FK Radnički Lukavac

LukavacLive
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la LukavacLive » 21 jul 2016, 13:01

Manijakdolopate je napisao/la:
LukavacLive je napisao/la:
Manijakdolopate je napisao/la:Hahahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahah.
Odavno nisam veci cirkus vidio evo grohotom se smijem.
Pohvalno je to sto se zaljeva ali u sred sunacanog dana pustiti prskalice je ludost.
Spalit ce i ono malo trave sto je ostalo
Prskalice se stavljalju npr od 19 pa nadalje ili od 6 do 7:30.
Znam da zele dobro klubu sa ovim ali to ne ide tako
Neki dan sam bio u prostorijama kluba i određena osoba koja se brine za zaljevanje travnjaka je rekla "Nama je naređeno da zaljevamo po danu".
Pošto smo i mi dosli sa istim pitanje sto se ne zaljeva naveče do ujutru.
I to ne bi bilo da nije momak donio svoju pompu za vodu.Hvala mu i za to :bow:
Svaka cast pohvale za momka i napisao sam da je dobronamjerno ali ovo nam odmaže i to pravo
Ako ovako nastave bolja ce Hada bit
Nekome je lakše ugurati metar u gu*icu nego centimetar u glavu, naravno našoj "UPRAVI" ako je i imamo haha

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 21 jul 2016, 13:45

u lukavcu na stadionu josik teren u katastrofalnom stanju. nakon sto je teren unisten, uzoran, neravan bez trave neko se nakon toliko vremena dosjetio pa postavio prskalice. ako se isti ne poravna i ako vec nije zasijana nova trava od onog terena za narednu sezonu nema nista. tesko onoj djeci koja budu igrala na onom terenu. njima ce prvo biti na umu kako na njemu da ne polome noge pa tek onda kako da prime loptu. zar je odrzavanje terena tolika mudrost, nepoznanica, matematika pa da to u lukavcu niko nece i ne moze raditi. zar se tesko nekom u tuzli, gracanici, gradaccu ili negdje drugo prijateljski obratiti pa pitati za savjet. teren izgleda tako kao da je deset godina bio miniran. ja da se pitam ni jednom klubu koji ima onakav teren ne bi dozvolio da se takmici u ovoj ligi. bruka i sramota. kad kazem da nam je pomocni teren bolji od glavnog onda vam je sve jasno. nadam se da ce se stvari od subote promijeniti i da cemo svi mi koji stvarno volimo radnicki u narednom periodu uzivati. sretno radnicki.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 21 jul 2016, 13:52

Ovako ce lakse temelje iskopat

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 jul 2016, 16:55

radnicki je u ovu sezonu usao sa djecom i tuzlacima zato sto nema pare,a nikako kao sto neki navode da je to dio nekog plana.uslovi su uzasni.prosla sezona na celu sa ljudima koji su upravljali klubom su potrosili dosta novca,previse tako da smo sada maltene na izdisaju.sto se tice imela i sodalive i ovih majica i dresova samo cu reci da to nije fer dao oni kao uvazeni komunisti i crveni kmeri poznati po postenju i pravdi ovako ubiru politicke poene.sabit omic alfa i omega drogerija u sjevoeroistocnoj regiji jazbine bosne dao je ni manje ni vise 120 000 km unazad 4 godine.cirka 3000 km mjesecno.23.august ili ti ga subota ce pokazat koliko se zapravo radnicki ne prati.na grbavici ce biti ni manje ni vise od 100 ljudi iz lukavca koji ce potrositi recimo po 30 i vise maraka da bi gledali sarajevski derbi,a sad ce i utakmica sa kaknjom na kojoj nece prisustovati vise od 250 dusa.toliko o nama lukavčanima

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 jul 2016, 16:59

Eh da mi imamo savez kako treba, davno bi ekipama poput nase bilo zabranjeno igrat na onom krompiristu. Jbg I onI prije su govorili da ce se oporaviti, tako ce isto reci I ovi novi. Za!osno je pogledat odozgo s Kacare

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 jul 2016, 17:51

Salihović ipak potpisao za Slogu kao što se i očekivalo..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 22 jul 2016, 22:54

Sve bih dao da nam se vrate vremena u kojima ke najveci problem bio koji ce Mirhad broj nositi u sledecoj sezoni tj. Zezancije oko toga.Zna zoom najbolje o čemu pričam i ko je to sve zakuhao :D .
A pogledaj nas sad ni teren ne mozemo zaliti kako treba.
1001 problem pred nama.
Vjerujem da će momci časno odraditi ovu sezonu i da ćemo ostati dio ove "lige"

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 jul 2016, 23:37

Manijakdolopate je napisao/la:Sve bih dao da nam se vrate vremena u kojima ke najveci problem bio koji ce Mirhad broj nositi u sledecoj sezoni tj. Zezancije oko toga.Zna zoom najbolje o čemu pričam i ko je to sve zakuhao :D .
Ovo mogu znati samo moji prijatelji na FB listi :D. Gukni, golube :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 23 jul 2016, 00:33

Zoom088 je napisao/la:
Manijakdolopate je napisao/la:Sve bih dao da nam se vrate vremena u kojima ke najveci problem bio koji ce Mirhad broj nositi u sledecoj sezoni tj. Zezancije oko toga.Zna zoom najbolje o čemu pričam i ko je to sve zakuhao :D .
Ovo mogu znati samo moji prijatelji na FB listi :D. Gukni, golube :D
Znamo se dobro druze stari.
"Zoom" kako ga ovde svi znamo je legenda od covjeka ali prije svega sportskog radnika
Ja nisam upoznao lika da prozivljava onako utakmice radnickog a da nije iz Lukavca.Prosto nemoguce.
Moras se vratit u Sodu,da opet brojeve krojimo.
Valja naci novu zrtvu :angel: :D

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 23 jul 2016, 15:28

slika

slika

slika

slika
Uspješna akcija čišćenja, utorak u 18h ista akcija čišenja !!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 jul 2016, 22:30

Cestitke momcima koji su ucestvovali u akciji :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 24 jul 2016, 09:52

Ima li neko detalje sa jucerasnje utakmice...kako stojimo na terenu,sastav,strijelac???

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 24 jul 2016, 10:48

Gol smo postigli iz penala, ne znam ko je dao.. Gledam one slike i vidim da nisu svi igrači otputovali kao npr. Mešić, Al. Kasumović itd. dok je tu npr Imamović za kojeg se govorilo da je otišao u Svatovac.

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 24 jul 2016, 11:54

Imamovic jel ostao samo je Omic otisao.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 jul 2016, 12:55

Kako smo igrali u Janji, rezultat?!

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 24 jul 2016, 14:19

studeni je napisao/la:Kako smo igrali u Janji, rezultat?!
1 1 :cool:
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2016, 13:42

Kakve su nam sanse za opstanak ove sezone i da li ostaje ono novo pravilo od prosle sezone da iz nizih liga ulaze samo dvije ekipe ili se vraca da svaka drugoligaska liga federacije daje po jednog predstavnika odnosno 4 ekipe?

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 25 jul 2016, 13:58

sodaacm je napisao/la:Kakve su nam sanse za opstanak ove sezone i da li ostaje ono novo pravilo od prosle sezone da iz nizih liga ulaze samo dvije ekipe ili se vraca da svaka drugoligaska liga federacije daje po jednog predstavnika odnosno 4 ekipe?
evo šta sam ja našo na stranici ns fbih i evo kada je objavljeno Sarajevo: 29.06.2016.

POPUNJAVANJE LIGE:
Član 50.
Prvak Prve lige Federacije na kraju takmiĉarske/natjecateljske 2016/2017 godine prelazi u
viši rang- Premijer ligu BiH.
Iz Prve lige Federacije BiH na kraju takmiĉarske/natjecateljske 2016/2017 godine u niži rang
takmičenja- Drugu nogometnu ligu, prelazi onoliko klubova koliko je potrebno da bi se ova
liga popunila sa ĉetiri prvaka iz grupa Druge lige FBiH, ukoliko klubovi ispunjavaju sve
potrebne uvjete, i osigurao prostor za klubove koji napuštaju Premijer ligu BiH, a da bi Prva
liga Federacije u takmiĉarskoj/natjecateljskoj 2017/2018 godini brojala 16 (šesnaest)
klubova.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 25 jul 2016, 14:39

Takvo je pravilo, ali sigurno neće sva 4 tima iz 2. Lige FBiH ući, uvijek 1-2 neće zbog nedostatka uslova, ne žele u 1. FBiH iz više razloga i ostalo..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 jul 2016, 18:05

Ako je tako da 4 drugoligaske ekipe ulaze onda mi sigurno ispadamo ove sezone...Nadam se da grijesim

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.