trebao bi bit matondo i Slavisa.
Sto bi Balašević rekao:
Ako su lagali mene i ja lazem vas
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
trebao bi bit matondo i Slavisa.
Ne treba kompletan remont, samo par igrača i tačan frajer za trenerskoj stolici.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 08:21Skauti,i psiholog moraju biti sastavni dio steucnog staba.
Dobra analiza svega da se napravi. Mi od utakmice sa sirokim nismo dobri. Siroki,Radnik,Borac,Posusje,Sarajevo,toplo hladno,toplo hladno i onda bas bas hladno. Nismo se oporavili od toga niza,iako je cini mi se tada bila i pauza.
Ovdje se vec trebalo reagovati,jer ova ekipa zna igrati lopte,ali im je trebalo pomoci pri padu.
Nadam se da novi strucji stab nece gomilati svoje igrace,nego da ce biti dovedeni igraci koji znaju iznijeti i pritisak i biti dobri s glavom
Nije matondo.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 dec 2025, 08:16trebao bi bit matondo i Slavisa.
Sto bi Balašević rekao:
Ako su lagali mene i ja lazem vas
100% si upravu.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 08:21Skauti,i psiholog moraju biti sastavni dio steucnog staba.
Dobra analiza svega da se napravi. Mi od utakmice sa sirokim nismo dobri. Siroki,Radnik,Borac,Posusje,Sarajevo,toplo hladno,toplo hladno i onda bas bas hladno. Nismo se oporavili od toga niza,iako je cini mi se tada bila i pauza.
Ovdje se vec trebalo reagovati,jer ova ekipa zna igrati lopte,ali im je trebalo pomoci pri padu.
Nadam se da novi strucji stab nece gomilati svoje igrace,nego da ce biti dovedeni igraci koji znaju iznijeti i pritisak i biti dobri s glavom
Da nije Jean-Pierre Longonda?
Jedna od osnovnih kvaliteta samog trenera mora biti psihologija. On mora da zna kako u kojem trenutku treba da razgovara sa igračem, da vi izvukao najbolje iz njega. I u najtežim momentima kad ne ide moraš biti tu uz igrača i probuditi ono najbolje u njemu.Argentina je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:02100% si upravu.Railwayman30 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 08:21Skauti,i psiholog moraju biti sastavni dio steucnog staba.
A ne da Adzem izjavljuje da je on psiholog. Vrlo bitna karika u danasnjeg sportu.
Glupost je pusati o igračima dok se ne sazna najvažnija stvar a to je imamo li ili nemamo investitora. Kada se to sazna, onda ide trener i tek tada možemo pisati o nekim novim igračima. Mi škarta imamo i previše, prvo se treba osloboditi ovih menadžerskih ubleha koje su trenutno na platnom spisku, pa tek onda razmišljati o nekim novim igračima.zeljodogroba je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:37Mene iskreno ne interesuje ni jedan igrac dok ne izglasaju investitora i dok ne dobijemo normalnog trenera, sa iole adekvatnom karijerom iza sebe. Nakon toga mozemo da mastamo o igracima itd.
0 KM, 0 eura.Valter je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:03"FK Željezničar se zahvaljuje Admiru Adžemu na dosadašnjem angažmanu, radu i rezultatima, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere". Ova zahvalnica je objavljena na zvaničnoj strani kluba.
Može li se znati koliko novaca je koštala ova zahvalnica, tj. koliko nas je koštao taj famozni sporazumni raskid sa Adžemom.
Hvala im, ker ne bi drugacije dao ostavku.let3 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:510 KM, 0 eura.Valter je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:03"FK Željezničar se zahvaljuje Admiru Adžemu na dosadašnjem angažmanu, radu i rezultatima, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere". Ova zahvalnica je objavljena na zvaničnoj strani kluba.
Može li se znati koliko novaca je koštala ova zahvalnica, tj. koliko nas je koštao taj famozni sporazumni raskid sa Adžemom.
Upadom u Bosmalu se samo ubrzala Adzemova neopoziva ostavka koju je vec sutra sam ponudio![]()
Pametan si, ne treba dalje objasnjavati.
Nije tačnolet3 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:510 KM, 0 eura.Valter je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:03"FK Željezničar se zahvaljuje Admiru Adžemu na dosadašnjem angažmanu, radu i rezultatima, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere". Ova zahvalnica je objavljena na zvaničnoj strani kluba.
Upadom u Bosmalu se samo ubrzala Adzemova neopoziva ostavka koju je vec sutra sam ponudio![]()
netacno, sve plate do kraja sezone ce dobitPablo11 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:17Hvala im, ker ne bi drugacije dao ostavku.let3 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 10:510 KM, 0 eura.Valter je napisao/la: ↑18 dec 2025, 09:03"FK Željezničar se zahvaljuje Admiru Adžemu na dosadašnjem angažmanu, radu i rezultatima, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere". Ova zahvalnica je objavljena na zvaničnoj strani kluba.
Sreca pa ima neko rijesiti te plate. Sretno nam.
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Riziko i 40 gostiju.