Daleko najveće ime koje bi došlo u našu ligu kao trener.
Veliko znanje i iskustvo, posebno zna raditi pod pritiskom, a i osvajati trofeje.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Daleko najveće ime koje bi došlo u našu ligu kao trener.
Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:43Isto tako su otjerali Amara parolom, nije bas da ne smiju, ali eto.. Oni su najveci problem.tiagofaria25 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:00
Slavko je imao odlicne rezultate, ko zna zasto nije uspio osvojiti titulu zna sve. Tako da ti je glupa usporedba.
Iskreno ne mislim ( ai nadam se) da je to tako, a kao i svaki navijac, simpatizer i clan normalno da tesko podnosim stanje u kojem jesmo i svojim djelovanjem zelim konstruktivno pomoci grupi kojoj pripadamo.
A ako to zaista jeste tako, onda jedino sto nas odvaja od totalnog ponora je neko ko bi uzeo stvar u svoje ruke i vodio kao firmu. Mi drugu sansu i nacin nemamo..

Baš ispravne glave skidaju svojim igračima dresove. Šta je sljedeće? Pištoljima ganjati i pucati igrače kao u Ekvadoru?Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:48Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.
Iskreno ne mislim ( ai nadam se) da je to tako, a kao i svaki navijac, simpatizer i clan normalno da tesko podnosim stanje u kojem jesmo i svojim djelovanjem zelim konstruktivno pomoci grupi kojoj pripadamo.
A ako to zaista jeste tako, onda jedino sto nas odvaja od totalnog ponora je neko ko bi uzeo stvar u svoje ruke i vodio kao firmu. Mi drugu sansu i nacin nemamo..
Otprilike, tu je to negdje.Laudrup je napisao/la: ↑18 dec 2025, 20:33Baš ispravne glave skidaju svojim igračima dresove. Šta je sljedeće? Pištoljima ganjati i pucati igrače kao u Ekvadoru?Pablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:48Ne znam otkud ta prica uopste da neko reketira? Odavno ispravnije glave nisu vodile grupu, pricalo se ovdje svasta za BHH, pa su odredjeni sklonjeni zauvijek zbog te nove ‘grupe’.Rivaldinho je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:08
Amar je teski tvrdoglavi konj i nije bas da se nesto ikoga boji, a valjda postoje neki i organi vlasti kad ti neko projeti, udara, ucjenjuje itd.. Znaci ako nama pojedinci koji vjerujem i nisu na tribini uopste reketiraju i upravljaju klubom, onda ga treba njima i klub i ostavit.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, perodeformero i 49 gostiju.