U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

chily-rz
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la chily-rz » 10 okt 2013, 23:47

Spanija kuci ne prosipa bodove nikad,pitanje je samo kojom ce razlikom pobjedit..Tako su nase komsije Hrvate prije godinu dana ispratili sa sest golova u mrezi,nesto kasnije Dance sa peticom,Norvezane u dva navrata natrpali,Holandiju 3-0 dobili,.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 okt 2013, 23:50

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Viktorija.
:lol: :lol: :lol: i ja se sjecam proslave
da upravu si,slavili smo ispred vjecne vatre ipak smo pruzili dobar otpor ucesniku lige prvaka i to se moralo proslaviti.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 okt 2013, 00:39

Jakupovic vrlo dobar, ima dobru ravnotezu medju borbenosti i stalozenosti.
I cudi me sto tako kasno Strawberryson ubaci Dulju. Mislim da je moglo drugacije biti da je usao ranije.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 11 okt 2013, 01:53

slika

" Moja voljena zemljo. Ja sam samo radio svoj posao. .. nisam slavio golove"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 okt 2013, 01:58

Tanković, ima u Švicarskoj U19 Hasanović,U21 Tabaković i mogli bi rješiti pitanje napadača za narednih desetak godina, nakon što smo odbranu rješili sa Koolašincem,Bičakčićem i nadamo se Arslanagićem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 okt 2013, 02:10

Evo ko hoce da pregleda citavu utakmicu opet:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 11 okt 2013, 07:59

Kevin je napisao/la:jel ovo Maći (mario kvesić) dao gol??
nisam gledao utakmicu, kako je odigrao?

znam da su neki ga pljuvali ovdje kad ga je pozvao, prednjačio je jedan HZ...

U19 očekivano poraženi od domaćina, ali očekujem pobjede u iduća dva susreta jer karačić je odličan trener i to će i pokazat.. 8-)
Najbolji je bio tvoj Maci ,i steta sto nije igro cijelu tekmu,garant bi je dobili Spaniju,!!!haha
i tvoj Toni je odlicno poslozio tim ,samo cetiri komada primili,a najbolji su bili Odak.Maric,Corluka,Petrovic i da je branio Vasilj ,,razvalili bi Swede!!

dosadan si vise !!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 okt 2013, 08:11

ehoraje je napisao/la:

U19 očekivano poraženi od domaćina, ali očekujem pobjede u iduća dva susreta jer karačić je odličan trener i to će i pokazat.. 8-)
Najbolji je bio tvoj Maci ,i steta sto nije igro cijelu tekmu,garant bi je dobili Spaniju,!!!haha
i tvoj Toni je odlicno poslozio tim ,samo cetiri komada primili,a najbolji su bili Odak.Maric,Corluka,Petrovic i da je branio Vasilj ,,razvalili bi Swede!!

dosadan si vise !!!
od.je.bi. kretenu!
po čemu su Maći i Toni moji? nisu oni moji..ali vidim da ti imaš te razlike moji, tvoji itd.. :lol: :lol:
a što se tiče igrača, vidim da nabrajas ove iz Širokog iz Zrinjskog.
nema šta..ostali su razvaljivali ali ova 3-4 HRVATA su kriva za poraz...dabogda ne zaigro više nijedan za BiH!
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 11 okt 2013, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 11 okt 2013, 08:14

Malo si nervozan,a i providan ,ali ja tebi kazem dobar si=i momak!!!!!hahaha

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2013, 08:23

@Kevin
Ne nasjedaj na debilske provokacije.
Na kraju krajeva to i jeste otjeralo mnogo forumasa odavde.

Nisam uspio pogledati utakmicu uzivo, ali sad cu pogledati ovaj snimak. Sjajna golcina Grahovca. Ostatak kvalifikacija treba iskoristiti da se sto vise novih, kvalitetnih momaka isproba i da se bar nesto pozitivno iz ovog ciklusa izvuce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 okt 2013, 08:40

Zanimljivo, u BiH reprezentaciji nastupa velik broj igrača iz domaćih klubova što svakako i Premijerligi BiH daje na određenoj važnosti.

„Mi smo prijašnjih sezona imali pravi 'rusvaj' u ligama mladih. Prisjetite se samo one scene kada smo u jednoj sezoni imali ligu podijeljenu na nekih 4-5 Skupina sa ukupno 64 kluba! To nikako nije moglo izroditi kvalitetu, međutim sada kad imamo ligu u kojoj igraju samo momci iz premijerligaških klubova imamo i bolji uvid u kvalitetu svakog od tih momaka. Meni je žao recimo što je sada mladi Hrelja otišao iz Sarajeva u Mađarsku. Otišao je u sigurno lošiji klub od svog matičnog, a ni tamo još nije u seniorskom pogonu. Druga je stvar ako igrač kao naš kapetan Zdenko Bilać ode iz Širokog Brijega u Dinamo i tamo standardno igra među njihovim juniorima ili pak Muhamed Plakalo iz Sarajeva u portugalski Nacional gdje također igra. Oni su napravili odskočnu dasku. Ako u tim klubovima pokažu da mogu naravno da ću ih zvati u reprezentaciju. Ista je stvar sa vratarom Kristijanom Jajalom koji je poput Bilaća otišao iz Širokog u Dinamo, ali on je i tamo odličan ili mali Đerić koji igra u Srbiji. Međutim, što se tiče tih naših momaka koji su negdje vani, ali koji nisu standardni u omladinskim selekcijama svojih klubova zašto ih gurati ispred igrača Željezničara, Slobode, Borca, Širokog i ostalih naših klubova od kojih neki u zadnje vrijeme zbilja odlično rade sa mladima“ – daje svoje viđenje situacije s bh mladim talentiranim igračima izbornik Karačić.

On je ujedno i šef u omladinskom pogonu Širokog Brijega, pa u najvećoj mjeri prati ovdašnje juniore koji nakon prvog dijela sezone zauzimaju treće mjesto (prvi je Olimpic, druga Sloboda).

„Iz mog kluba u reprezentaciji igraju Ivan Kukavica i Zvonimir Kožulj koji su sada priključeni prvoj momčadi. Neka mi netko nađe bolje od njih dvojice na pozicijama koje igraju odmah ih stavljam u momčad, no nikada nisam kroz reprezentaciju više gurao igrače Širokog nego one iz drugih klubova. Nerijetko mi dovedu i nude igrače iz inozemnih klubova, međutim nakon par treninga s njima vidim kako samo u Širokom Brijegu ima dosta boljih momaka a koji nisu ni blizu reprezentacije. Isto je i sa igračima ostalih naših najboljih klubova. I zašto će mi onda takvi u reprezentaciji. U reprezentaciji trebaju biti i igrati najbolji koje imamo. Kako u seniorskoj vrsti tako i u svim ostalim. Osobno držim da se sada u svim tim našim reprezentacijama jako dobro radi, iako naravno uvijek može dosta bolje. Mislim da je i naša U 21 selekcija jako talentirana i reprezentacija s velikim potencijalom. Kolega Vlado Jagodić također radi odličan posao i vjerujte malo je njih koji imaju takve igrače poput jednog Bilbije, Stevanovića, Višće, Zakarića, Brekala... Mi imamo svijetlu nogometnu budućnost, uopće u to ne sumnjam, a čim se neka od naših selekcija probije na jedno veće natjecanje probit ćemo led i vjerujte poslije će sve to lakše ići“ – tvrdi optimistični Karačić.

Upamtite imena kao što su Armin Hodžić, Zdenko Bilać, Boban Đerić, Amar Rahmanović, Dino Bevab, Ivan Kukavica, Nermin Zolotić, Adnan Hrelja, Kristijan Jajalo, Zvonimir Kožulj, Muhamed Plakalo... To su momci koji jako puno obećavaju, od kojih osobno dosta očekujem i iskreno vjerujem kako s tim momcima uz pravu podršku našeg Saveza možemo polučiti velike rezultate, ali prije svega od puno njih u budućnosti 'istesati' ili 'isklesati' prave igrače i ljude koji će biti nositelji igre u A reprezentaciji“ – poručuje Toni Karačić.
Toni Karačić, jedan je od nas!
ovo je bilo početkom 2012.

mislim da je zasluzio da mu otvorim poseban topic! 8-)
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 11 okt 2013, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 okt 2013, 08:46

@kevin jarane ne slažem se uvijek sa tobom ali si izuzetno korektan. Zbog toga pusti provokatore. I ja sam branio Kvesića i drgo mi je što je pokazao kao dobar. Ovdje mnogi ne gledaju igrače nego sude po imenu kluba i koliko igra u tom klubu. Pape je recimo sve mogao riješiti samo da je od početka govorio kako će zvati one igrače koji su mu u datom momentu najbolji ali i one koji su najpotrebniji bez obzira gdje i koliko igrali. Ne znam kakav je Karačić trener ali ja nisam nezadovoljan njegovim radom ali nisam ni zadovoljan jer je mogao bolje. Evo recimo mislim da je trebao braniti Vasilj jer taj momak je nepravedno zapostavljan sve vrijeme. Odličan je golman i u odnosu na ono što sam gledao bolji od ovoog Plakala. I ja očekujem pobjede u iduća dva meča, samo ne znam jel idu dvije dalje ili jedna?
EDIT: štaje sad sa nekima od ovih boldiranih tipa Kukavica i Bilać?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 okt 2013, 08:57

Buu je napisao/la:Jedno je kad se radujes dobroj igri kluba, a druga kad se radujes porazu. To su dvije razlicite stvari. Niko od nas se nije radovao porazu, nego igri i nadi za neko bolje sutra.
Uvjek imas tih sto su niko i nista, to je jadno dijete, bijedno, provincijski gen, nikada prvi...a moze dobiti vise. ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 okt 2013, 08:59

zaboljisportuBiH je napisao/la:

@kevin jarane ne slažem se uvijek sa tobom ali si izuzetno korektan. Zbog toga pusti provokatore. I ja sam branio Kvesića i drgo mi je što je pokazao kao dobar. Ovdje mnogi ne gledaju igrače nego sude po imenu kluba i koliko igra u tom klubu. Pape je recimo sve mogao riješiti samo da je od početka govorio kako će zvati one igrače koji su mu u datom momentu najbolji ali i one koji su najpotrebniji bez obzira gdje i koliko igrali. Ne znam kakav je Karačić trener ali ja nisam nezadovoljan njegovim radom ali nisam ni zadovoljan jer je mogao bolje. Evo recimo mislim da je trebao braniti Vasilj jer taj momak je nepravedno zapostavljan sve vrijeme. Odličan je golman i u odnosu na ono što sam gledao bolji od ovoog Plakala. I ja očekujem pobjede u iduća dva meča, samo ne znam jel idu dvije dalje ili jedna?
EDIT: štaje sad sa nekima od ovih boldiranih tipa Kukavica i Bilać?
pa zato sam i pitao za Kvesića ****, vidim dao gol, nisam gledao utakmicu, a ovaj padobranac odmah opalio ko da sam rekao neznam što..i još dolje ironično nabraja neke igrače (namjerno ili ne namjerno igrače Zrinjskog i Širokog)..znam da sam raspravljao sa nekim Hz nick o Kvesicu Mariju i drago mi je da je zabio gol.

Bilać je bio u Dinamu, kasnije koliko sam upratio prešao u Laval i neznam di je sad ali mogu saznat...
Kukavica je igrač Širokog, sad je na posudbi samo neznam gdje..bio je u GOŠK.u jedno vrijeme

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 09:04

Ovog Tankovića bi bilo šteta izgubiti. Dečko je opsjednut Bosnom, naš je od glave do pete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 okt 2013, 09:27

Virtu4l je napisao/la:Ovog Tankovića bi bilo šteta izgubiti. Dečko je opsjednut Bosnom, naš je od glave do pete.
Mozda ga zato ne zovu? Da malo pocne kalkulirati u medijima odma bi se mi digli... :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2013, 09:49

Batko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ovog Tankovića bi bilo šteta izgubiti. Dečko je opsjednut Bosnom, naš je od glave do pete.
Mozda ga zato ne zovu? Da malo pocne kalkulirati u medijima odma bi se mi digli... :lol:
Mislim da bi njega bilo najlakše vrbovati, ali za početak treba ostvariti komunikaciju sa njim. Moglo bi se to i desiti, ovi u savezu su napokon počeli raditi svoj posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 11 okt 2013, 10:06

Vidim branioci lika i tvojih postova su se odmah aktivirali!!!!Satro nije gledo tekmu,pa spavas nad tastaturom,a Cajic mu gurmo loptu, i Sasa Matic bi pogodio,i mi se sad trebamo diviti njegovom golu,a ne spomenu majstorski gol Grahovca!!!Halooo,on pise dobar je Toni,ekipa mu oderana ,razvaljena i ponizena!!!Kaze nije Kvesa njegov ,a tepa mu Maci ,Maci HAAAi!Da imas i malo mozga,ovako bi napisao>solidna igra,protiv najbolje ekipe na svijetu,majstorski gol grahovca,i drago mi je zbog Kvese sto ga zabi> i niko ti nista ne bi rekao maj.mune to ti je za ono kre.te.nu!!!!!imas dole hercegovina info i lijeci se!!i

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 okt 2013, 10:14

ehoraje je napisao/la:Vidim branioci lika i tvojih postova su se odmah aktivirali!!!!Satro nije gledo tekmu,pa spavas nad tastaturom,a Cajic mu gurmo loptu, i Sasa Matic bi pogodio,i mi se sad trebamo diviti njegovom golu,a ne spomenu majstorski gol Grahovca!!!Halooo,on pise dobar je Toni,ekipa mu oderana ,razvaljena i ponizena!!!Kaze nije Kvesa njegov ,a tepa mu Maci ,Maci HAAAi!Da imas i malo mozga,ovako bi napisao>solidna igra,protiv najbolje ekipe na svijetu,majstorski gol grahovca,i drago mi je zbog Kvese sto ga zabi> i niko ti nista ne bi rekao maj.mune to ti je za ono kre.te.nu!!!!!imas dole hercegovina info i lijeci se!!i
hahah , ajde krembilu jedan , izluftiraj se gdje , pa dodi na forum :)

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 11 okt 2013, 10:32

Tankovic je od Srebrenice i sigurno mu je velika zelja za bosnu da igra

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.