Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
da je wojo tu ove sezone bi bili bo d iza chelseja i to onako realno
Ali iskljucivo brani penale koje on napravi
Tako i u Romi

Dobro, svi penali su bili cisti. Nemam ja zamjerki na to, bas kao ni na Xhakine crvene kartone. Zamjerke imam na nedosudjene penale za nas i na startove za crvene kartone na nase igrace koji prodju bez kazne tipa onaj lakat u oko Mustafija.Brokula je napisao/la:Orbinho @Orbinho 4h4 hours ago
More
Arsenal have conceded just four goals in their last seven Premier League games at the Emirates - ALL penalties.
Jedna od najboljih odbrana u povijesti klubaanell je napisao/la:Ne trebam ništa pisati.
klauni prizivaju poljsku ludu
zemljo otvori se kojih klaunova,jel to onaj golman koji je uveo svoj klub u lp protiv nikad smiješnijeg porta
i da samo kažem da su neki bili u pravu kad su govorili da je pekarčić beton od pojačanja,igračina samo takva plaćena 45 milkica

Evo ga, a nije poslije kiksa. Tačno mi je drago što nas nije zaboravio. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
To je zbog pravila koje je prihvaceno sa foruma, "Moze svirati, a I ne mora."Artetitis je napisao/la:Dobro, svi penali su bili cisti. Nemam ja zamjerki na to, bas kao ni na Xhakine crvene kartone. Zamjerke imam na nedosudjene penale za nas i na startove za crvene kartone na nase igrace koji prodju bez kazne tipa onaj lakat u oko Mustafija.Brokula je napisao/la:Orbinho @Orbinho 4h4 hours ago
More
Arsenal have conceded just four goals in their last seven Premier League games at the Emirates - ALL penalties.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma nije normalno da se klubu poput Arsenal sviraju 4 penala kući u 7 utakmica. Jednostavno nije. A i to bi bilo ok, da kao što kažeš, barem nama sviraju ono što trebaju.Artetitis je napisao/la:Dobro, svi penali su bili cisti. Nemam ja zamjerki na to, bas kao ni na Xhakine crvene kartone. Zamjerke imam na nedosudjene penale za nas i na startove za crvene kartone na nase igrace koji prodju bez kazne tipa onaj lakat u oko Mustafija.Brokula je napisao/la:Orbinho @Orbinho 4h4 hours ago
More
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Slagirani voajer i nakon silnih sudijskih poguranaca i dalje ima minus osam, ne bojte se voajeroljupci sace cuveni februar-mart kad se ispada iz tri takmcicenja odjednom

Ali jest. Neka ih svira kad jesu ko god ga napravi. No, dok je Wenger tu, Riley nece dati Arsenalu posten tretman.Brokula je napisao/la:Ma nije normalno da se klubu poput Arsenal sviraju 4 penala kući u 7 utakmica. Jednostavno nije.
-
- Kontakt:
Sudije sa sjeverozapada engleske, urota ljudi!
Profa dvije utakmice na tribinama zbog incidenta sa sudijama.
- Marsal
- Kontakt:
Dobro je i prosao vala.VGS je napisao/la:Profa dvije utakmice na tribinama zbog incidenta sa sudijama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Stvarno si voajeroljubac kad tako govoriš o prosvjetitelju.Artetitis je napisao/la:Ignorisite idiota.bega_afc je napisao/la:Evo ga, a nije poslije kiksa. Tačno mi je drago što nas nije zaboravio.

Ali mi je najjače da je neko napravio novi acc i predstavlja se ko Paja. Samo je zaboravio da on nikad ne koristi velika slova, ne odvaja zarezima i slično. Loša kopija.

#Voajeroljupci na respiratorima.
I ja sam primijetio da nije @BBB 

-
- Kontakt:
Naravno da sam ja, da nisam ja ne bi se sjecao strucnjaka bege i njegovih cuvenih ocekivanja kako ce Walnut da naredne sezone eksplodira vjeorvatno i dalje ceka trkacu kokos da ispuni potencijal, haj ima vremena tek je 12 godina tu u klubu
Nego promjenio sam racunar pa a ostao mi je pass na njemu tako da ne znam koji je pa ne mogu da udjem u svoj originalni acc, pa sam morao napraviti novi iako nisam banovan. Ako mi administracija vrati moj bio bi im zahvalan...

Nego promjenio sam racunar pa a ostao mi je pass na njemu tako da ne znam koji je pa ne mogu da udjem u svoj originalni acc, pa sam morao napraviti novi iako nisam banovan. Ako mi administracija vrati moj bio bi im zahvalan...
Sta cemo sa Wengerom, cini mi se da si rekao nesto u fazonu da ce mu navijaci ove sezone definitivno doci glaveBigbangbig je napisao/la:Naravno da sam ja, da nisam ja ne bi se sjecao strucnjaka bege i njegovih cuvenih ocekivanja kako ce Walnut da naredne sezone eksplodira vjeorvatno i dalje ceka trkacu kokos da ispuni potencijal, haj ima vremena tek je 12 godina tu u klubu![]()

-
- Kontakt:
Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.
Zanimljivo je da usprkos tezama po kojima Wenger mora otići da bi glavni igrači ostali, jedan od njih izričito naglašava da hoće da zna da Wenger ostaje da bi i on ostao u Arsenalu.Bigbangbig je napisao/la:Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.