Ispraviće grešku na dan izvlačenjaDraw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League second qualifying round champions path will be seeded and drawn against the other ten contenders.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
HvalaVucevich je napisao/la:Brkic - Rugasevic, Barbaric, Jakovljevic, Kadusic - Rustemovic - Govedarica, Sovsic, Curjuric, Mandic - Hadzicmiky_hz je napisao/la:De baci sastav ja nisam jos nasao.Zanima me dali ce novi trener da nastavi raditi ono sto je radio na pripremama a to je igranje sa jednim zadnjim veznim,sto je definitivno nesto novo za nase trenere i PL.Vucevich je napisao/la:Solidna postava Zrinjskog, trebali bi ovo dobiti.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni meni nema smisla ali eto.. 

Ovo ti je vise kopiranje Dinamove 4-1-4-1 postavke.
Da hoće sva tri kluba dobre rezultate izvući danas
I meni liči na 4141
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ma greska garant jer 9 timova ce biti iz 2.pretkola EL i mi kao 10. tako da je vjerovatno na Uefinoj stranici greskom zamijenjeno Seeded i Unseeded al eto znat cemo sigurno kad bude izvlacenjeMortemHz je napisao/la:Ni meni nema smisla ali eto..
Pyro is not a crime !
- JohnCleese
- Kontakt:
Prema imenima kojim raspolazu, Zrinjski je beton.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
nikakve nam koristi, bili 30. ili 40. na Uefinoj rang listi, svakako su sve te lige u nekih 5 deka jer barem 10-ak liga koje su ispred nas su tu zahvaljujuci jednoj ekipi iz njihove drzave koja je nekad napravila neki malo bolji rezultat ili ekipa koja je inace nivo iznad ostatka te lige i cesto odigra dobro u evropi i time im nabija koeficijent dok im ostali klubovi imaju rezultate ko i nasiVucevich je napisao/la:Pa krenite od sebe.MortemHz je napisao/la:Hajde ljudi pa je l' došlo vrijeme da popravimo ovaj bosanski koeficijent
Trenutno smo 40. država od 55 u Europi.
Cak ce nas i Latvija prestici.
Pyro is not a crime !
Ma otići će sva tri kluba 'na glavu' već u prvom pretkolu, možda Zrinjski može proći jer vidim da je ova AP prilično mlad tim (a i klub također) i vjerovatno su neiskusni, mada po meni Zrinjski nikako ne može biti neki veći favorit protiv njih, al' eto vidjet ćemo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Za Floru Talinn igra Liivak i to nosi broj 7. 

za zrinju sam siguran da će proći, a radnik i široki to je već upitno o.O
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li ovaj sigurno raditi braco?braco je napisao/la:Biće prenos Radnika (19:00) i Širokog (21:00) na Arenasport1.ade43 je napisao/la:Ko šta prenosi večeras zna li se?
Zrinjski (19:00) će se prenositi na ovom linku:
http://tv.ffm.mk/?fbclid=IwAR37W38wswO0 ... pthSdjScmY
biće valjda na zrinjski TV o.OMortemHz je napisao/la:Hoće li ovaj sigurno raditi braco?braco je napisao/la:Biće prenos Radnika (19:00) i Širokog (21:00) na Arenasport1.ade43 je napisao/la:Ko šta prenosi večeras zna li se?
Zrinjski (19:00) će se prenositi na ovom linku:
http://tv.ffm.mk/?fbclid=IwAR37W38wswO0 ... pthSdjScmY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.