Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2013, 15:06

Treba im zamjena za Vedu. U Stuttgart su užasni bili ove sezone. Došli su do finala kupa radi ždrijeba, dok su u ligi bili kanta za nabijanja. Vedo, Sakai, Traore, Tasci i Harnik su igrali, ponekad Gentner se pojavi i to je to, ostali tanki (golmana ne računam). Nabrojani su iznijeli sami veliki teret na svojim leđima i logično je da su im potrebne zamjene da se odmore nekad.

Doveli onog Machedu na posudbu mislim i lik nema veze. Onaj Maxim nije čisti napadač, više veznjak.

Stuttgart nema keša za dovođeje zvijezda. Rasprodali su sve igračke koji su imali veći ugovor a nisu ništa pokazali kao Kuzmanović i onda se nađe Inter i dovede ga :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jun 2013, 15:22

Ma Ibi je ikona u Stutgartu, on ima zabetonirano mjesto.
Ovaj novi moze doci samo kao drugi spic u nekim tekmama ili kao partner u napadu. Vedo ne treba brinuti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2013, 15:41

STEVIE je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Slazem se, cesto je i povrijedjen, ali sumnjam da ga dovode da bi sjedio na klupi. Nece bit jeftin, a i ne bi prelazio da mu nisu obecali dosta utakmica. Evo cujem sad njegov agent govori da Stuttgart planira dosta transfera i da ce bit promjena u stilu igre.
bas se pitam sto bih to moglo znaciti za ibisevica.. nevjerujem da ce ga stuttgart prodati al' nikad se ne zna.

Iako je drugi dio sezone odigrao katastrofalno vjerovatno u Stuttgartu i dalje računaju na njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 07 jun 2013, 21:12

Krampa i danas gol ...
Pljuvaci, sta ste se usutili ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 07 jun 2013, 21:14

Jest da zna ponekad bit malo smotani da se spetlja, ali ono najvaznije je da ZABIJA i igra SRCEM ! Bbravo plave očii

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 jul 2013, 17:15

Da ne bude da Vedu ne zele... Lyon pravi ponudu za njega

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 07 jul 2013, 17:18

:D Ibisevic da igra za Spaniju ili NJemacku reprezentaciju bio bi jedan od najbolji napadaca na svijetu na trzistu cijena bi mu bila 3 puta veca nego sad :D u to sam siguran

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2013, 17:46

admir12345 je napisao/la::D Ibisevic da igra za Spaniju ili NJemacku reprezentaciju bio bi jedan od najbolji napadaca na svijetu na trzistu cijena bi mu bila 3 puta veca nego sad :D u to sam siguran
To nije slucaj samo sa Vedom, nego sa bilo kojim drugim BH igracem.

A ovo povezivanje sa Lyonom, pa tacno bi bilo s konja na magarca. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jul 2013, 17:48

ma mnogi nikada nece shvatiti da on nije tip igraca za van 16, da napravi neki prodor i slicno. On je odlican u utrcavanjima, predvidjanjem igre, osjecaj za prostor... ono sto sve cini pravog centarfora. On i Grande Pipo ! 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 jul 2013, 23:49

Ono sto je meni najbitnije je to da vedo ne smeta dzeki , jednostavno savrseno se nadopunjavaju. Vedo maksimalno koristi svoje sposobnosti a u prilog mu ide to sto nije stalno markovan ko dzeko. Dzeko ce vazda do kraja karijere imat 2 igraca na ledjima sto daje prostor vedi ... A vedo moze potrosit lopti al daj mu ih dovoljno on daje gol sto posto. Nije covjek koji moze napravit prodor kao sto neko rece al daleko od toga da ne zna bratat loptom ko ga je gledo u sttutgartu puno puta mogo se uvjerit kako ima fantastican prvi pas i kako otvara prostor za suigrace. A nemojte zaboravit da je izborio oba faula protiv grcke nakon kojih su pali golovi kod onog drugog je sokratiska bas fino preribo i ovaj mu podmetnuo nogu :D Da mozemo sanjat bolji napad ne mozemo nikako , samo nam treba neka zamjena korisna i to je to. Ja ni protiv spanije ne bi igro sa dzekom samo u spicu , to nas uvijek puno kosta vedo otvara prostor i za dzeku a za sebe ga ima dovoljno ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jul 2013, 23:56

admir12345 je napisao/la::D Ibisevic da igra za Spaniju ili NJemacku reprezentaciju bio bi jedan od najbolji napadaca na svijetu na trzistu cijena bi mu bila 3 puta veca nego sad :D u to sam siguran
How yes no.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 08 jul 2013, 00:05

Plavoki ne treba da brine za mjesto iduće sezone ovaj lik što bi kao trebao doći u Sttutgrat iz Hannovera nije našem Vedi sigurno n do koljena. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 08 jul 2013, 00:08

Cartman je napisao/la:
How yes no.
A pun mi qrac i tvog realizma. Jest da je decko pretjerao ali potraznja i cijena bi bila sigurno duplo veca.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jul 2013, 00:54

malta071 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
How yes no.
A pun mi qrac i tvog realizma. Jest da je decko pretjerao ali potraznja i cijena bi bila sigurno duplo veca.
Za igraca koji je se stabilizova na 10-15 golova u ligi po sezoni je i potraznja i cijena sasvim realna. Dobar napadac Bundeslige, ni blizu Svjetske klase i kvaliteta za najvece klubove.

Nacija je jedino vazna kad se igrac prodaje u pocetku karijere. Lakse je se prodat ako si Brazilac ili iz EU drazve (samo gledajte koliko je mladih Slovenaca i Hrvata otislo u Italiju u zadnje vrijeme), a kasnije to nista ne znaci. I Bale kosta preko 50 miliona funti jer je Vels Svjetska sila, je li? BiH nije smetala ni Dzeki da City plati skoro 30 miliona za njega. Tu je i Mkhitarian iz Armenije za kojeg ce Dortmund dat ogromne pare. To su samo glupi izgovori i patetika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jul 2013, 02:25

ko zna gdje bi danas bio Vedo da se nije teško povrijedio kad je igrao najbolji fudbal karijere, kad je imao 18 komada na polusezoni :o ko zna koliko bi zabio do kraja sezone, itd

isto tako, kod transfera igrača i sreća ima veliku ulogu, pa pogledajte Mandžukića .. on je imao ebenu sreću da završi u Bayernu, iako je Bayern imao boljih riješenja sigurno, ali malo cijena, malo nešto drugo, eto Mandže u Bayernu

Vedo je napadač koji ima strašan osjećaj za prostor, tako i zabija većinu svojih golova .. sa propisnom uslugom saigrača, Vedo bi trpao u svakom klubu .. Vedo me po tom ubojitom napadačkom instinktu podsjeća na Henrya .. dakle, po hladnokrvnosti pred golmanom, da neko ne pomisli da ga poredim sa Henryjem, jer svakakvih ljudi ima
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 01 avg 2013, 13:18

Danas počinje naša nova sezona !!! Pozdrav iz Bugarske

slika
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 20:54

VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 avg 2013, 21:01

I dalje trpaj majstore :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 avg 2013, 21:12

Vedo Vedo Vedice ! :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 avg 2013, 21:26

ove sezone opet 15+ ako Bog da :D

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 21 gost.