Lepo, lepo, treba njih dvojicu pratit. Treci napadaca i lik koji igra u Serie A se ne mogu ignorisat.harishp je napisao/la:Uvalja ga Zecina za svoj Gencle.
A i Nadarevic konacno ima sanse da odigra kojih 50 minuta.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije mi jasno da se o Arslanagicu tako malo govori.On bi trebao biti prioritet kao i Kolasinac,jer igra u jako dobrom klubu,koji je odskocna "daska" za lige 5-ice.Drago mi je da je i Atajic konacno debitovao,valjda ga sad Vlado zovne u repku 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-Strijelac jednog gola za Standard bio je i bh. internacionalac Dino Arslanagić, koji je nastupao za mlade reprezentacije Belgije, ali i dalje ima pravo nastupa za bh. reprezentaciju. Ko zna, možda ga sudbina dovede u dres Zmajeva.-
Jedino ga sudbina i moze dovesti, a Safet ili beskicmenjaci iz Saveza (msm nisu svi, ali ovi su u dobroj manjini) nikako, s obzirom na njihovu pregovaracku moc i snagu koja je na nivou prosjecnog kamena....
Jedino ga sudbina i moze dovesti, a Safet ili beskicmenjaci iz Saveza (msm nisu svi, ali ovi su u dobroj manjini) nikako, s obzirom na njihovu pregovaracku moc i snagu koja je na nivou prosjecnog kamena....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
Jbte se što prije ne postavljate te sastave, da igraju Nadarević i Arslanagića.
Kakv je bio Nadarević ima li materijala za širi spisak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo gledam utakmicu, nikako da ga vidim, jeidno kad komentator kaze Nadarevic onda ga prepoznam. 3 puta sam ga vidio u cijeloj utakmici, Bologna dominira u mecu, ovi se samo brane.legenda reala je napisao/la:Jbte se što prije ne postavljate te sastave, da igraju Nadarević i Arslanagića.
Rubrika biseri mudrosti strucnjaka iz Zavidovica
Safet Susic: "logicno je da igra za Belgiju jer se tamo rodio i u Belgiji igra"
Safet Susic: "logicno je da igra za Belgiju jer se tamo rodio i u Belgiji igra"
Oko ove dvojice se makar ne mora ''zalagati''onaj Juka BecirevicCartman je napisao/la:Lepo, lepo, treba njih dvojicu pratit. Treci napadaca i lik koji igra u Serie A se ne mogu ignorisat.harishp je napisao/la:Uvalja ga Zecina za svoj Gencle.
A i Nadarevic konacno ima sanse da odigra kojih 50 minuta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i ja kad sam gledo ga 2-3 puta, nisam ga ni primjetio Genoa igra tako dosadno da se nema živaca pratiti, evo sad upalio Sturm-Ried da vidim ovog Hadžića i pet minuta prebacio, dosadno ubi božeGoalgetter je napisao/la:
Evo gledam utakmicu, nikako da ga vidim, jeidno kad komentator kaze Nadarevic onda ga prepoznam. 3 puta sam ga vidio u cijeloj utakmici, Bologna dominira u mecu, ovi se samo brane.
Završiće Sajo malog Arslanagića nema sumnje, on je tamo dobar drug sa malim Tinom
Al iskaču danas potencijalni reprezentativci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa je li imao Nadarević neki grešeka ili dobri poteza ? 
evo ja sam pratio i Nadarevica i malog Arslanagica sto su danas igrali.Goalgetter je napisao/la:Evo gledam utakmicu, nikako da ga vidim, jeidno kad komentator kaze Nadarevic onda ga prepoznam. 3 puta sam ga vidio u cijeloj utakmici, Bologna dominira u mecu, ovi se samo brane.legenda reala je napisao/la:Jbte se što prije ne postavljate te sastave, da igraju Nadarević i Arslanagića.
Mislim da je Enis materijal za siri spisak. Izgledao mi je puno opusteniji i bolji nego u onim prvim utakmicama koje sam gledao kad je tek presao u Genoa. Brz je, dobro dribla, vraca se u odbranu.
Isto Dino Arslanagic mi je dobro izgledao svaki put kad sam ga pratio i sve vise dobiva sanse. Ako ovako nastavi mislim da ce iduce sezone biti standardan u odbrani.
Susic ima tu neku porodicnu vezu kazu, mislim da je to pravo vrijeme da je iskoristiti jer je mali jedan od najvecih odbrambenih talenata u Belgiji i mogao bi nam valjati kad Spaha ode u penziju.
Velika šteta zbog Nadarevića što se ozlijedio po dolasku u klub, da nije tako bilo, dobili bi još jedno krilo u rosteru, iz jake lige.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma nije ovo bila prava utakmica da se dokaze. izgledalo mi je kao da je dogovoren remi. talijanska mafia u zadnja 2-3 kola vise se ne igra ozbiljno fudbal.bazeni je napisao/la:pa je li imao Nadarević neki grešeka ili dobri poteza ?
Sušić treba da saleti ovo par potencijalnih reprezentativaca da bi imali neku siru bazu igrača jer Salihović,Ibišević,MIsimović sve je to preko 27godina Arslanagić,Nadarević,neko je spominjao i onog Karahmeta iz Mechelena,pa ne znam Atajić iz Celtica eventualno još neko ime iščačkat..
evo npr šta ima u 3ligi Njemačke:Marcel Avdic,Admir Terzic,Sasa Strujic,Denis Pozder,Marko Maletic i ovaj iz 2 lige FC Koln Dino Bisanovic..
evo npr šta ima u 3ligi Njemačke:Marcel Avdic,Admir Terzic,Sasa Strujic,Denis Pozder,Marko Maletic i ovaj iz 2 lige FC Koln Dino Bisanovic..
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 19 maj 2013, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kakvu možemo imati repku iz ove generacije 93-94, samo ako pofatamo ove talente iz vana, evo Kolašinac-Arslanagić i odbrana obezbjeđena za narednih deset godina
Zola na sredini,Čerimagić i Zec po krilima
Napada Hodžić,Maletić,Atajić
Dodaj na to još da su Pjanić,Stevanović,Višća,Vranješ,Zahirović,Bešić stariji od ovih 2-3 godine
Beg može još minimalno deset godina isto
Ovo samo onako ugrubo
Dodaj na to još da su Pjanić,Stevanović,Višća,Vranješ,Zahirović,Bešić stariji od ovih 2-3 godine
Ovo samo onako ugrubo
Prati li ko Emira Dilavera?Kako on igra?legenda reala je napisao/la:Joj kakvu možemo imati repku iz ove generacije 93-94, samo ako pofatamo ove talente iz vana, evo Kolašinac-Arslanagić i odbrana obezbjeđena za narednih deset godina![]()
Dodaj na to još da su Pjanić,Stevanović,Višća,Vranješ,Zahirović,Bešić stariji od ovih 2-3 godine![]()
Ovo samo onako ugrubo
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Iskreno govoris o Cerimagic, igrac u DRUGOJ LIGI Belgije?
Koliko je puta onaj majstor banovan , malo malo pa neki novi account i ista prica
ahha

Dodao bi i Djurica jalegenda reala je napisao/la:Joj kakvu možemo imati repku iz ove generacije 93-94, samo ako pofatamo ove talente iz vana, evo Kolašinac-Arslanagić i odbrana obezbjeđena za narednih deset godina![]()
Dodaj na to još da su Pjanić,Stevanović,Višća,Vranješ,Zahirović,Bešić stariji od ovih 2-3 godine![]()
Ovo samo onako ugrubo
evo gledam zadnja utakmica nije dao gol ali je 2 put glavom asistirao. ogroman je
zadnje utakmice:
" onclick="window.open(this.href);return false;
covjek je posudjen od genta. to je normalna praksa kod mladih igraca... a cerimagic je jedan od nosilaca igre nase u-19 repke.Sapunaru28 je napisao/la:Iskreno govoris o Cerimagic, igrac u DRUGOJ LIGI Belgije?
Što se trudiš da objasniš dječaku koji ide u školu za djecu sa specijalnim potrebama još u ŠveCkoj ? 
DRUG NEBI TI PUNCA