Pa tako je to danas...malo tko ima istinske ljubavi prema maticnom klubu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Del Piero!
danas si na svaku temu usao,jesi to ti aldinn1

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
respekt tebi bruda,al' ima nas sto iz Doboja,Zivinica dolazimo na Grbavicu skoro svaku tekmu pa potrosimu bruku.Nema te cijene kojom se moze kupit ljubav nasa prema Zelji!Blagoje Bratić je napisao/la:Kakvih ovih forumaša ima ovdje to je čudo neviđeno,malo je reć da su papci vazda imaju neke primjedbe i traženje dlake u jajetu,vazda nezadovoljni šta hoćete vi ja ne kontam,ja sam sa Ilidže otišao gledat prijateljsku tekmu u Visoko morao sam i potrošit jelda,al mi nije žao volim svoj klub od rođenja i ponosim se sa njim sa časnom i poštenom istorijom,kojom se malo koji klub može pohvaliti,evo mene i na slici ovoj u Visokom jedini na onoj tribini gdje su bili navijači Bosne.
http://visoko.co.ba/index.php?view=imag ... &Itemid=37" onclick="window.open(this.href);return false;
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- diplomatija
- Kontakt:
zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
Vrijeme je da kiksa Braga

ima da ostane ovako do krajaTM OLOVO je napisao/la:Vrijeme je da kiksa Braga![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- diplomatija
- Kontakt:
Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la:mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
gubi braga, bar jedan dan zeljo 1 u evropi po broju uzastopnih pobjeda 
Benfica-Braga 2-1
Motiv vise da sutra nastavimo pobjedonosni niz!
NAPRIJED ŽELJOOOOO
Motiv vise da sutra nastavimo pobjedonosni niz!
NAPRIJED ŽELJOOOOO
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 01 apr 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo bi prelijepo da se taj niz nastavi, mada i ako kiksamo vec je ovo strasan niz. i Braga cao
- pintol_TM87
- Kontakt:
druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...diplomatija je napisao/la:Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la:mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..diplomatija je napisao/la:zamlio bih sve koji su u moguscnosti da nam obezbjede jedan kvalitetan link da i mi koji nemammo moju tv uzivamo sutra od 18:30, hvala Vam
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa preko tv napravis snimak na kompjuter i onda stavis na net, jesi li u mogucnosti to da uradis ?pintol_TM87 je napisao/la:druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...diplomatija je napisao/la:Pintole pa zar ni ti neces nista moci, ja sam se najvise u tebe uzdao, hajd mozda se ipak sta promjeni do sutra, pozdravpintol_TM87 je napisao/la: mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..
Za zivot cijeli!
- pintol_TM87
- Kontakt:
nazalost nisam...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa preko tv napravis snimak na kompjuter i onda stavis na net, jesi li u mogucnosti to da uradis ?diplomatija je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: mislim da niko nije u mogućnosti...jedini način je da odes kod nekog komsije prijatelja da odes i gledas..
druze tesko jer ima prenos samo na TV-u a nema ono kao sto je prije bilo i preko neta...
Mislim da bi se ovaj stream dao srediti i ako neko ima tv karticu.
Sjecam se mi smo nekad na stream djelili hbo sa sata
Sjecam se mi smo nekad na stream djelili hbo sa sata
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
hoce li nam 13 biti sretan ili nesretan broj jer ako u mostaru pobijedimo imamo onda dvije utakmice kuci sto nas moze vinuti definitivno do titule prvaka, mada je sad dosta bitnija ova tekma u srijedu i nadati se da ce ekipa imati dovoljno svjezine da odigra dvije dosta teske gostujuce utakmice i prelomi prvenstvo i kup u svoju korist
26.05.2010-TITULA
pa kako je bio velež sarajevo prošlo kolo streaming ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
vjerovtno zato sto je prijenos bio na BHT a ne na MojaTVseha je napisao/la:pa kako je bio velež sarajevo prošlo kolo streaming ???
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

za arhive da imamo