HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

The_Target
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la The_Target » 09 apr 2009, 11:29

Dobra koreografija Ultrasa, i svakako mislim derby koji je zasluzio TV prenos..
Rođeni brato

kasko
Kontakt:

Post Postao/la kasko » 09 apr 2009, 12:58

The_Target je napisao/la:Dobra koreografija Ultrasa, i svakako mislim derby koji je zasluzio TV prenos..

jel vi to smatrate derbijem i to jos hocete da vidi cjeli svjet taj vas privitivizam.da je milicija malo pametnija pa poslati jedno 2-3 aviona za gasenja pozara da vas posteno okupa na tribinama,i posle toga suzavac pa pendrek preko ledja nebi vama vise naum pao derbi i prenos.mnoge "navijacke skupine"kako se oni sami tako nazivaju promasile su temu.sada im je cilj samo da naprave neki belaj.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 apr 2009, 13:19

kasko je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Dobra koreografija Ultrasa, i svakako mislim derby koji je zasluzio TV prenos..

jel vi to smatrate derbijem i to jos hocete da vidi cjeli svjet taj vas privitivizam.da je milicija malo pametnija pa poslati jedno 2-3 aviona za gasenja pozara da vas posteno okupa na tribinama,i posle toga suzavac pa pendrek preko ledja nebi vama vise naum pao derbi i prenos.mnoge "navijacke skupine"kako se oni sami tako nazivaju promasile su temu.sada im je cilj samo da naprave neki belaj.
A ko to "mi" smatra derbijem? Ne podrzavam neke provokacije, ali derby i navijace da, iako sam navijac bas kluba protiv kojeg je Zrinjski igrao, sta cemo sad...(da ne bi pomislio da se nekome uvlacim, podrzavam dobru atmosferu, koreografije, parole, grafite u stilu navijaca i velika je steta sto RA nije mogao prisustvovati)
Rođeni brato

zrinjski
Kontakt:

Post Postao/la zrinjski » 09 apr 2009, 14:23

ovaj portal je sramotan! toliko se mrzi zrinjski, ultrasi da se pise takve nebuloze i lazi. ultrasi napali policajce, 6000 gledatelja, a cak i sarajevski dnevni avaz kojemu je na naslovnoj "Rođeni prokockali vodstvo" umjesto zrinjski preokretom do pobjede napise 10 000 gledatelja
zrinjski ima publiku, zrinjski ima navijace, zrinjski ima rezultate, a vi se mozete samo tjesiti i nastaviti pisati ovako koliko god hocete

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 09 apr 2009, 14:25

kasko je napisao/la:

To ti je remetilacki faktor

sad kad su im stucane kandze mogu samo na stadionu da demoliraju

prije 15 godina su demolirali citav Mostar ukljucujuci Stari most a u slobodno vrijeme zatvarali ljude u logore

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 apr 2009, 14:27

Molim bez suvisnih i nebuloznih postova,postova koji šire nacionalnu mržnju i koji dizu tenzije.

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 09 apr 2009, 14:57

Pa velez je apsolutno zasluzio da se njihovim navijacima ne dozvoli dolazak pod bijeli brijeg iz istog razloga sto oni nikom ne dozvoljavaju dolazak navijaca
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 apr 2009, 16:35

@Lenovo pa otkud bas ti da kazes to da RA treba zabraniti dolazak , pa bas vama je dozvoljeno da prisustvujete utakmici .. hm.. haj nevazno
Rođeni brato

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 apr 2009, 16:45

I meni je žao što nije bilo RA na derbiju,jer bi ugođaj bio potpuniji,ali ovako i ako ostanu u ligi,nama nema u vrapčiće,njima pod BB,i to će se vrtit u krug,a tko ispašta - navijači.

Puno su važnija dešavanja na utakmici i poslije zbog jedne zaštitarske kuće koji su se ponašali kao kaubojci,te policije koja je ignorirala njihovo da izvinete ****,a trenirala strogoću na navijačima.Navijači ko navijači,uzvratili su istim mjerama,po meni potpuno očekivano i opravdano,ispali bi budale da su prešutjeli.

Ista stvar se dešava i poslije utakmice kada pripadnici te iste zaštitarske kuće upadaju u klub navijača gdje počinju neredi na novo,opet Ultrasi ispali krivci.

Većina medija je napisala da je bilo sukoba između grupe,što je apsolutno netočno,sukob se vodio sa nazovi "zaštitarima" i policijom.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 apr 2009, 16:55

Pokušaj osvete ''zaštitara'' za ono na stajanju ?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 apr 2009, 18:15

Eo malo poduži video navijanja,posebno na kraju kada i nasi PLEMIĆI zapjavaju:

@Stone Island

Ma ja bola,ali navijace su priveli,a oni su ispali kao "čuvari reda".

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 apr 2009, 23:03

Evo malo atmosfere sa derbija:

Koreografija povodom 15 godina Ultrasa
slika

Zapad odavno nije bio puniji u jednoj premijerligaškoj utakmici
slika

Sljedeća postaja mostarskog Zrinjskog:

FK Modriča - HŠK Zrinjski, subota, 11. travnja, 16 sati

Glavni sudac: Goran Paradžik (Ljubuški)
A1 sudac: Zikret Kuljaninović (Banovići)
A2 sudac: Mato Stanić (Prud)
Četvrti sudac: Anto Živković (Orašje)

Delegat: Vitomir Šilić (Sarajevo)

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 09 apr 2009, 23:48

Ovo onaj Paradzik sto je Veleza unistio protiv Slavije???
Aj nece li nama bar posteno sudit :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 apr 2009, 00:23

Da hoce dati Bog. Igrajte za Veleza :P :P :P
Support Velez, It's logical! ★

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 apr 2009, 00:34

antipolitikaa je napisao/la:Ovo onaj Paradzik sto je Veleza unistio protiv Slavije???
Aj nece li nama bar posteno sudit :D
Ma šta će nam pošteno sudit,prodali su bodove Slaviji,nas MORAJU dobit,ali zna se koji je najbolji klub ove države 8-)

Lako je meni za Modriču,mene brine kup i Slavija,već vidim scenarij koji će se održavati,čim pređemo centar za njih će svirat zaleđe,uz to izmislit će im 2 penala i eto ih u finalu.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 apr 2009, 00:49

Evo jednog novog

slika

slika

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 10 apr 2009, 01:49

A sto se ovaj HSK (Hercegovacki Sahovski Klub) Zrinjski tako zove?

Na kojeg se vi Zrinjskog pozivate?

Jel to onaj Madjar/Ugar Zrinyi?

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 apr 2009, 01:53

Ima i šahovski klub Zrinjski ne boj se,ali ovaj je nogometni.
Ime smo dobili po slavnoj hrvatskoj plemićkoj obitelji Zrinski.Otuda i naziv plemići.
Zanima li te još štogod da ti objasnim.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 10 apr 2009, 02:00

Eagles je napisao/la:Ima i šahovski klub Zrinjski ne boj se,ali ovaj je nogometni.
Ime smo dobili po slavnoj hrvatskoj plemićkoj obitelji Zrinski.Otuda i naziv plemići.
Zanima li te još štogod da ti objasnim.
To je znaci Ugar onaj Zrinyi...

A kakve vi veze imate s njim? Vas grad su Turci utemeljili, 75% stanovnistva pod Dinaru iz Transilvanije i Vlaske da ratuju protiv Austrije i u slobodno vrijeme oru Dinaru, nikad vi niste bili ni pod Austro-Ugarskom do 1878 a kamoli pod Rvackom...

Zbunjen sam...

Sto makar ne nadiste Prinz Eugen ili Sultan Sulejman Velicanstveni, oni su vece face, a sa Sulejmanom imate vise veze milijardu puta nego sa tim madjarom Zrinyijem..

:roll:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 apr 2009, 02:07

A nisi dobar majke mi! :D

Ja ti predlažem da skokneš do uprave i da im predložiš neke od tih naziva,ko zna možda te i polušaju.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.