BigDaddy je napisao/la: fali mu ruka na ramenu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
BigDaddy je napisao/la: fali mu ruka na ramenu
Treba jos jednom citiratBigDaddy je napisao/la:
CITAT KOLA:
- Mirgerr„Očekujem da u grupi C zbir svih golova bude maksimalno 15 golova“
To bila neka golijada na white hart laneuirfo je napisao/la:Treba jos jednom citiratBigDaddy je napisao/la:
CITAT KOLA:
Ljepotica kola, nazalost krenem ukljucit bandicam da golove snimim i slucajno izadjem iz fifeBigDaddy je napisao/la: To bila neka golijada na white hart laneu
irfo je napisao/la:Treba jos jednom citiratBigDaddy je napisao/la:
CITAT KOLA:
Da li želiš odgodu?Pozde je napisao/la:
Piši mu odgodu meča, danas se javljao na forum. Znači ne treba ga kaznit za neaktivnost na forumu.mirgerr je napisao/la:Da li želiš odgodu?Pozde je napisao/la:
DO 23:59 imaš fore
Zelim odgodu jer nece da kompjuter prepozna.. Mogu sutra navece jer idem u drugi stan ali ne razumijem sta je problem kod ovog kompjutera.. I btw stigao na vrijememirgerr je napisao/la:Da li želiš odgodu?Pozde je napisao/la:
Prije pola sata pričao sa BigDaddyem, i on mi je predložio da ti upišem odgodu, ali da zato u 2.kolu nema odgadjanja nikakvog.Pozde je napisao/la:Zelim odgodu jer nece da kompjuter prepozna.. Mogu sutra navece jer idem u drugi stan ali ne razumijem sta je problem kod ovog kompjutera.. I btw stigao na vrijememirgerr je napisao/la:Da li želiš odgodu?Pozde je napisao/la:
Sad kad je kompletirano i drugo kolo ocekujemo zvanicnu grafikumirgerr je napisao/la:.
irfo je napisao/la:6 igraca Pijetlova u timu kola, zahuktali smo se, a veceras je vrijeme da cekiramo kartu za cetvrtfinale
To ne znam, nisam igrao manager mode. Nego bi li se ti prikljucio nasoj ligi?arelinho je napisao/la:Da li je moguće u manager modu bez obzira što odmaram igrače da im kondicija bude katastrofalna u nekim utakmicama? Igram sa West Hamom i ne ide loše, ali me ovo nervira. Odmaram igrače redovno, ali opet im bude loše kondicija pred početak utakmice.
Rado, ali igram na ps4 ne na pc.BigDaddy je napisao/la:To ne znam, nisam igrao manager mode. Nego bi li se ti prikljucio nasoj ligi?arelinho je napisao/la:Da li je moguće u manager modu bez obzira što odmaram igrače da im kondicija bude katastrofalna u nekim utakmicama? Igram sa West Hamom i ne ide loše, ali me ovo nervira. Odmaram igrače redovno, ali opet im bude loše kondicija pred početak utakmice.
ne slazem se sa listom strijelaca, messi po mojoj racunici ima 3 golamirgerr je napisao/la:Lista strijelaca dodana na prvi post u grupama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.