Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Kodro
Zabi gol za Athletic Club. I to bivsem klubu 

-
- Kontakt:
Hajde molim te proradi!
Donese im 3 boda. 

Cestitke na prvijencu u novoj sezoni.
I corava koka zrno ubode
Did Huakin 39g zabi im tri komada za 20 min 

Odlicna tekma za neutralnog gledatelja 
Keno je vecinom utakmice bio odsjecen. Sancet i Williams takodjer nisu bili nesto opasni. Imam dojam da je Keno poboljsao kretanje kod centarsuteva i kornera. Dva puta je uspio odlicno pobjeci svom cuvaru. Samo mu tajming nije dobar, ali to bi moglo biti do male minutaze. On nazalost nije rasni golgeter koji ce trpati iz sedmice u sedmicu, ali mislim da bi mogao biti od koristi i tu i tamo zabiti gol ako se nastavi ovako aktivno kretati u 16.

Keno je vecinom utakmice bio odsjecen. Sancet i Williams takodjer nisu bili nesto opasni. Imam dojam da je Keno poboljsao kretanje kod centarsuteva i kornera. Dva puta je uspio odlicno pobjeci svom cuvaru. Samo mu tajming nije dobar, ali to bi moglo biti do male minutaze. On nazalost nije rasni golgeter koji ce trpati iz sedmice u sedmicu, ali mislim da bi mogao biti od koristi i tu i tamo zabiti gol ako se nastavi ovako aktivno kretati u 16.
Nek ostane pribiljezeno da je zabio iz penala u kupu...ako rezultati ne lazu. 

Igra od prve protiv Reala 

bravo za Kodru.. igrac na kojeg treba ozbiljno racunati.
Najjači status igrača u klubu majke mi
Četiri mjeseca ga nema u rosteru, onda odjednom uđe sa klupe u ligi, zabije gol i klub mu osvoji tri boda. Sljedeću tekmu ga ponovo nema u rosteru, Athletic također osvoji tri boda. Tekma poslije te Kodro odigra svih 90 minuta u porazu svog tima, sljedeću tekmu ga ponovo nema u rosteru. Onda dođe kup utakmica protiv nekakvog niželigaša, gdje ga trener hladno ostavi na klupi, ovaj uđe pred kraj, izbori penal i zabije gol. I onda starta protiv Reala na Bernabeu

Četiri mjeseca ga nema u rosteru, onda odjednom uđe sa klupe u ligi, zabije gol i klub mu osvoji tri boda. Sljedeću tekmu ga ponovo nema u rosteru, Athletic također osvoji tri boda. Tekma poslije te Kodro odigra svih 90 minuta u porazu svog tima, sljedeću tekmu ga ponovo nema u rosteru. Onda dođe kup utakmica protiv nekakvog niželigaša, gdje ga trener hladno ostavi na klupi, ovaj uđe pred kraj, izbori penal i zabije gol. I onda starta protiv Reala na Bernabeu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ElCartel11
- Kontakt:
Prva postava protiv Reala 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.