anell je napisao/la:Ako taj čovjek sa slike dođe odmah će se riješiti Cecha.
nek se rješi,može dovesti oblaka,a rješiti će se i velikih klasa na stoperima,a da ne govorim o dmfovima i napadačima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:Ako taj čovjek sa slike dođe odmah će se riješiti Cecha.
Amfovima *Seaman je napisao/la:anell je napisao/la:Ako taj čovjek sa slike dođe odmah će se riješiti Cecha.
nek se rješi,može dovesti oblaka,a rješiti će se i velikih klasa na stoperima,a da ne govorim o dmfovima i napadačima
Cmfovima*anell je napisao/la:Amfovima *Seaman je napisao/la:anell je napisao/la:Ako taj čovjek sa slike dođe odmah će se riješiti Cecha.
anell je napisao/la:Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.
Tako je kad nemaš kapitena na terenu.Harika je napisao/la:Ma nije bitno to izgubili ili ne, ali je postalo zalosno sta nam ljudi rade iz utakmicu u utakmicu, gadi mi se ovo sve
Isti sam, cak svim srcem navijam protiv Arsenala. Bilo je ovakvih faza i ranije al je to bilo vise isforsirano sad fakat svim srcem navijam protiv svaku utakmicu. Mozda ce me neko popljuvati ali nema drugog nacina da se vadimo iz govana osim ispadanja iz top 4.Brokula je napisao/la:Fakat mi više nije ni žao što se dešava sa kluba i što nemamo šanse ni za kakvu titulu. Žao mi mene jer mi je lik ogadio fudbal, nemam više strasti da sjedem da gledam tekmu.
Kločina, sa ovakvom ekipom gdje bi većina ozbiljnijih menadžera uzela titulu ko od šale, on nas vodi ka ispadanju i iz TOP4
JadnicakBarcod je napisao/la:Svi smo mi ClaudeVGS je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.