Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Odustao I Mou od lige, pa pogledaj sastav majku mu. Dva ponajbolja igraca na klupi. Napadacki trio Rash, Lingard I yebeni Young.
Vala necu trositi zivce na ovo danas svakako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kako jbt zar se nismo cuvali protiv andrlehta za ovu utakmicu,neki tako pisali ovde ko je sad ludRooney88 je napisao/la:Odustao I Mou od lige, pa pogledaj sastav majku mu. Dva ponajbolja igraca na klupi. Napadacki trio Rash, Lingard I yebeni Young.
Tajger zvani Tica kukavica.
Sacekaj ishod pa onda nastavi sa onim sto najbolje znas. kuknjava
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa kukavica je ovaj sto nas vodi i ti koji imas uvijek opravdanje za njegaAsteriks je napisao/la:Tajger zvani Tica kukavica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nakon Felle i Young dočekao da bude kapiten, sprdaju se ljudi sa klubom i to potpuno opravdano, postali smo cirkus gdje svaki klaun može dobiti svojih pet minuta na glavnoj sceni, al hajd dosta smo i se i mi smijali drugima, vrijeme je da to drugi rade nama, što bi rekli ko bi gore sad bi dole kolo sreće se okreće 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakvo kmečanje... Dobijamo ovo glat.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Al veliki predznak pobjede je to sto su svi ispred pobjedili,da je neko kixao onda bi tesko bilo ovako ide tu jedna frljoka
Kako god nek 6 zavrsimo samo ovim ciganima skinut skalp
Kako god nek 6 zavrsimo samo ovim ciganima skinut skalp
Nikad nisam rekao da smo se cuvali protiv Anderlechta, tu smo stvarno zasluzili pobjedu ali zasluzili smo je i mnogo puta ove sezone. Asteriks jeste vjeciti optimista i naci ce samo razlog da opravda klub, i na tome mu uopste ne treba zamjeriti jer ne lupa u prazno. Mi smo trenutno nedefinisan skup ekstremno skupih automobila u rukama prebogatog Arapa ne zna kako da vozi ali je voljan uciti. Ekipa uopste nije losa, igra je tu (uglavnom) ali cilj nam konstantno izmice i Mou je toga svjestan. Karte koje igra vecini nisu jasne, kao ovaj sastav danas koji nece pobijediti Chelsea milion posto, ali mu vjerujem da zna sta radi. U EPL smo sami sebi krivi jer smo vecinu protivnika imali na konopcima a nadigrani smo mozda par puta u cijeloj sezoni a ove koje smo razbijali na proste faktore su se u modricama i frakturama provlacili i ostajali na nogama a mi gubili bodove. Cilj i prije sezone je bio povratak u LP. Svi bi mi najradije top4 ali cilj koji je zacrtan se moze ostvariti i na drugi nacin, kroz EL. Zato me ovaj danas sastav uopste ne cudi.tajger je napisao/la:Kako jbt zar se nismo cuvali protiv andrlehta za ovu utakmicu,neki tako pisali ovde ko je sad ludRooney88 je napisao/la:Odustao I Mou od lige, pa pogledaj sastav majku mu. Dva ponajbolja igraca na klupi. Napadacki trio Rash, Lingard I yebeni Young.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Nisam mislio da cu žaliti za van gaalom ali kad vidim ovog klauna mourinha onda van gaal uopće nije bio los
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Herrera čuva Hazarda i kad United ima posjed. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Nek' sam i ovo dočekao od tebe pročitati. Sjećaš li se prošle rasprave na ovu temu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nakon Felle i Young dočekao da bude kapiten, sprdaju se ljudi sa klubom i to potpuno opravdano, postali smo cirkus gdje svaki klaun može dobiti svojih pet minuta na glavnoj sceni, al hajd dosta smo i se i mi smijali drugima, vrijeme je da to drugi rade nama, što bi rekli ko bi gore sad bi dole kolo sreće se okreće
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja sam odavno tog stanovišta, a ne sjećam se te rasprave, podsjeti me516MK je napisao/la:
Nek' sam i ovo dočekao od tebe pročitati. Sjećaš li se prošle rasprave na ovu temu?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma mrsko mi tražiti, puno pišeš pa nije lagano. Suština je da si na moj stav koji sada dijelimo imao oprečno mišljenje i, koliko se sjećam, dugo si ga branio.

06.02.1958. Munich air disaster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To kad sam možda Luju branio, moguće, al znam da sam odavno zastupao to da smo pali nisko kao klub i da nas konkurencija ostavlja iza sebe sve više i više, da treba promjena u vrhu, pomoći Edu516MK je napisao/la:Ma mrsko mi tražiti, puno pišeš pa nije lagano. Suština je da si na moj stav koji sada dijelimo imao oprečno mišljenje i, koliko se sjećam, dugo si ga branio.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kapa dolje za ovo danas, nema šta.
Ali, ovo se MORA potvrdit u četvrtak prolaskom, inače džaba, iako su različita takmičenja.

Ali, ovo se MORA potvrdit u četvrtak prolaskom, inače džaba, iako su različita takmičenja.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Nastavite s kmečanjem.Nitro je napisao/la:Kakvo kmečanje... Dobijamo ovo glat.
Going on up to a spirit in the sky...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odavno nismo bili agresivniji i više naloženi, Jozo odradio posao, mora se priznati, sa ovim sastavom se igrao pukojnik ili pokojnik, i bi ovo prvo 
Rasho
Odbrana im nije dopustila ni priliku, vjerovatno najbolja tekma sezone u tom segmentu, a pomogli su i Pogba, Fella i Ander koji su igrali strašno bitnu ulogu u tome zatvaranju rupa nazad

Rasho

Odbrana im nije dopustila ni priliku, vjerovatno najbolja tekma sezone u tom segmentu, a pomogli su i Pogba, Fella i Ander koji su igrali strašno bitnu ulogu u tome zatvaranju rupa nazad

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Takticki nasa najbolja utakmica godinama u nazad. Ostaje zal za silnim bodovima koje smo prosuli do ovog kola.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Manchester United are on the longest unbeaten run (22) in Europe's top 5 leagues:

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.