cujemo se za dan dvaSiouxLukavac je napisao/la:Rammstein najveći mahalac. Frajer sve neke informacije a nista ne može pogodit. Druze, bolje su ti kod mene informacije, bolje mene pitaj pa se ku*ci po forumu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
cujemo se za dan dvaSiouxLukavac je napisao/la:Rammstein najveći mahalac. Frajer sve neke informacije a nista ne može pogodit. Druze, bolje su ti kod mene informacije, bolje mene pitaj pa se ku*ci po forumu.
Upravo tako Napilizeljo1974 je napisao/la:To NP jeli skraceno za Napili, bogami ste bili u pravu kinez je odrjesio kesu
zeljo1974 je napisao/la:To NP jeli skraceno za Napili, bogami ste bili u pravu kinez je odrjesio kesu
kad uzmete najboljeg igraca ekipi iz vrha JSL javi sedo tada vam ostaje nedo turky izlovcennazeljo1974 je napisao/la:To NP jeli skraceno za Napili, bogami ste bili u pravu kinez je odrjesio kesu
Oni nesto o lovi i kesi....oooooo zemljooooozeljo1974 je napisao/la:To NP jeli skraceno za Napili, bogami ste bili u pravu kinez je odrjesio kesu
+1amypitar je napisao/la:Od ekipe iz prve postave,po meni Puzigaca je bio najlosija karika.Tako da sa ovim momkom,sigurno da dobijamo na kvaliteti, na tom lijevom boku.Proticu je kako kazu istekao ugovor,nisu odmah reagovali, jer su tek doveli trenera.I tako smo im maznuli igraca,da ne kazem na foru ,za kojim Novopazarci kukaju.
Pustite Upravu ljudi znaju sta rade,svakim danom imamo sve jacu i jacu ekipu.
Dali bi vi guzice za Vusljanina. Uostalom piaj Stanica sta misli o Vusljaninu pa ces cuti.Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj mogu misliti kako su tuzni ovi u Novom Pazaru, prvo im klepite najboljeg igraca Vusljanina a sada i Protica...![]()
Donedavno su neki pisali da je Puzigaca jedan od najboljih bekova lige, ali sada je Protic miljama ispred njega...![]()
![]()
over & outamypitar je napisao/la:Ocito da si slabo pratio JL ,jer do zadnjih par kola NP je bio u vrhu.Kad su pocele stimanja, i kad su vidjeli da ce tesko biti 3-4 na tabeli poceli su gubiti/prodavati bodove kuci i na strani.Tacno je to da su 8,ali samo kad gledas tabelu.
To kakva su nam pojacanja i ekipa, vidjecemo vrlo brzo u prvenstvu.
Padobranac, idi na svoju temu nisi dosao ovdje da kazes nista pametno vec samo da provociras, imate o cemu pricati nema razloga da dolazite ovde i da provocirate, sto ti radis na svakoj temi na kojoj se pojavis.Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj mogu misliti kako su tuzni ovi u Novom Pazaru, prvo im klepite najboljeg igraca Vusljanina a sada i Protica...![]()
Donedavno su neki pisali da je Puzigaca jedan od najboljih bekova lige, ali sada je Protic miljama ispred njega...![]()
![]()
aaaaaa ovo je vrhunacTzBulevar87 je napisao/la:over & outamypitar je napisao/la:Ocito da si slabo pratio JL ,jer do zadnjih par kola NP je bio u vrhu.Kad su pocele stimanja, i kad su vidjeli da ce tesko biti 3-4 na tabeli poceli su gubiti/prodavati bodove kuci i na strani.Tacno je to da su 8,ali samo kad gledas tabelu.
To kakva su nam pojacanja i ekipa, vidjecemo vrlo brzo u prvenstvu.
Ovaj post moram zabilježiti
Nenad Dedic je Roberto Carlos.Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj mogu misliti kako su tuzni ovi u Novom Pazaru, prvo im klepite najboljeg igraca Vusljanina a sada i Protica...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.