Na osnovu cega? Evo ni protiv Anderlechta nismo uspjeli sacuvati prednost.Nitro je napisao/la:Mislim da ćemo ih natrpati danas, i to dobro.
EL za spas sezone, u ligi smo previse puta zajebali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Na osnovu cega? Evo ni protiv Anderlechta nismo uspjeli sacuvati prednost.Nitro je napisao/la:Mislim da ćemo ih natrpati danas, i to dobro.
Rijetko realan lik ovde Rooney88,ti si pisao jos i prije kixeva protiv bourmonta,evertona da se treba posvetit EL jer su tamo sanse puno realnije,al et ja bi volio da dobiju ovu gamad makar se kroz ligu nekvalifikovali al samo sto se ovi toliko digli da su neka silaRooney88 je napisao/la:Na osnovu cega? Evo ni protiv Anderlechta nismo uspjeli sacuvati prednost.Nitro je napisao/la:Mislim da ćemo ih natrpati danas, i to dobro.
EL za spas sezone, u ligi smo previse puta zajebali.
Kakav ba Asterix i lik,taj danas ako izgubis pravdat ce Mou da se vidi kako se ekipa cuva za andrleht,pusti njega sa svojim alibijimaUnitedWA je napisao/la:Pa o tome sam i govorio, kofol bačene sve karte na EL, a odigrali patetično jer se po Asteriksu čuvalo za Chelsea. A evo danas jedna pljuska u lice i tom mišljenju, a i nama koji smo se fkt ponadali da je tako.
Ma i neka je burazSteph je napisao/la:Gotova je borba za TOP4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.