Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 02 jan 2017, 04:33

Mislim da za današnju utakmicu veliku pohvalu zaslužuje Perez.
Iskreno svidio mi se nastup i pogotovo zalaganje u odbrani,trka i želja...dobili smo vrlo zahvalnog igrača.

Danas su bekovi pojeli Crystal Palace...dugo nisam vidio ovakvu predstavu dva beka:D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 jan 2017, 12:18

Wenger da ima mosnice poslao bi Cecha na hladjenje a sansu ukazao Ospini.
Mogu shvatiti da je Cech ime i da ce uvjek imati prednosti ispred Davida ali ljudi moji zar i Cech koji je u **** formi mora imati prednost ispred njega?! A on dokazan golman, Cavani ga jos sanja...

Ako se ista pozitivno moze izvuci od sinoc jeste opet neki napredak posto zadnjih godina ovu prvu utakmicu u NG uglavnom gubimo ko veliki...

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jan 2017, 12:28

Zar nije u nedjelju bila prva utakmica u NG :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 jan 2017, 12:45

Ma to je kolo pocelo prosle godine pa se ne racuna :mrgreen:

? са GT-I9300 уз - &

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 04 jan 2017, 15:56

Cech je trenutno jedan od najlošijih pojedinaca u klubu. Sramotne predstave u posljednje vrijeme...

Xhaka je kriza takođe'

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jan 2017, 17:47

xhaka jest losiji nego sto inace, ali opet ima i dobrih momenata a cech sinoc kriminalan oba gola je mogao bolje pokriti boze sacuvaj..

za penal nemam komentara ono fkt ne znam dje se svira, em je poslije isto kod treceg gola odgurnuo belerina onaj gotovo isti kontakt ko i za penal i nije faul bio mislim pricajmo malo o kriteriju sudjenja

ps. i crveni nije morao dati, mogao je zuti i posljednje upozorenje jest ostar start bio al nije za direktan crveni treba biti realan sinoc je micheal oliver imao najkriminalniju predstavu otkad je sudija u premier ligi

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 jan 2017, 18:27

Ode on ...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jan 2017, 18:46

Ako ima ista u onoj glavi otici ce.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2017, 19:15

Iskreno se nadam da će Sanchez otići iz kluba. Mi ne zaslužujemo njega. Tj zaslužujemo ga mi, al šupci u upravi i na klupi ga ne zaslužuju.
Plače mi se kad vidim da je čovjeku koji je 2 i po godine u klubu više stalo nego nekim fejk kapitenima i menadžerima.

Mrš ****.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 jan 2017, 19:40

QUARTERBACK je napisao/la:xhaka jest losiji nego sto inace, ali opet ima i dobrih momenata a cech sinoc kriminalan oba gola je mogao bolje pokriti boze sacuvaj..
za penal nemam komentara ono fkt ne znam dje se svira, em je poslije isto kod treceg gola odgurnuo belerina onaj gotovo isti kontakt ko i za penal i nije faul bio mislim pricajmo malo o kriteriju sudjenja
ps. i crveni nije morao dati, mogao je zuti i posljednje upozorenje jest ostar start bio al nije za direktan crveni treba biti realan sinoc je micheal oliver imao najkriminalniju predstavu otkad je sudija u premier ligi
Penal cist k'o suza, Xhaka ispao glup k'o qrac po 236.put od dolaska. Igrac sto kilometara od gola i on ga gura s ledja. Tu je jedina greska Olivera sto nije dao zuti karton za faul za koji je pustio prednost (mislim da je faul napravio Mustafi).

Gol Bournemoutha broj 3 postignut nakon cistog faula nad Bellerinom.

Crveni karton Francisa - za startove sa dvije noge se kazna zna. Glup faul do bola.

Sudijska nadoknada - 6 minuta. Mogla i morala biti jos malo duza zbog prekida kod gola Girouda, taman da se isfrustriramo zbog promasaja umjesto gola za 4:3.

Da ne grijesim dusu spram Xhake, namjestio je Giroudu gol.

@Brokula

Zasluzujemo mi qrac. Nigdje vece kuknjave nego kod nas. Imamo upravu i menadzera kojeg zasluzujemo, Alexis zasluzuje i bolje navijace i bolje suigrace.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 jan 2017, 13:10

slika

:rol: :rol:

? са GT-I9300 уз - &

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jan 2017, 13:45

Artetitis je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:xhaka jest losiji nego sto inace, ali opet ima i dobrih momenata a cech sinoc kriminalan oba gola je mogao bolje pokriti boze sacuvaj..
Penal cist k'o suza, Xhaka ispao glup k'o qrac po 236.put od dolaska. Igrac sto kilometara od gola i on ga gura s ledja. Tu je jedina greska Olivera sto nije dao zuti karton za faul za koji je pustio prednost (mislim da je faul napravio Mustafi).

Gol Bournemoutha broj 3 postignut nakon cistog faula nad Bellerinom.

Crveni karton Francisa - za startove sa dvije noge se kazna zna. Glup faul do bola.

Sudijska nadoknada - 6 minuta. Mogla i morala biti jos malo duza zbog prekida kod gola Girouda, taman da se isfrustriramo zbog promasaja umjesto gola za 4:3.

Da ne grijesim dusu spram Xhake, namjestio je Giroudu gol.
Mislim ono svi imamo svoju neku perspektivu sta je faul odnosno u ovom slucaju penal a sta nije, ali gledao sam sa 10 ljudi utakmicu svi se smijali kad je ono dosudio, ali hajde nejse sad.. Eh tu se vec slazemo, ako je imao kriterij kakav je imao onda je ono nad Bellerinom bio isto faul koliko je bio i penal..

Da, Xhaka je namjestio taj gol Gironji ali opet ne ulijeva neko povjerenje.. Vise sam ga mirisao na pocetku sezone, kako vrijeme prolazi sve mi je vise meeehh :yawn:

Da moglo je plus je bila izmjena odmah po isteku 90 minuta tu je Wilson uzeo 20-30 sekundi plus gol, mislim generalno gledano Michaela Olivera gotivim kao sudiju ali ono je bilo kriminalno sudjenje.

Zelim Ramseya da proradi kao one 2013 godine. :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 jan 2017, 14:06

Po meni je isto bio čist penal samo što sam ja lošiji čovjek od suca jer bih mu ja kao i navijač Arsenala ne samo svirao penal nego i dao crveni karton zato što je isp'o glup ko Alija kad je povjerovo Franji Tuđmanu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jan 2017, 15:30

QUARTERBACK je napisao/la:Zelim Ramseya da proradi kao one 2013 godine. :mrgreen:
On je radio onako kako je radio u formaciji gdje je jos uvijek do kraja neraspali Arteta bio DM, pokrivao mu ledja kad Rambo ode naprijed i dodavao loptu pod presingom. Slicno je Arteta radio i za Songa kad se Song proslavio, a Song je valjda jos gluplji od Ramba. U toj kombinaciji je Arteta bio mozak, a ova dvojica misici. Zato kombinacija Flamini-Ramsey nije funkcionisala iako je na papiru Flamini bio bolji defanzivac od Artete.

Mozda kombinacija Xhaka-Ramsey upali, ali samo ako tupavi konj sa CH-pasosom negdje nabavi mozak, a tupavi konj iz Velsa skonta da nije Ronaldo.

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 05 jan 2017, 18:24

Mogli smo komotno igrati 442 ili 433 kad nije bilo Ozila, ali eto izgleda da je ziv :D

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 05 jan 2017, 18:27

Gunner4 je napisao/la:
slika
:rol: :rol:

? са GT-I9300 уз - &
:rol: Vecina ima lose trebe, nek se ugledaju na Iwobija

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 05 jan 2017, 19:23

Izgleda da će Cazorla biti spreman
za Emirates kup

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 05 jan 2017, 22:22

Ma sto ne bi ostali, jer realno nema veceg izazova nego ostati u Arsenalu i osvojiti titulu :D

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jan 2017, 23:15

dobili bi statue ispred stadiona obojica zajedno sa wengerom

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 4 gosta.