Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa zar opet?
Zanimljivo je da ostaje zdrav. Još jedan dokaz cirkusa u Arsenalu i oko Arsenala
Zanimljivo je da ostaje zdrav. Još jedan dokaz cirkusa u Arsenalu i oko Arsenala
Santi vam je ponovo operisan, vidim da ste to promašili, te je završio sezonu vjerovatno.
Žao mi je momci, biće bolje next year
Žao mi je momci, biće bolje next year
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sad nešto razmišljam, kako ne pjevamo pjesmu "The wonder of you" od Presleya koja nam je nekad bila kao što je YNWA na svakoj Liverpoolovoj utakmici. Kako su nam visoke karte i plastični navijači na tribinama sjebali sve redom.
- Od poslednjih 17 udaraca prema golu, Giroud je postigao 12 golova!
- Poslednji put kad je Giroud počeo utakmicu a nije postigao gol, bilo je u aprilu prošle godine kad smo pobedili Norwich 1:0
Ako je tacno onda je ovo brutalna statistika.
- Poslednji put kad je Giroud počeo utakmicu a nije postigao gol, bilo je u aprilu prošle godine kad smo pobedili Norwich 1:0
Ako je tacno onda je ovo brutalna statistika.
I tu je namjestio gol Welbzu.VGS je napisao/la:Poslednji put kad je Giroud počeo utakmicu a nije postigao gol, bilo je u aprilu prošle godine kad smo pobedili Norwich 1:0
I povredi se. Kolika nas sisurina vodi nije ni cudo ove ogromne povrede
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Povezujemo se sa posudbom Krychowiaka. Ne bi bilo loše, pretanki smo na sredini terena.
Šta će nam taj bolji Ramiz, jesil vidio kako je samo jučer odigrao ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedan od najboljih veznih igrača u porodici Ramseyanell je napisao/la:Šta će nam taj bolji Ramiz, jesil vidio kako je samo jučer odigrao ?
I šire.Kontraa je napisao/la:Jedan od najboljih veznih igrača u porodici Ramseyanell je napisao/la:Šta će nam taj bolji Ramiz, jesil vidio kako je samo jučer odigrao ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- MysticAladin
- Kontakt:
Pozdrav momci, zanima me ima li negdje kompilacija svih utakmica Arsenala one godine kad nisu izgubili cijelu sezonu? 
Volio bih to skinuti i odgledati onako sa guštom sve redom...

Volio bih to skinuti i odgledati onako sa guštom sve redom...
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Ako mislis na nesto ovako, samo nije bas kvalitet neki. Mozda ima I bolji neki snimak.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Tačno ne vjerujem da je Mertesackeru produžen ugovor... pa bokte mazo.
Koscielny, Paulista, Mustafi, Holding, Chambers, Mertesacker

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bas super sto mu je produzen ugovor njemu je mana sto je spor ostalo super radi, moze posluziti u nekim tekmama vise nego Mustafi i Koscielny.
Pa prije nekoliko dana je bila Vengerova izjava gdje je rekao da ce i njemu i Kazorli biti produzeni ugovori zbog toga sto su ljudske velicine.Marsal je napisao/la:Tačno ne vjerujem da je Mertesackeru produžen ugovor... pa bokte mazo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bilo bi glupo da se takvom igračini ne produži ugovor. (2)
- MysticAladin
- Kontakt:
Murga je napisao/la:Ako mislis na nesto ovako, samo nije bas kvalitet neki. Mozda ima I bolji neki snimak.
Idealno bi bilo da ima snimak kompletnih utakmica, svih 90 minuta, ali pogledat ću i ovo...
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.