Taman posla da se tebi za bilo što opravdavam, imam i godišnju i člansku, nikad bolje potrošenih 260 kuna. To da me tražiš broj iskaznice je ko da me tražiš broj telefona ili JMBG, baš ću tebi reć. Na Dinamovu utakmicu svaku domaću idem kad sam u Zagrebu (što je veći dio godine), ostale i pripremne i gostujuće uvijek gledam preko interneta. Za razliku od vas koji niste u životu vidili stadiona, s Mamićem ili bez njega.bazero je napisao/la:
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Znam da bi ga lincovali, al npr. Zeleniku nisu trebali uopce stavljat. Golman i stoper su najosjetljivije pozicije i te igrace treba vise kaliti. Tako se npr. Simunovica trebalo poslati u Lokomotivu. Bio bi redovan i kroz 1-2 sezone gotov proizvod za Dinamo. Zelenika po meni uopce nije toliki kvalitet kako se prica. Dobar je on, ali ne za Dinamo.spajk je napisao/la: Ne znam, ima nešto u tome što ti govoriš. Tog Mamića sam jučer prvi puta gledao, igra solidno, ali vjerujem da čim bi prvu grešku napravio, da bi odmah čitav medijski linč krenuo na njega, kao svojevremeno na Zeleniku, a to je najgore za tako mlade igrače. Zato je bolje da jedno vrijeme provedu na kaljenju u Lokomotivi, stjecanju iskustva u prvoligaškim okršajima sa ozbiljnim profesionalcima, to je definitivno pomoglo i Brozoviću, Pjaci, Antoliću, a ne ih odmah bacit u vatru među lavove gdje će svaki njihov potez biti seciran.
Mislim ipak da je Soudani trenutno najbolji Dinamov igrač, a na Juniora i njegove partije smo svi već polako zaboravili tako da...dug je put pred svima njima još da se izbore za prvu postavu, tu su i Čekići, Hodžić, Fiolić, Gojak, Olmo, Ćorić,...
S Mamicem cemo vidjet. Svidja mi se kao igrac, djeluje drsko na terenu, oce se potuc za svaku loptu, a opet mi ne djeluje bahato i umisljeno. Nije sminka-igrac.
Ovo proljece me manje-vise i ne zanima sto se tice igrackog kadra, prvenstvo je vec rijeseno, treba samo uigrat ekipu i to treba bit jedini cilj, a ne ganjat naslov bez poraza. Treba sto vise kombinirat, isprobavat i da se na ljeto vec zna udarna za iducu sezonu. Jedine pobjede zelim protiv Rijeke i Hajduka. Mogu komotno gubit po Koprivnici, Puli, Zadru... Mada nije pozeljno

Vjerujem ja da bi mogli Mamića čak i vratit iz Lokomotive ako se ne dovede do kraja prijelaznog roka nijedan bek, ipak je u Dinamu trenutno za 2 bekovske pozicije samo dva igrača (Matel, Pinto) obzirom da su izvan stroja i Pivarić i Musa, a na Borasa i na Limu se i ne računa ozbiljno te su s Dinamom 2. Pa ako ni to ne bude slučaj, možda se i iz Dinama 2 priključi drugi talentirani omladinac Borna Sosa koji je doskorašnji kapetan mlade momčadi Dinama, sa njim možda čak i više računaju. Taravel to mjesto isto može pokriti, ali sumnjam da će se dirati trenutni stoperski tandem Taravel-Sigali, valja i njih uigrati za jesenske izazove.
spajk je napisao/la:Taman posla

Pa, za nekog ko ne zna razliku između dobiti i kapitala, ne sumnjam da jest, jer se po fejsbuku dijele besplatnospajk je napisao/la:nikad bolje potrošenih

Godišnja za ni za jednu tribinu ne vrijedi tolikospajk je napisao/la:260 kuna.

Daj bar proguglaj prije nego slažeš

I evo da barem znaš kako izgleda članska:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Od mene dobit nećeš ništa. Godišnja za sjever je inače 250 kuna, ali članovi imaju popust od 20%, tako da je godišnja (200) + članska (60) = 260 kn. Raspitaj se malo prije nego pođeš bulaznit o lažima. Jedini koji laže si ti, i činiš sve kako bi obmanio i zavarao druge. Takvi ko ti ne prezaju ni od čega da bi dobili ono što hoće. Al mene ovdje na forumu nećeš pravit budalom, već isključivo sebe. Ima ljudi koji znaju tko su BBB i kakva su oni bagra. Većina njih, ionako su raskomadani na milijun frakcijica i međusobno.
Mislio sam da se odnosi samo na godišnju, moj propust.spajk je napisao/la:Raspitaj se malo prije nego pođeš bulaznit o lažima.

Napiso sam više u nadi jer ne želim vjerovati da postoji osoba koja će platiti 260 kuna za tribinu na koju se ljudi za rukav vuku i još za to bivaju plaćeni.
BBB-i u svojoj povijesti nisu bili ujedinjeniji.spajk je napisao/la:Većina njih, ionako su raskomadani na milijun frakcijica i međusobno.
Hoću. Klub.spajk je napisao/la:Od mene dobit nećeš ništa.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Meni nema poštenije i časnije stvari u životu nego tih 260 kuna koje ću dat, slično kao milodar u crkvi. Nikad od Dinama ne bih uzeo tu godišnju besplatno ili ne daj Bože tražio da mi se plati dolazak na stadion. I nema mi većeg komplimenta nego kad mi neko kaže 'ti još navijaš?', jer ja znam da sam jedan od najvjernijih Dinamovih simpatizera, barem u Zagrebu, a znam da ih još puno veći broj ima van njega. Navijačem se ne želim zvati, tom se titulom kite oni koji ju ne zaslužuju, koje vodi mržnja, prkos i sujeta, a ne ljubav kao mene i još par desetaka najvjernijih kibica u gradu Zagrebu, koji imaju godine životnoga iskustva iza sebe i znaju što je Dinamo.
Ali podržavaš krađu od tog istog Dinama.spajk je napisao/la:Nikad od Dinama ne bih uzeo tu godišnju besplatno ili ne daj Bože tražio da mi se plati dolazak na stadion.
Sam si rekao da je menadžer

Koliko god ti to godilo, ne navijaš za Dinamo, nego za njega i njegov biznis.spajk je napisao/la:I nema mi većeg komplimenta nego kad mi neko kaže 'ti još navijaš?'
Za Dinamo se u ovo vrijeme navija drukčije.
Sam veliš da nisi nivijač, tako da i ne očekujem da ćeš shvatit.
I nemoj.spajk je napisao/la:Navijačem se ne želim zvati
Bila bi uvreda za svakog navijača da se navijačem smatra onaj koji podržava čovjeka koji je od navijača oteo klub.
I meni je uvreda da me se dovodi u isti kontekst sa vama. Hvala Bogu pa vas više nema na tribinama da vas ne moram gledat. Kukolj je odstranjen sa Maksimira permanentno.

Izbrojah 132 covjeka bez zastitara i ovih u VIP-u. Na sjeveru je bilo maksimalno 30 ljudi + ovi u VIP-u i mozda da je jos netko promakeo. Maksimalno da je bilo 200 gledatelja.
24.02.2007. Dinamo - Hajduk 30.000 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
23.02.2008. Dinamo - Varteks 6.000 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
01.03.2009. Dinamo - Slaven 2.500 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
27.02.2010. Dinamo - Croatia Sesvete 2.500 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
05.03.2011. Dinamo - Slaven 500 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
03.03.2012. Dinamo - Osijek 3.000 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
17.02.2013. Dinamo - Rijeka 3.500 gledatelja (Izvor: Wikipedija)
15.02.2014. Dinamo - Split 4.500 gledatelja (Izvor: gnkdinamo.hr)
Ne moze nikako bit da na svim ovim utakmicama nije bilo zima i da je stadion bio dobar, da je imao krov i slicno. Tek je protiv Slavena 2011. bila sacica ljudi. Iako Dinamo ima slabu gledanost ipak se neki broj ljudi zazeli Dinama i dodje tu prvu utakmicu da pogleda. Ove sezone je posjeta ocajnija nego ikad i nikako ne vjerujem da ce rasti. Moze Mamic napravit sta oce, ali sumnjam da ce privuc znacajan broj ljudi na tribine. A i ako privuce onda ce to bit u Europi, a veliki Dinamovi strucnjaci ne shvacaju da im je bolje privlacit ljude na HNL, jer tko dodje na HNL doci ce i na Europu. Naravno, znaju oni da nisu sposobni za to, zato to i ne rade. Odlaskom Mamica dobit cemo odgovore na mnoga pitanja, mada se oni odavno naziru.
Najavljuje se neka privatizacija. Apsolutno sam protiv. Ali ako se moze birat izmedju privatizacije i Mamica izabrao bi privatizaciju. Kamo srece da imamo nekog ludjaka da kupi klub i da ga navijacima, tj. clanovima.
Kakva komedija ovaj spuki,taj nema srama.Odstranjen kukolj i sad je 30 hiljada roditelja s djecom na tribinama
Što me podsjetilo na jednu izjavu iz kluba pred ljeto 2014.:
Da bi za kraj poentirali:
Imamo snimku proslave jesenskog naslova u Ciboni,dajte sad tu većinu s proslave u Maksimiru 

Znate što su činjenice? Dinamo posljednje desetljeće ostvaruje najbolje rezultate u više od 100 godina postojanja kluba

Da bi za kraj poentirali:
[youtube][/youtube]Dinamo je iznad svih nas i uvijek mora biti na prvom mjestu. Ne želimo i nemojmo dopustiti da manjina nadglasa većinu.

Nitko?Evo većine,30 hiljada roditelja došlo s djecom sad kad su huligani konačno protjerani 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... spjeh.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Naš glavni cilj je osvajanje prvenstva i ulazak u prvu ligu, i sve drugo za mene bi bio neuspjeh. Ako se to ipak dogodi, ne vjerujem da bih ostao na mjestu trenera Dinama jer bi moja odgovornost ipak bila najveća.
Valjda sam jedini koji vise voli vidjet Mamica nego Marcinka. Kad ugledam bijelu kosu i bijelu bradu u lozi kosa mi se digne.
Vidio sam ga jednom u tramvaju prije godinu dvije, sjedi u trenirkama HNS-a od glave do pete obučen. Gledam ja njega, gleda on mene, znam da ga znam od nekud, al nema šanse da se sjetim! Tek sam kasnije skužio da je on, valjda je mislio da sam neki ultras pa ću ga napast kad me je onako pokunjeno gledao.Signore je napisao/la:Valjda sam jedini koji vise voli vidjet Mamica nego Marcinka. Kad ugledam bijelu kosu i bijelu bradu u lozi kosa mi se digne.

Eno prijedlozi (ili trolanje?) da bi 10 kuna trebala koštati ulaznica za prijateljsku
Nakon što se klub uredi kako zakon nalaže stvarno će trebat godine i godine rada da se isperu mozgovi i ovakvo razmišljanje pošto se danas bez plaćanja karte na Maksimir ulazi.Da ne spominjem kako se plaća da ljudi dođu.
https://www.facebook.com/BBBFanShop/photos_stream
https://www.facebook.com/BBBFanShop?fref=photo
Suveniri kluba se mogu kupovati od sada i u inozemstvu.

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/sko ... zns-a.htmlUsput dosta je pitanja oko cijene ulaznice koje su u prodaji već sada u Ilici. Naime iako je potpuno jasno da smo svi u teškoj ekonomskoj situaciji, ujedno smo mi i jedini izvor financiranja MNK Dinamo. Nema javnog novca, nema donacija državnih firmi, nema besplatnih dvorana...samo mi navijači i članovi. Koliko mi budemo mogli odvojiti za naš klub, na tom nivou će klub biti. Jednostavno je. Idemo zajedno podići naš Dinamo u prvu ligu, svi smo Dinamo!
Radi se...Klub će u narednim danima predstaviti svoj ljetni futsal kamp za 2015. godinu.

https://www.facebook.com/BBBFanShop/photos_stream
https://www.facebook.com/BBBFanShop?fref=photo
Suveniri kluba se mogu kupovati od sada i u inozemstvu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bit ćeš opet Dinamo
Bit ćeš opet Dinamo
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Bit ćeš i opet Dinamo...prilog s TV kalendara. Narod je teško pobjediti, koliko god trajalo:
" onclick="window.open(this.href);return false;

B.Jurišić:
[youtube][/youtube]Oni kojima je Hajduk u srcu jučer su diljem svijeta ponosno proslavili 104. rođendan. Oni kojima je Dinamo u srcu više ne znaju ni koji rođendan slave, ni kad bi ga trebali slaviti.
Iskreno, ne znam ni ja. Ali vrlo dobro znam da mnogi Dinamovci uvijek nazdrave na današnji dan. Stoga svima kojima je Dinamo u srcu čestitam 15. obljetnicu onog Valentinova kad su ga prvi put vratili.
Taj je dan dokaz da nikad ne treba dignuti ruke od svojih svetinja i odustati od svojih ideala. Jer svaka sila i svaka nepravda ima svoj vijek trajanja.
Prva domaća nakon povratka:
[youtube][/youtube]
Prva gostujuća:
[youtube][/youtube]
Samo će trebat godine uskladit:
[youtube][/youtube]
Tik-tak...
[youtube][/youtube]
Tik-tak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.