Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 23 jan 2017, 17:40

da je wojo tu ove sezone bi bili bo d iza chelseja i to onako realno

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jan 2017, 17:43

Ne trebam ništa pisati.
Pld W D L
38 26 12 0

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 23 jan 2017, 17:53

Ali iskljucivo brani penale koje on napravi :D Tako i u Romi

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 23 jan 2017, 21:55

Brokula je napisao/la:Orbinho ‏@Orbinho 4h4 hours ago
More
Arsenal have conceded just four goals in their last seven Premier League games at the Emirates - ALL penalties.
:hmmmmm:
Dobro, svi penali su bili cisti. Nemam ja zamjerki na to, bas kao ni na Xhakine crvene kartone. Zamjerke imam na nedosudjene penale za nas i na startove za crvene kartone na nase igrace koji prodju bez kazne tipa onaj lakat u oko Mustafija.

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 23 jan 2017, 22:05

anell je napisao/la:Ne trebam ništa pisati.
Jedna od najboljih odbrana u povijesti kluba

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 jan 2017, 22:23

klauni prizivaju poljsku ludu :rol: :rol: :rol: zemljo otvori se kojih klaunova,jel to onaj golman koji je uveo svoj klub u lp protiv nikad smiješnijeg porta :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: i da samo kažem da su neki bili u pravu kad su govorili da je pekarčić beton od pojačanja,igračina samo takva plaćena 45 milkica :rol: :rol: :rol: :kafa: :kafa: :kafa: :rol: :rol: :rol: :rol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 jan 2017, 00:25

Evo ga, a nije poslije kiksa. Tačno mi je drago što nas nije zaboravio. :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 24 jan 2017, 01:37

Artetitis je napisao/la:
More
Arsenal have conceded just four goals in their last seven Premier League games at the Emirates - ALL penalties.
Dobro, svi penali su bili cisti. Nemam ja zamjerki na to, bas kao ni na Xhakine crvene kartone. Zamjerke imam na nedosudjene penale za nas i na startove za crvene kartone na nase igrace koji prodju bez kazne tipa onaj lakat u oko Mustafija.
To je zbog pravila koje je prihvaceno sa foruma, "Moze svirati, a I ne mora."
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 jan 2017, 03:21

Artetitis je napisao/la:
More
Ma nije normalno da se klubu poput Arsenal sviraju 4 penala kući u 7 utakmica. Jednostavno nije. A i to bi bilo ok, da kao što kažeš, barem nama sviraju ono što trebaju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 24 jan 2017, 16:28

Slagirani voajer i nakon silnih sudijskih poguranaca i dalje ima minus osam, ne bojte se voajeroljupci sace cuveni februar-mart kad se ispada iz tri takmcicenja odjednom :lol: :lol: :lol:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 24 jan 2017, 16:50

Brokula je napisao/la:Ma nije normalno da se klubu poput Arsenal sviraju 4 penala kući u 7 utakmica. Jednostavno nije.
Ali jest. Neka ih svira kad jesu ko god ga napravi. No, dok je Wenger tu, Riley nece dati Arsenalu posten tretman.

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 24 jan 2017, 18:00

Sudije sa sjeverozapada engleske, urota ljudi!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 jan 2017, 18:26

Profa dvije utakmice na tribinama zbog incidenta sa sudijama.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 jan 2017, 18:28

VGS je napisao/la:Profa dvije utakmice na tribinama zbog incidenta sa sudijama.
Dobro je i prosao vala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 jan 2017, 19:00

Artetitis je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Evo ga, a nije poslije kiksa. Tačno mi je drago što nas nije zaboravio. :lol:
Ignorisite idiota.
Stvarno si voajeroljubac kad tako govoriš o prosvjetitelju. :lol:

Ali mi je najjače da je neko napravio novi acc i predstavlja se ko Paja. Samo je zaboravio da on nikad ne koristi velika slova, ne odvaja zarezima i slično. Loša kopija. :urnebes:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 jan 2017, 19:03

I ja sam primijetio da nije @BBB :D

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 24 jan 2017, 19:50

Naravno da sam ja, da nisam ja ne bi se sjecao strucnjaka bege i njegovih cuvenih ocekivanja kako ce Walnut da naredne sezone eksplodira vjeorvatno i dalje ceka trkacu kokos da ispuni potencijal, haj ima vremena tek je 12 godina tu u klubu :rol:

Nego promjenio sam racunar pa a ostao mi je pass na njemu tako da ne znam koji je pa ne mogu da udjem u svoj originalni acc, pa sam morao napraviti novi iako nisam banovan. Ako mi administracija vrati moj bio bi im zahvalan...

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 24 jan 2017, 19:54

Bigbangbig je napisao/la:Naravno da sam ja, da nisam ja ne bi se sjecao strucnjaka bege i njegovih cuvenih ocekivanja kako ce Walnut da naredne sezone eksplodira vjeorvatno i dalje ceka trkacu kokos da ispuni potencijal, haj ima vremena tek je 12 godina tu u klubu :rol:

Nego promjenio sam racunar pa a ostao mi je pass na njemu tako da ne znam koji je pa ne mogu da udjem u svoj originalni acc, pa sam morao napraviti novi iako nisam banovan. Ako mi administracija vrati moj bio bi im zahvalan...
Sta cemo sa Wengerom, cini mi se da si rekao nesto u fazonu da ce mu navijaci ove sezone definitivno doci glave :D

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 24 jan 2017, 20:16

Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 24 jan 2017, 20:26

Bigbangbig je napisao/la:Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.
Zanimljivo je da usprkos tezama po kojima Wenger mora otići da bi glavni igrači ostali, jedan od njih izričito naglašava da hoće da zna da Wenger ostaje da bi i on ostao u Arsenalu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.