@AlanSmith14 Pljunuti Valencia

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
RiNo je napisao/la:Proslavis par golova sa Pogbom uz jednominutnu koreografiju i odmah ti skoci cijena. Ali vratit ce se to sve kroz prodaju dresova
Oci me varaju ili se Norvezanin vratio.Cartman je napisao/la:Utakmica po zivot veceras. Mislim da cemo dobit, jer vjerujem da ce se ovi relativno otvorit. Navikli su na to iz domace lige.
Sada je De Gea svakako povrijedjen, ali zanima me hoce li Romero igrat ovo takmicenje do kraja? Ok je da rezervni igra kupove, ali ovo je sada postalo najbitnije takmicenje i da tu ne koristimo najboljeg golmana svijeta? Ne znam.
Drzi se teme momcino.Rooney88 je napisao/la:Oci me varaju ili se Norvezanin vratio.Cartman je napisao/la:Utakmica po zivot veceras. Mislim da cemo dobit, jer vjerujem da ce se ovi relativno otvorit. Navikli su na to iz domace lige.
Sada je De Gea svakako povrijedjen, ali zanima me hoce li Romero igrat ovo takmicenje do kraja? Ok je da rezervni igra kupove, ali ovo je sada postalo najbitnije takmicenje i da tu ne koristimo najboljeg golmana svijeta? Ne znam.
Pa, vrijeme je i bilo.Cartman je napisao/la:
Selam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.