GOAT,Westbrook,George,Randle,Davis

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zašto se o Lakersima piše na temi za PO?Sarmelino je napisao/la:Jao Lakersa za nekoliko godina
Da se sjeti ekipa za koga inace navijajuKawhi je napisao/la:Zašto se o Lakersima piše na temi za PO?Sarmelino je napisao/la:Jao Lakersa za nekoliko godina
Cool then.Sarmelino je napisao/la:Da se sjeti ekipa za koga inace navijajuKawhi je napisao/la:Zašto se o Lakersima piše na temi za PO?Sarmelino je napisao/la:Jao Lakersa za nekoliko godina
Jel uzima Oklahoma veceras,posto si vec predvidio Russov td prosjekKawhi je napisao/la: Cool then.
Ma on i ne šuta hahaha .. daj neka asistira i skače Šutat će Ko inače šuta Hahaa... ma igrat će vjerovatno ako prodajemo ovu seriju.. Noah je Igro i Deng sa istom povredom u playoffu Cavsi Šutalo sa tom rukom ..Deng je još i sutao kod nassejo90 je napisao/la:Pa slomljen je palac, tako da vjerovatno propusta PO. Mozda ne, ako nije ruka s kojom sutira? Ja mislim da ovo dovodi u pitanje i ovu seriju protiv Bostona.SaltCityAttack je napisao/la:Rondo out fuck neda se usranom do potoka nema ga Ko zna koliko
Ne znam vala. Ovu drugu su trebali uzeti. Igrao sam i 2-4 na predictoru jer sam mislio da će uzeti drugu u Hou. Večeras će biti guravo. Mora neko pružiti podršku Russu.Sarmelino je napisao/la:Jel uzima Oklahoma veceras,posto si vec predvidio Russov td prosjekKawhi je napisao/la: Cool then.
Metla metlaKawhi je napisao/la:Ne znam vala. Ovu drugu su trebali uzeti. Igrao sam i 2-4 na predictoru jer sam mislio da će uzeti drugu u Hou. Večeras će biti guravo. Mora neko pružiti podršku Russu.Sarmelino je napisao/la:Jel uzima Oklahoma veceras,posto si vec predvidio Russov td prosjekKawhi je napisao/la: Cool then.
Jeftha je napisao/la:Igrački su on i Jordan na istom levelu, ali problem je sto legenda o LeBronu nikad neće prevazići legendu o Jordanu.Dex je napisao/la: James je najbolji svih vremena
Pa ako hoce keš ostati ce u Indiani šta ce u LA on hoce da bude contender. U LA to nece biti. Što se tice potpisivanja mislim da njemu ugovor istice tek sljedece godine tad je FA, a znam da su on i Wall strašni haveri tako da ako se godinu pokažu kao dobar fit mislim da bi potpisao ugovor. Bolje sa njim nešto ganjati i pokušati ga potpisati nego Otta Portera maxati što je smiješnoSteph je napisao/la:PG ide u LA, to je jasno nakon sinoć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.