Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Kada je za očekivati duel Markanen-Porzingis 

nerminh74 je napisao/la:Izgleda da su marijanovica iskautirale ove bolje ekipe i sve ga izvlace iz rekeketa da preuzima pick i onda se pokazuje njegova nezgrapnost
Dok ga u odbrani okruzuju sa 2-3 igraca na metar od njega i onda svi napadaju loptu kada je dobije i on se tu najcesce gubi
Dok turci igraju puno bolje nego sto sam mislio da ce igrati
Dobro da je Cedi bio pametniji mogao je prelomiti tekmu

Mozda je vec bilo, ali kakve gluposti ljudima nece pasti na pamet

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- branimir85
- Kontakt:
"Montenegrin Federation will pay 1000 € fine to FIBA because coach Tanjević smoked in the dressing room after the game vs. Hungary."

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Meni ovaj Island pravo simpatična ekipa 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- branimir85
- Kontakt:
prati se derbi Latvija i Rusija,Mozgov maltretita Porzingisa jednostavno je prejak fizički za njega
edit;4 faula Zingisa
ovo je bio prekršaj mozgova na zingisu
edit;4 faula Zingisa

ovo je bio prekršaj mozgova na zingisu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- djoleprijedor
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Latvija u problemima,Zingis ima 4.faula a i Mozgovim im radi dosta problema,nisam gledao od početka pa ne znam jeli stalno Zingis čuvao Mozgova ali ovo u 2.č gdje su rusi igrali s 4 mala i Mozgovom je zadavalo dosta problema latviji a Rusi su to pametno gurali prema Mozgovom koji je snagom izgurivao Ziginsa i uvalio ga u probleme.
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
De linkbranimir85 je napisao/la:Latvija u problemima,Zingis ima 4.faula a i Mozgovim im radi dosta problema,nisam gledao od početka pa ne znam jeli stalno Zingis čuvao Mozgova ali ovo u 2.č gdje su rusi igrali s 4 mala i Mozgovom je zadavalo dosta problema latviji a Rusi su to pametno gurali prema Mozgovom koji je snagom izgurivao Ziginsa i uvalio ga u probleme.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
- branimir85
- Kontakt:
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
ja gledam ace stream,ali evo ti linkova pa izaberiMElloo je napisao/la:De linkbranimir85 je napisao/la:Latvija u problemima,Zingis ima 4.faula a i Mozgovim im radi dosta problema,nisam gledao od početka pa ne znam jeli stalno Zingis čuvao Mozgova ali ovo u 2.č gdje su rusi igrali s 4 mala i Mozgovom je zadavalo dosta problema latviji a Rusi su to pametno gurali prema Mozgovom koji je snagom izgurivao Ziginsa i uvalio ga u probleme.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
http://livetv.sx/enx/eventinfo/560430_russia_latvia/#_
marconato je napisao/la:Mozda je vec bilo, ali kakve gluposti ljudima nece pasti na pamet![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za više od 100 primljenih.Rokoko87 je napisao/la:Meni ovaj Island pravo simpatična ekipa

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- branimir85
- Kontakt:
evo Latvijaca
gdje su ti silni rusi ,u dvorano se samo čuje Latvija, Latvija

Kod Latvije ponovo kapiten najgori.
Svaka cast kapitenu..

Janis Timma je fantastican igrac
Hajmo Latvija
Hajmo Latvija
Latvija 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Solidan Meiers u svojoj roli
suđenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.