Vi ste pehovi ko i mi. Da sami ostanemo u ligi ne bi uzeli.UstanikSBII je napisao/la:Znači ove godine Široki uzima glat

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vi ste pehovi ko i mi. Da sami ostanemo u ligi ne bi uzeli.UstanikSBII je napisao/la:Znači ove godine Široki uzima glat
BordoSarajevo je napisao/la:“Istina je da ekspedicija nije krenula za Sloveniju. Mi na računu imamo pare, ali je problem nastao zbog promjene vlasnika. Prvi put nam pare dolaze iz Vijetnama i banka još nije rasknjižila novac, jer se radi o velikoj sumi. To bi trebalo biti gotovo do kraja dana, a ako sve bude po planu ekipa će krenuti put Slovenije sutra” – saopćeno nam je iz FK Sarajevo.
(A.Pločo/Spor tske.ba)
I meni je to smiješno, čuj reakcije na jednu od 33 utakmiceakisarajevo92 je napisao/la:Gledaj reakcija nakon zrijeba za PL kao da je u pitanju neko kup takmicenje, ionako ce igrati svako sa svakim lol
Široki bi trebao biti 2 bolji smo u medusobnim susretimaredbull93 je napisao/la:
Evo nesto interesantno
To je taj sarajevski lobiUstanikSBII je napisao/la:Široki bi trebao biti 2 bolji smo u medusobnim susretimaredbull93 je napisao/la:
Evo nesto interesantno
Bukvalnoakisarajevo92 je napisao/la:Gledaj reakcija nakon zrijeba za PL kao da je u pitanju neko kup takmicenje, ionako ce igrati svako sa svakim lol
djesi ti drug, nismo se odavno raspravljaliMortemHz je napisao/la:Irfo stari insajder
Znaš da si mi jako dragirfo je napisao/la:djesi ti drug, nismo se odavno raspravljaliMortemHz je napisao/la:Irfo stari insajder![]()
Prvo kolo prijateljski derbiji na Pecari ovaj put ćemo vam dati samo 3 komadaredbull93 je napisao/la:To je taj sarajevski lobiUstanikSBII je napisao/la:Široki bi trebao biti 2 bolji smo u medusobnim susretimaredbull93 je napisao/la:
Evo nesto interesantno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.