Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Jack_Daniels
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 09:09

džakailibu je napisao/la:nemoj tako, to je jedna fina saburli bošnjačka televizija.
Dabogda u crnu zemlju ovog trenutka propali...Ratni profiteri

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 09:14

Al evoo kaze Miralem da ce biti na "satalickom hayatu."..Covjek reko 2x, nema sanse da je stamparska greska..... :D hahahahahahah :D

A Hayat je sranje, ja ih ne bih gledao da mi placaju a musliman sam eto.....Kad vidim onog degenerika Hadzifejzovica pokvari mi cijelu sedmicu...Glumi nekog patriotu a cijeli rat je proveko drkajuci k.... na TV dok su ljudi ginuli...Bolje da se malo puske uzeo nego li islamske filozofije...

Na kraju otjerase i onog covjeka Marjana koji im je lekcije davao kako se prenosi utakmica....

Bojkotujmo Savez i Hayat !!! Isto je to sranje
Zadnja izmjena: Jack_Daniels, dana/u 01 sep 2009, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 09:15

Evil Genius je napisao/la:Sto se prenosa tice stvarno nisam siguran dal' su bile do sad utakmice na satelitskom programu, a ako ne bude ne bi se iznenadio . . . sto se repke tice, imate video sa treninga na rep.net (vidi se lob pjanica :) ). . . nekako sam ubjedjen da cemo dobit armence (treba ih postovat al isto tako trebamo im uvalit dva tri komada) . . . kvalitet je na nasoj strani, atmosfera nikad bolja, prvi put imamo sansu da sami odlucujemo o svojoj sudbini, jedino me brine neka kazna fife za eventualni incident al' nadajmo se da do toga nece doc
ma nebi trebalo....u srijedu nemoj da ko nosi bilo kakvu pirotehniku to nam netreba..nama samo treba dobra volja zdrav glas i dvije ruke..i to je to...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 09:21

Miraleme hoce li onda utakmica sa Turskom u srijedu biti na satalickom progamu???

:D :D

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 01 sep 2009, 09:24

Bio sam u busu za Belgiju sa par zeničana. Ja imam za njih prijedlog. Da oni imaju svoje navijače na svakoj tribini i ako samo vide nekog sa bakljom odmah po glavi. To nam stvarno ne treba da ne bi počele adminstrativne igre Turaka i Fife
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 09:25

Jack_Daniels je napisao/la:Miraleme hoce li onda utakmica sa Turskom u srijedu biti na satalickom progamu???

:D :D
heheheheh..ja ti kazem kad je igrala turska- bih...isto tako na satalickom bio prenos utakmice zakljucan(tako u najavi bilo).al kad je pocela teka ja je gledo na satalickom hayatu...kod mene je sad trenutno bh hayat,,...jejejejeje..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 01 sep 2009, 09:27

Sada nam ne trebaju problemi na tribinama jer jedva čekaj da nas kazne. Zato pozivam na fer i korektno navijanje.
Please

Glavu_Gore
Kontakt:

Post Postao/la Glavu_Gore » 01 sep 2009, 09:35

Mali Maestro je napisao/la:Sada nam ne trebaju problemi na tribinama jer jedva čekaj da nas kazne. Zato pozivam na fer i korektno navijanje.

Srce na teren, glas i ruke na tribine...nista vise nam ne treba
Glavu gore...Srce repki...

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 01 sep 2009, 09:47

Vraćeno 720 ulaznica

Prema svemu sudeći, nogometna reprezentacija BiH neće imati podršku u Ermeniji. Nogometni savez BiH vratio je jučer ulaznice za ovu utakmicu.

- Imali smo na raspolaganju 720 ulaznica, ali nam se niko nije javio sa željom da ih kupi. Moramo ih vratiti Ermencima, koji će ih prodati svojim navijačima ukoliko bude interesa.

Prema dogovoru nacionalnih asocijacija, gostujući navijači ne mogu kupovati karte na licu mjesta, nego samo preko svojih saveza, pa sumnjam da će naši navijači moći kupiti karte u Jerevanu - rekao nam je generalni sekretar NSBiH Munib Ušanović.

znaci tamo nece biti nasih navijaca....steta ali ovako smo bar sigurni da nece biti problema sa pirotehnikom!

http://www.****/sport/fudbal/a ... tacije-bih

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 10:15

Ja sam cuo da ce jedna grupa turskih navijaca prerusenih u dresove nase reprezentacije ici u Armeniju i bacati pirotehniku....Ozbiljno se prica o tome na turskom sportskom forumu !!!!

Nevjerovatno !!! :o :o :o :o

Mi bi trebali upozoriti UEFU o ovome slucaju !!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2009, 10:16

Ne brinite se za prenos, oni su samo kupili prava za BiH, pa ne smiju napisat da ce prenosit na Satu, ali ce 100% prenosit. Isto je bilo i protiv Belgije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Glavu_Gore
Kontakt:

Post Postao/la Glavu_Gore » 01 sep 2009, 10:18

Jack_Daniels je napisao/la:Ja sam cuo da ce jedna grupa turskih navijaca prerusenih u dresove nase reprezentacije ici u Armeniju i bacati pirotehniku....Ozbiljno se prica o tome na turskom sportskom forumu !!!!

Zezas ??? !!! daj mi link molim te da i to vidim :( :( pa koliki su oni gubari .
Glavu gore...Srce repki...

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 10:21

A ebote pa i ja sam tek danas skontao...Vec 2 mjeseca se svadjam sa njima o ovoj utakmici i prolazu dalje a oni su prije sve prepirali i slicno a ima jedno 20 dana samo se smiju i izigravaju kretene.....Na drugoj temi sam procitao neki clanak navodno o bosanskim huliganima i bila je neka zastoka rasprava i tema se zatvorila...Nakon toga su mi ovi poceli govoriti da kao mi nigdje necemo dalje i da nam ne moze pomoci ni 11 Edina Dzeka.....

Koji su to gubari....

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 sep 2009, 10:23

Jack_Daniels je napisao/la:Ja sam cuo da ce jedna grupa turskih navijaca prerusenih u dresove nase reprezentacije ici u Armeniju i bacati pirotehniku....Ozbiljno se prica o tome na turskom sportskom forumu !!!!

Ma šta ti je ba... niđe veze.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 01 sep 2009, 10:25

Glavu_Gore je napisao/la:

Zezas ??? !!! daj mi link molim te da i to vidim :( :( pa koliki su oni gubari .
pa jest tesko prepoznati turcina. nizki ko **** isti cigani. nidje veze sa nama
haj nek probaju

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 10:26

Eto kako nam je "pomogao" BHF......Sada rizikujemo iskljucenje iz kvalifikacija zbog 2-3 kretena.....

Svaka im cast, bas su pomogli u prosvjetljenju naseg nogometa...

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 01 sep 2009, 10:27

Armenija je daleko u pm. E sad 21.8 objaviti da su dobili karte i očekivati da neko može ići je ludost. Kako do tamo šta s kim itd. nijedna agencija nema teorije da to organizuje. Imam osjećaj da su ovi iz saveza namjerno kasno pustili glas baš iz razloga da ne ide niko. E sad je li to da izgube igrači podršku il' zato što se boje kazni to oni znaju
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 10:37

Isto se prica i na forumu od ULTRA ARSLAN a to su najvatreniji Galatasarajevi navijaci i na forumu od Carsi a to su najvatreniji navijaci Besiktasa. Inace su to ujedno i dvije najvatrenije grupe kada je u pitanju turska reprezentacija..Na oba foruma se nesto muti o tome

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 01 sep 2009, 10:49

Gledam malo predglede pograma nasih tv-kuca, nigdje ne vidim da ima prenos tekme? Jel ko sta zna o tome, hocel i gdje bit prenos?
Manijak do smrti....

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 01 sep 2009, 10:54

mislim da je na Hayatu???
pare nisu problem para NEMA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.