Sad bi pristo da nam Almiunia bude prvo golman.Kontraa je napisao/la:Anele, da si vidio šta je Viviano odbranio sad protiv Milana, zažalio bi što smo ga vratili u Italiju
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Sad bi pristo da nam Almiunia bude prvo golman.Kontraa je napisao/la:Anele, da si vidio šta je Viviano odbranio sad protiv Milana, zažalio bi što smo ga vratili u Italiju
Pametan sam bio što sam otišao igrati termin, a ne gledati Arsenal, nemam volje kao ni većina, nema onog žara da navijaš za klub, kad su ubili sve ono što ti je drago bilo, tražili smo pojačanja, doveli smo ih, nema rezultata, fali još pojačanja, međutim ne jer je Wenger tvrdoglav i jedva je i doveo ikako Cecha, Ozila i Alexisa, doveo je Lucasa Pereza, momka koji je izmislio fudbal za Walcotta, Chamberlaina, ali opet Wenger njih forsira..
Ovo nije Arsenal FC, ovo je Arsene FC nažalost, radije bih gledao kako ispadamo u drugu ligu, bar bi nam bilo zanimljivo, ovako svake godine ista priča, ne znam koliki moraš biti **** da bi svake godine ti se isto dešavalo i svake godine radio isto.
Jednom rječju luzer, imamo velikog luzera na klupi, to je postao svojom greškom i zbog tog luzerstva smo tu gdje i jesmo, igrači poprimaju takav mentalitet, oni bolji igrači se stapaju sa klocevima tipa Aaron Ramsey, Ox, Theo, Gibbs, Gabriel i tako dalje, al šta se može..
Cholo bi nam donio neku vrstu radosti bar da navijamo za taj ' novi ' Arsenal, pa čak i Allegri, ko god osim nekih mehkih trenera, više me i briga za Wengera, sve svoje uspjehe je prekrio neuspjesima i to i dalje radi, trebao je otići dok je bio legenda, sada je postao budala i luzer.
Iskreno se molim da nam se vrati volja za mečevima, da nam nešto opet vrati žar pri gledanju Arsenala, to je jedino što želim trenutno.
Ovo nije Arsenal FC, ovo je Arsene FC nažalost, radije bih gledao kako ispadamo u drugu ligu, bar bi nam bilo zanimljivo, ovako svake godine ista priča, ne znam koliki moraš biti **** da bi svake godine ti se isto dešavalo i svake godine radio isto.
Jednom rječju luzer, imamo velikog luzera na klupi, to je postao svojom greškom i zbog tog luzerstva smo tu gdje i jesmo, igrači poprimaju takav mentalitet, oni bolji igrači se stapaju sa klocevima tipa Aaron Ramsey, Ox, Theo, Gibbs, Gabriel i tako dalje, al šta se može..
Cholo bi nam donio neku vrstu radosti bar da navijamo za taj ' novi ' Arsenal, pa čak i Allegri, ko god osim nekih mehkih trenera, više me i briga za Wengera, sve svoje uspjehe je prekrio neuspjesima i to i dalje radi, trebao je otići dok je bio legenda, sada je postao budala i luzer.
Iskreno se molim da nam se vrati volja za mečevima, da nam nešto opet vrati žar pri gledanju Arsenala, to je jedino što želim trenutno.
I ja ću ga uvalit' za koji dananell je napisao/la:Uvali ga El Neny u finalu.

Ali El Neny iz mrtvog ugla.....imao sam osjećaj da je Čeh na golu Kameruna
Joj gledaj avatara...cech,wilshire jos samo fali neko jeffersa da stavi
Da se ukljucim i ja sa Velskim Zidanom, pusti ovu neznalicu.anell je napisao/la:To nešto fali ovim igračima ?
Radi takvih hamelja i jesmo gdje jesmo 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa hos reci da alidiere nije dovoljno dobar? 

Alidiere > Ozil
Wilshere>RosickyRosicky je napisao/la:Alidiere > Ozil
Wilshere da uradi barem 50 posto onog sto je Rosa ja bi bio zadovoljan..a znamo koliko je isti bio povrijeden
Ryan Huddart> cech
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.