FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nisam siguran da li to moze, ono mislim zbog frekvencije, znas da kad snimas ekran slika treperi one linije idu gore dole, neka neko proba... da ne bude kasnije, jooooj.bagrcavi je napisao/la:Može i preko msn samo nek se javi ko ima mojaTV
Meni nije treperilo, ja sam sad na svoj Tv kameru okrenuo i nije treperilo.
DRUG NEBI TI PUNCA
kad smo igrali protiv Rudara neko je napisao da kafic Davor (u blizini grbavice) ima prijenos pa je li zna neko nesto o tome za danas?
- pintol_TM87
- Kontakt:
na skyp moze samo JEDAN ČOVJEK, za msn nisam siguran..a stream nije tesko napraviti..ko ima kameru i ima MOJU TV na svom TV-u nek mi se javi u pp ja mu objasnim kako da napravi stream...samo prije 15h nek se javi...bagrcavi je napisao/la:Meni nije treperilo, ja sam sad na svoj Tv kameru okrenuo i nije treperilo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
sretno danas i da pobjedit 

na kojem principu radi ova MojaWeb tv
jel potreban login na sajtu ili sam portal detektuje da li ste korisnik nekog ADSL paketa?
jel potreban login na sajtu ili sam portal detektuje da li ste korisnik nekog ADSL paketa?
-
- Kontakt:
to drugo..nece bit tekma na mojaweb tv jer naplacuju gledanju utakmice ko ima moju tv..tekma je 2 km,tako da ne vjerujem da ce je dat dzaba na netu..cala je napisao/la:na kojem principu radi ova MojaWeb tv
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Blagoje Bratić
ja zvao i pitao kaže ona gospođa bit će ako i ona zna i ako ne slaže kao prošli put. 

Napravite stream braco, molim vas 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Moze se napraviti stream tako sto,Okrenete po mogucnosti dobru kameru prema Tv-u.Nece treptati ako vam je camera dobra,pojacate zvuk na tv-u i javite se Pintolu da vam objasni kako da napravite stream.Dodjete na forum podjelite nama link i mi vam do neba zahvalni!
tacno takonanek je napisao/la:Moze se napraviti stream tako sto,Okrenete po mogucnosti dobru kameru prema Tv-u.Nece treptati ako vam je camera dobra,pojacate zvuk na tv-u i javite se Pintolu da vam objasni kako da napravite stream.Dodjete na forum podjelite nama link i mi vam do neba zahvalni!

ja bih to uradio al nemam adsl i mojtv

hajte ljudi ako neko ima mojaTV pustite stream, nije to tesko, moze se i preko sopcasta, pa nam bacite link ovdje.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- inacefindecko
- Kontakt:
hoćemo stream
kad već BHT ne prenosi utakmicu ekipe koja se bori za evropu i ekipe koja je već šampion

kad već BHT ne prenosi utakmicu ekipe koja se bori za evropu i ekipe koja je već šampion

- SkyWallker
Kakav Svinjski kakvi bakrači idemo po nova tri boda !!! gledam im ekipu nemaju ni jednog poznatog imena nije to onaj Zrinjski od prije par godina vidim po portalima da ih je hastra od nas spominju i rezultat iz 2005. 1:5
sve u svemu uz max. zalaganje i trud tri boda su naša, dosta naših je jutros otišlo kazu ispijaju pive sa RA. 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.