Necemo Havaje dosta Slovenija,a gdje ste vi ono Hrasnixa,Livno?GOAT je napisao/la:Mozete vi planirat i havaje al zna se ko kolo vodi.Cinjenica je da nemate marke na racunu i da ko kurava morate cekat da vam makro dadne pare.zagor1987 je napisao/la:To ti mislis samo,da nemamo za priprema nebi se planirala Slovenija vec LivnoBrcanskamalta je napisao/la:A yebem ti ligu kada igraci iz vijetnama izaberu drugu ligu..francuske....Sila smo...
Sarajevo bi u evropa ligi moglo daleko uz malo srece u zdrijebu i do play ofa, a oni umjesto pojacanja jedva za plate i pripreme imaju...Cijela liga haos
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne znam za koga pitas ? Ja evo bio 20 dana na Maldivima,rahatluk u pm.zagor1987 je napisao/la: Necemo Havaje dosta Slovenija,a gdje ste vi ono Hrasnixa,Livno?
23
od knjige?GOAT je napisao/la:Ne znam za koga pitas ? Ja evo bio 20 dana na Maldivima,rahatluk u pm.zagor1987 je napisao/la: Necemo Havaje dosta Slovenija,a gdje ste vi ono Hrasnixa,Livno?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Licno ih dijelio po maldivima, posto on ne salje postom, zvali ga ljudi on otiso da podijeli par komada. A zasto se nisam iznenadio da je on navijac ZeljePenaltiky je napisao/la:od knjige?GOAT je napisao/la:Ne znam za koga pitas ? Ja evo bio 20 dana na Maldivima,rahatluk u pm.zagor1987 je napisao/la: Necemo Havaje dosta Slovenija,a gdje ste vi ono Hrasnixa,Livno?

Ponosni navijac Zelje!!!Necu valjda navijat za komunisticku tvorevinu.drakensang je napisao/la: Licno ih dijelio po maldivima, posto on ne salje postom, zvali ga ljudi on otiso da podijeli par komada. A zasto se nisam iznenadio da je on navijac Zelje
23
-
- Kontakt:
Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.
Lakse cemo ti metar u guzicu, nego cm u glavu

Kako je Velež stariji od komunizma?drakensang je napisao/la:Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.
- Dokoljenko
- Kontakt:
U pravi si za cente jer je mislio na vijetnamce. Nema veze sto si ispao glup, to je normalno. Tebi.drakensang je napisao/la:Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Grob te je.bo ne vjerujem s kim ja vodim diskusiju.Kazem necu valjda navijat za komunisticku tvorevinu(mislim na fks jer sam iz SA logicno) oni odu na klub iz 10-tog grada.Kakvi glupani Allahu dragi 

23
-
- Kontakt:
Odnosno, pardon, na ovim prostorima, obzirom da je Komunisticka partija od 1920. djelovala ilegalno, samim tim nastanak Veleza nije usko vezan za komunizam.Penaltiky je napisao/la:Kako je Velež stariji od komunizma?drakensang je napisao/la:Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.
Yebiga, mene si citirao
Penaltiky je napisao/la:Kako je Velež stariji od komunizma?drakensang je napisao/la:Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.

Vidi se da volis knjigu ko bajro mater.Jesil cuo za karla marxa ?
23
-
- Kontakt:
Nez jel potpisao max za lakerse 

Karl Heinrich Marx rođen je 5. svibnja 1818
Fudbalski Klub Velež Mostar je osnovan 1922
Penaltiky - Kako je Velež stariji od komunizma?
Fudbalski Klub Velež Mostar je osnovan 1922
Penaltiky - Kako je Velež stariji od komunizma?
23
Ma to vidjoh, elem klubove su osnovali radnici koji su mahom bili komunisti, ali nije komunistička tvorevina niti režimska.drakensang je napisao/la:Odnosno, pardon, na ovim prostorima, obzirom da je Komunisticka partija od 1920. djelovala ilegalno, samim tim nastanak Veleza nije usko vezan za komunizam.Penaltiky je napisao/la:Kako je Velež stariji od komunizma?drakensang je napisao/la:Sad da ja tebi objasnjavam da je Velez nastao puno prije komunizma, pa samim tim nije "komunisticka tvorevina" ne ide.
Yebiga, mene si citirao
Od toga ne treba bježati, niti se stiditi, Velež i Sloboda su maltene jedini klubovi u državi koji od prvog dana baštine iste ideologije, nek je petokraka tu.

GOAT fakat si glup ko ****, bilo je to retoričko pitanje, pročitaj i njegov komentar, lik kaze da je Velež stariji od komunizma a ja pitam kako. I Marx je napisao manifest al komunizam seze u 1780.
Ja sam mislio da je komunizam nastao rođenjem Zlatka LaguNdžije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Ja sam mislio da je komunizam nastao rođenjem Zlatka LaguNdžije
krv mu ****.
-
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ja sam mislio da je komunizam nastao rođenjem Zlatka LaguNdžije
Ma i njega cemo u lakerse

LOOL LOOL LOOOOL LOOOOL
Prije nego sto si potrco na wikipediu i pronaso prvu informaciju trebo si se pljasnut 5-6 puta hladnom vodom.Komunizam ti seze jos od drevne grcke a Karl ga je ozivio i napiso ideju koja je posle realizovana.
Prije nego sto si potrco na wikipediu i pronaso prvu informaciju trebo si se pljasnut 5-6 puta hladnom vodom.Komunizam ti seze jos od drevne grcke a Karl ga je ozivio i napiso ideju koja je posle realizovana.
23
Idiote možeš ti pročitati post na koji sam odgovorio? Arogantan i mentalno zaostao. Fina kombinacija.GOAT je napisao/la:LOOL LOOL LOOOOL LOOOOL
Jesi zapjenio zbog lejkersa.Babuka gazi prema 4-toj tituli lagano.drakensang je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ja sam mislio da je komunizam nastao rođenjem Zlatka LaguNdžije
Ma i njega cemo u lakerse
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.