NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Sreća što je neaktivan od 2014. godine. Da je aktivan, popizdili bismo. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Westbrook je sad bolji igrač od CP3 Paula,a i ukupno će biti kad završe karijere.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Drug, nisam vidio većeg licemjera od tebe na ovom forumu, znam te od prvog posta, šteta što ne mogu blokati postove moderatora, stvarno si dno dnaMonolog je napisao/la:Sreća što je neaktivan od 2014. godine. Da je aktivan, popizdili bismo.
Tuzi ga jarane [emoji3]
kakva placipicka
kakva placipicka
za ovo se dobijao ban, ali eto, pošto određenim ljudima odgovara ovako omaložavanje mene kao forumaša, post neće biti izbrisan.Clutch je napisao/la:Ko ovom drma kavez?
Svima na dušu koji toleriraju ovakva pisanje osobe koja je navodno punoljetna.
Svaka čast clutch, majstore, jesam li ja tebe ikad uvrijedio sa tako teškim riječima? Ili bilo koga ovdje na forumu? Ne, nisam, ne padam tako nisko kao što si ti sa ovakvom replikom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Aktiviraj se malo, pobogu.Neutral je napisao/la:Drug, nisam vidio većeg licemjera od tebe na ovom forumu, znam te od prvog posta, šteta što ne mogu blokati postove moderatora, stvarno si dno dnaMonolog je napisao/la:Sreća što je neaktivan od 2014. godine. Da je aktivan, popizdili bismo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
[emoji3]Monolog je napisao/la:Aktiviraj se malo, pobogu. [emoji106]Neutral je napisao/la:Drug, nisam vidio većeg licemjera od tebe na ovom forumu, znam te od prvog posta, šteta što ne mogu blokati postove moderatora, stvarno si dno dna [emoji106]Monolog je napisao/la:Sreća što je neaktivan od 2014. godine. Da je aktivan, popizdili bismo.
cuj holiday pomenu, taj je invalid od povreda postao a i kad je bio zdrav prosjek zivi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skoro 18 poena sa 8 asistencija te 4 skoka u prosjeku znači biti prosječan u današnjoj nba, okejTorres_9 je napisao/la:cuj holiday pomenu, taj je invalid od povreda postao a i kad je bio zdrav prosjek zivi
Momak ove godine ne igra radi žene koja je imala tešku operaciju tumora na mozgu.
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Jel ti pogledas kad tekmu ili samo boxscore kao lenbias onomad.Neutral je napisao/la:Skoro 18 poena sa 8 asistencija te 4 skoka u prosjeku znači biti prosječan u današnjoj nba, okej [emoji106]Torres_9 je napisao/la:cuj holiday pomenu, taj je invalid od povreda postao a i kad je bio zdrav prosjek zivi
Momak ove godine ne igra radi žene koja je imala tešku operaciju tumora na mozgu.
u najboljoj sezoni u fili su te brojke,zasto to ne naglasisNeutral je napisao/la:Skoro 18 poena sa 8 asistencija te 4 skoka u prosjeku znači biti prosječan u današnjoj nba, okejTorres_9 je napisao/la:cuj holiday pomenu, taj je invalid od povreda postao a i kad je bio zdrav prosjek zivi
Ne vidim ti moj đone postove, a ti navalio da me citiraš svaki dan, bitan si mi ti i tvoje mišljenje k'o Lanina prognoza na obnu. Baci ga, uživaj u životu, imaš previše frustracija 
Večeras dvije must watch utakmice:
Minesota protiv Denvera, te naravno spektakl i 40 poena Rusela protiv Durantovih Wariorsa.
Imam hd linkove ako nekoga zanimaju, mogu mu preko pp-a poslati, valjda ih nisu zaključali.
Večeras dvije must watch utakmice:
Minesota protiv Denvera, te naravno spektakl i 40 poena Rusela protiv Durantovih Wariorsa.
Imam hd linkove ako nekoga zanimaju, mogu mu preko pp-a poslati, valjda ih nisu zaključali.
Meni je bitno samo da Durant posterizuje napaljenog Wessa te da istog Green razbije na nekom dijelu terena.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ispravio sam ti post.Neutral je napisao/la:Ne vidim ti moj đone postove, a ti navalio da me citiraš svaki dan, bitan si mi ti i tvoje mišljenje k'o Lanina prognoza na obnu. Baci ga, uživaj u životu, imaš previše frustracija
Večeras dvije must box score utakmice:
A da sam napisao u karijeri ima 14 poena, 3.5 skoka, te 6 asistencija tvoj odgovor bi bio šta?Torres_9 je napisao/la:u najboljoj sezoni u fili su te brojke,zasto to ne naglasisNeutral je napisao/la:Skoro 18 poena sa 8 asistencija te 4 skoka u prosjeku znači biti prosječan u današnjoj nba, okejTorres_9 je napisao/la:cuj holiday pomenu, taj je invalid od povreda postao a i kad je bio zdrav prosjek zivi
Ima problema sa povredama, ali daleko od toga da je "invalid" kako si ga ti nazvao. Imao je i Eric problema sa povredama u Pelikanima, a evo ga igra dobro u Hjustonu.
Jrue je super igrač, bolja verzija Brandona iz Feniksa.
Usput, Tyreke je super underrated igrač, igra super u obra pravca, te je prije svega odličan timski igrač. U rookie sezoni na 20 poena, a kasnije sve pada, ne zbog pada kvaliteta, nego zbog manjeg uzimanja šuteva, te veće timske igre, posebno u posljednje tri sezone. Šteta što su ga povrede doveli do stagnacije u nekim stvarima.
Momčino obično pišeš kvalitetne postove, ali ova je za degenekaBesic je napisao/la:Meni je bitno samo da Durant posterizuje napaljenog Wessa te da istog Green razbije na nekom dijelu terena.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Volio bih da Oklahoma pobjedi da sutra boxscores tipovi mogu reći da je Rusel najbolji igrač na svijetu, te da je Oklahoma sa sjajnim Adamsom, Robersonom, te Kanterom prvi favorit za prsten, odmah iza njih Klivlend jer tamo igra Đejms.Besic je napisao/la:Meni je bitno samo da Durant posterizuje napaljenog Wessa te da istog Green razbije na nekom dijelu terena.
Ne treba zaboraviti i ex Ralovog igrača Singlera, te ex Barcinog igrača Abrinesa, obojica su OP. Morao sam ovu dvojicu napisati jer su možda boxscoreri upratili njihove igre preko Endesine stranice u ACB ligi
Jel ti hoćeš da Lillard bude MVP ili nećešLillard je napisao/la:
Momčino obično pišeš kvalitetne postove, ali ova je za degeneka
Da vidimo kako Wess igra protiv ozbiljne odbrane
- PaskalHens
- Kontakt:
Evo ispravio sam post da se ne upališ k'o ku.rva poslije šamara.Neutral je napisao/la:za ovo se dobijao ban, ali eto, pošto određenim ljudima odgovara ovako omaložavanje mene kao forumaša, post neće biti izbrisan.Clutch je napisao/la:Ko ovom ruši snješka?
Svima na dušu koji toleriraju ovakva pisanje osobe koja je navodno punoljetna.
Svaka čast clutch, majstore, jesam li ja tebe ikad uvrijedio sa tako teškim riječima? Ili bilo koga ovdje na forumu? Ne, nisam, ne padam tako nisko kao što si ti sa ovakvom replikom.
![]()
Viva la France, as they say in Rome.
Briga me boli sada kada ih ne vidim.
Super da je vrijeđanje dozvoljeno, taman da testosteronci mogu onanisati po tastaturi pisajući omaložavanja. Meni ne smeta, samo sam rekao da se ban dobijao za takve stvari i da nisam očekivao od njega takvo pisanje, mislio sam da je ozbiljniji.
Super da je vrijeđanje dozvoljeno, taman da testosteronci mogu onanisati po tastaturi pisajući omaložavanja. Meni ne smeta, samo sam rekao da se ban dobijao za takve stvari i da nisam očekivao od njega takvo pisanje, mislio sam da je ozbiljniji.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.