NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la maxmore » 31 jul 2013, 23:09

moRAja je napisao/la:Cuj dusmani :lol: :lol: decko da si gostovao u tom prigradskom mjestu i osjetio to divno gostoprimstvo sunnjam da bi tako pisao. Razumijem ja tvoj i nas bosanskohercegovacki merhametluk i cistu dusu ali stipu brate nemoj im zelit ni srecu ni nesrecu. Samo ignore i uzivaj trasu
Ovi su mi najdraži. Nema mi ništa draže nego Velež gledati od neki dan sa istočne strane :oops: :D . Heheh, gostoprimstvo. Pa Velež ga je osjetio, ti bi trebao biti najtiši. Di Vam mlađe kategorije igraju? U Zenici! tišu mišu, tebi je u nedjelju (ispravljeno sportfanatik) punjenje od novog prvaka, na koljena.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 31 jul 2013, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 jul 2013, 23:11

maxmore je napisao/la: Ajd ćao i nemoj sutra da ne trošiš grlo za NK ŠB Europski klub.
Normalno,samo me podsjeti da prebacim na BHT ako me utipas online na forumu u to vrijeme..

Jos jednom,sretno trasu i cuvaj vugla 8-)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 jul 2013, 23:12

maxmore je napisao/la:
moRAja je napisao/la:Cuj dusmani :lol: :lol: decko da si gostovao u tom prigradskom mjestu i osjetio to divno gostoprimstvo sunnjam da bi tako pisao. Razumijem ja tvoj i nas bosanskohercegovacki merhametluk i cistu dusu ali stipu brate nemoj im zelit ni srecu ni nesrecu. Samo ignore i uzivaj trasu
Ovi su mi najdraži. Nema mi ništa draže nego Velež gledati od neki dan sa istočne strane :oops: :D . Heheh, gostoprimstvo. Pa Velež ga je osjetio, ti bi trebao biti najtiši. Di Vam mlađe kategorije igraju? U Zenici! tišu mišu, tebi je u subotu punjenje od novog prvaka, na koljena.
Samo,dobro si se i ti naložio.
Pravo si nabrijan.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 31 jul 2013, 23:12

U nedjelju punimo Velež, u nedjelju
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 jul 2013, 23:13

chily-rz je napisao/la:
maxmore je napisao/la: Ajd ćao i nemoj sutra da ne trošiš grlo za NK ŠB Europski klub.
Normalno,samo me podsjeti da prebacim na BHT ako me utipas online na forumu u to vrijeme..

Jos jednom,sretno trasu i cuvaj vugla 8-)
Ne moras se sramiti. El u tvom gradu. Sve dure.

Lištica

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 jul 2013, 23:17

tepsija je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Ovi su mi najdraži. Nema mi ništa draže nego Velež gledati od neki dan sa istočne strane :oops: :D . Heheh, gostoprimstvo. Pa Velež ga je osjetio, ti bi trebao biti najtiši. Di Vam mlađe kategorije igraju? U Zenici! tišu mišu, tebi je u subotu punjenje od novog prvaka, na koljena.
Samo,dobro si se i ti naložio.
Pravo si nabrijan.
Jbga Udine. El šta ću sada. Ne mogu spavati :lol:

Lištica

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 31 jul 2013, 23:17

maxmore je napisao/la:
Kao prvo pajdo utaknica je u nidelju a kao drugoN naseN mladjeN kategorijeN igraju na svom terenu a kao trice eto nas pajdo po 3 boda ali nemojte kamenjat kao svaki put zna se nekad po.sk.ok sakrit ispod njegaN pa da vas ne ujedeN :lol: :lol:
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 jul 2013, 23:26

moRAja je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Kao prvo pajdo utaknica je u nidelju a kao drugoN naseN mladjeN kategorijeN igraju na svom terenu a kao trice eto nas pajdo po 3 boda ali nemojte kamenjat kao svaki put zna se nekad po.sk.ok sakrit ispod njegaN pa da vas ne ujedeN :lol: :lol:
Nemoj tako, misliti će netko da ja lažem. Nego ukucaj u google "Velež, Sc Musa- Karačić", pa ćeš vidjeti di igraju mlađe kategorije Vehleža.. evo jednog primjera. Mogu još ako želiš, ali mislim da je ovo dovoljno. Jbte navijači a ne znaju di im juniori idu..puu. Zato vam i jeste na Veležu tuđi grb.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=bs" onclick="window.open(this.href);return false;

Lištica

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 jul 2013, 23:29

Pa uprave Sirokog i Veleza su u odlicnim odnosima, samo se vi svadjate bezveze :P :roll:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 31 jul 2013, 23:29

moRAja brate nisi u pravu,naše mlađe kategorije igraju u Širokom,oni nam posuđuju teren i hvala im na tome.A u nedjelju jusufbeg i okić za pobjedu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 jul 2013, 23:31

Crvenarmija je napisao/la:moRAja brate nisi u pravu,naše mlađe kategorije igraju u Širokom,oni nam posuđuju teren i hvala im na tome.A u nedjelju jusufbeg i okić za pobjedu.
Šta će zatucanko. A kune se u Veleža. Ne zna ni di mu omladinski pogoni igraju. A ovamo priča o nekom gostoprimstvu kod nas.. puu

Lištica

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 31 jul 2013, 23:39

maxmore je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:moRAja brate nisi u pravu,naše mlađe kategorije igraju u Širokom,oni nam posuđuju teren i hvala im na tome.A u nedjelju jusufbeg i okić za pobjedu.
Šta će zatucanko. A kune se u Veleža. Ne zna ni di mu omladinski pogoni igraju. A ovamo priča o nekom gostoprimstvu kod nas.. puu
Zatucanko kamenjarski kockaste glave i bilih corapin nemoj meni na osnovu jedne utakmice koju ste usluzili Velezu o vasem gostoprimstvu. Znam ja vas dobro i stipu te fore Vehlez i livada koje si pokupio od ovih njonjasa nego operi usta kad spomenes jedinu svetinju s ovih prostora. Sibe kundo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2013, 23:44

Svašta možeš pročitati ovdje, pa i to da Široki prozivaju kitice i ovi čađavci.Isti ti ispadaju od Kukesija i Zete :lol: a ovi drugi igrali evropu prije 100 godina i ispali od nekakvog Grbalja.Pa čuj Grbalj molim te :lol: I oni prosipaju neke šuplje.Da Bog sačuva.
Sretno Širokom sutra, pokažite zube i nek bude neki minimalni poraz, jer ipak znamo šta je Udineze.
DRUG NEBI TI PUNCA

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 31 jul 2013, 23:55

bagrcavi je napisao/la:Svašta možeš pročitati ovdje, pa i to da Široki prozivaju kitice i ovi čađavci.Isti ti ispadaju od Kukesija i Zete :lol: a ovi drugi igrali evropu prije 100 godina i ispali od nekakvog Grbalja.Pa čuj Grbalj molim te :lol: I oni prosipaju neke šuplje.Da Bog sačuva.
Sretno Širokom sutra, pokažite zube i nek bude neki minimalni poraz, jer ipak znamo šta je Udineze.
Ma imaš tri-četeri dežurna pljuvača,ostali svjesni,realni i optimistični ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 avg 2013, 00:02

@moraja
spomenes jedinu svetinju s ovih prostora
Šta može biti sveto čovjeku koji se ponosi komunističkim simbolom, provaljuješ se kao da su ti kao malom mozak popili.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 01 avg 2013, 00:08

England je napisao/la:@moraja
spomenes jedinu svetinju s ovih prostora
Šta može biti sveto čovjeku koji se ponosi komunističkim simbolom, provaljuješ se kao da su ti kao malom mozak popili.
Ne mozes ti to skontati jer imas kikiriki izmedju velikog i malog mozga. Off sam na ovoj temi. Ne zelim sirokom ni srecu ni nesrecu jednostavno me ne zanima utakmica

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 avg 2013, 00:13

Da su ljudi igrali van Bosne svi bi ih pljuvali sto ne igraju u maticnoj drzavi, vako ih pjuju sto igraju, pa vama dragi Bog ne moze ugodit, svega se nacita na ovoj temi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 avg 2013, 00:24

Sretno Širokom Brijegu, našem jedinom predstavniku u Evropi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2013, 00:36

želim vam puno sreće protiv Udina, zaslužili ste da igrate ovakvu tekmu, zbog toga što radite dobar posao u klubu, i ovo vam je nagrada... ;)

P.S. Zamolio bi barem navijače Veleža da se okane svađe s navijačima Širokog, jer ćemo samo bezveze fasovati ban i onda pu.šiona

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 01 avg 2013, 01:10

Sretno Širokom sutra, te da dignutih glava napuste travnjak Bilinog polja!!!

Sad mali off (molim za razumjevanje :mrgreen: ), ali sta cu kad ovaj ograniceni pacenik pod nickom @England ne razlikuje Komunisticki simbol i simbol radnicke klase, iako je to nebrojeno puta pokusavano objasniti likovima slicnih intelektualnih sposobnosti na temi RSD Velež.

Pozdrav.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 60 gostiju.