FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najjači su mi ovi što dolaze na Željinu temu i pričaju o tome koje igrače možemo prodati, a koje ne. Oni se brinu, a Željo u posljedni deset godina prodao igrača oni ih nisu doveli, a da ne pričam kad je neko od drugih klubova iz naše preijer lige prodao igrača za cifru veču od 400.000. I došli ovdje sad prosipaju nešto..
Komšije nisu prodali igrača od 1978 godine ..
Potpis!
nidje veze da je igrac sa 28 starSarajlijc@ je napisao/la:Nick koji bi ga to tim uzeo kad u buducnosti nece imati koristi od njega?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jel neko zna koja je minimalna granica za potpisivanje ugovora sa mladim igracima? Jel se suska o potpisivanju ugovora sa igracima iz Zeljine skole?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ja mislim da do 18 godine igrac ne moze potpisati profesionalni ugovor ako ne grijesim...
Koliko je tocno Zeljeznicar duzan poreznoj upravi F BIH sa kamatama?!
Koliko je tocno Zeljeznicar duzan poreznoj upravi F BIH sa kamatama?!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nek drugi računaju godine nasih igrača, nama je bitno da mi njih PRODAMO ZA PARE i DA OSVAJAMO TITULU...
ocekujem u nedjelju jedan gol iz prekida nismo odavno
ocekujem u nedjelju jedan gol iz prekida nismo odavno

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
1.330.000 KMbekicamir je napisao/la:Koliko je tocno Zeljeznicar duzan poreznoj upravi F BIH sa kamatama?!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jesu harisa velikog talenta handzica za 27 000 marakaAldinn1 je napisao/la:Najjači su mi ovi što dolaze na Željinu temu i pričaju o tome koje igrače možemo prodati, a koje ne. Oni se brinu, a Željo u posljedni deset godina prodao igrača oni ih nisu doveli, a da ne pričam kad je neko od drugih klubova iz naše preijer lige prodao igrača za cifru veču od 400.000. I došli ovdje sad prosipaju nešto..
Bosna <3
bekicamir je napisao/la:Realno sto ste zaradili na transferima zaradili ste...nema u Zelji vise igraca vrijednog kao sto je Sehic i Visca tako da vas jedino dobar nastup u europi moze spasiti za iducu godinu sto se tice budzeta.
Guso 36 taj nece vise ngdje
Colic 26 -a
Markovic 2
7-aBogicevic 30-a
Nyema 27-a
Beslija 33-a
Smajic 28-a
Zeba 29-a
Bekric 28
Adilovic 27
Sve su to vise potroseni igraci za "euro" klubove tako da jedino imate Kvesica iz prvih 11 i to je to!

Mjesto i zemlja rođenja: Sarajevo, Bosna i Herecegovina
Datum rodjenja: 23-07-1991
Težina: 72kg
Visina: 172cm
Utakmice: 13

Mjesto i zemlja rođenja: Vlasenica, Bosna i Herecegovina
Datum rodjenja: 11-03-1983
Težina: 88kg
Visina: 189cm
Utakmice: 15

Mjesto i zemlja rođenja: Bern, Švicarska
Datum rodjenja: 31-07-1985
Težina: 75kg
Visina: 183cm

Mjesto i zemlja rođenja: Jajce, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 13-08-1984
Težina: 66kg
Visina: 172cm

Tuzla, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 30-10-1985
Težina: 75kg
Visina: 181cm
Utakmice: 2

Mjesto i zemlja rođenja: Zenica, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 08-02-1986
Težina: 84kg
Visina: 191cm
Utakmice: 15
Eh fulio si bar za jednu godinu skoro svima, navodiš nekog gušo koji je stao na gol sa 36 godina i koji je primio 1 ili 2 gola, dok vašeg golmana konst. buše..
Navodiš mi neke tamo igrače koji su nam rezerve samo da bi isprovocirao nas, al' ne može šampione ništa iznervirati.
Zeba sa svojih 29 godina je babuka za sve u ligi i produžio je ugovor do 2015 godine, šteta ..
Ako si došao na ovu temu da isprovociraš nekog navijača Željezničara uozbilji se , javljaju u mostaru -13 zima pravo..
I podaci o odigranim utakmicama nisu tačni, svaki ima 2-3 utakmice više jer nije osvježena zvanična stranica odakle sam i zalijepio ovo.
Zadnja izmjena: THC, dana/u 31 mar 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ima, isti racku kao i protiv rudara , ako imaš moju tv moraš uplatiti 2 km da bi gledao a ovi sa adsl-om ništa...pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
Kako iz Srbije mogu gledati, jel isti fazon s' tim uplacivanjem ili koja je fora? Moze link? Moze i na PM. Hvala unapred.
Da li neko zna neki kafic u Sarajevu koji prenosi tekmu. Sta je sa Amarovim Tuborgom, Zetrom .. ???THC je napisao/la:Ima, isti racku kao i protiv rudara , ako imaš moju tv moraš uplatiti 2 km da bi gledao a ovi sa adsl-om ništa...pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
MojuTV mogu ukljuciti samo FIZICKA LICA a kafici i ostali ugostiteljski objekti su PRAVNA LICA i oni mogu imati samo webTV.
- SkyWallker
Jednostavno i direktno ću ti reći: LAŽEŠbekicamir je napisao/la:Zebi svaka cast i odlican je igrac i kao covjek ali sumnjam da ce netko za njega platiti i ovim godinama 500 000 Eura.
Smajic npr. nije dosao u Zrinjski jer nije prosao lijecnicki pregled te ga je Zeljeznicar uzeo k sebi ...to je jedan veliki udarac za bh premijerligasa kad jedan od najplacenijih igraca u sezoni odigra 2,3 utakmice sto je premalo ...par dana prije nego sto ce potpisati ugovor sa Osimom Smajic je proveo u mostaru u Hotelu Bevanda 2 dana i sve se trebalo dogovoriti nakon lijecnickog pregleda ali je stopirano sve nakon sto se i konzultiralo sa njegovim bivsim klubovima u belgiji posebno sa Lokerenom gdje je vrlo malo igrao zbog cestih povreda a navise zbog problema sa srcem...
Velik igrac steta za njega sto nije napravio vecu karijeru radi bolesti i ozljeda...mogao je biti bh lennon!

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- SarajlijaTM
Nek ste vi matka doveli,bio na vrhuncu karijere kad i nermin vazdaSarajlijc@ je napisao/la:Ciji to idu?Bolan Zeba ima 28 godina, istrosen igrac nece niko dati vise od 200.000 za njega, a Adilovic ko je god imao namjeru da ga kupi nakon jedne odgledane utakmice je odustao.

ne ofiraj se i ne lupaj gluposti,ziv bio.
Volili bi vi imati svoga Zajku,jel da

A ko je gledao Adilovica,nije gledao jednu tekmu,vec 15 tekmi i vidio 15 golova,ako je toliko losa liga sto drugi na listi nema 14 golova na kontu nego ima 6

-
- Kontakt:
Zeba :" Dobio sam izuzetno primamljivu ponudu jednog renomiranog kluba iz Švedske Malmö FF 500 000 eura ali sam odlučio produžit ugovor sa u Željom jer tu imam sve sto mi treba" 100 % provjerena informacija ! ! ! a možeš se i raspitat ako ne vjerujes...nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ciji to idu?Bolan Zeba ima 28 godina, istrosen igrac nece niko dati vise od 200.000 za njega, a Adilovic ko je god imao namjeru da ga kupi nakon jedne odgledane utakmice je odustao.
28 godina istrosen igrac, jest kad gledas iz perspektive dvanestogodisnjaka

volim kad se drugi brinu za nas, pa to ti je.
vobznaazna88 je napisao/la:Zeba :" Dobio sam izuzetno primamljivu ponudu jednog renomiranog kluba iz Švedske Malmö FF 500 000 eura ali sam odlučio produžit ugovor sa u Željom jer tu imam sve sto mi treba" 100 % provjerena informacija ! ! ! a možeš se i raspitat ako ne vjerujes...nick je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ciji to idu?Bolan Zeba ima 28 godina, istrosen igrac nece niko dati vise od 200.000 za njega, a Adilovic ko je god imao namjeru da ga kupi nakon jedne odgledane utakmice je odustao.
28 godina istrosen igrac, jest kad gledas iz perspektive dvanestogodisnjaka![]()
![]()
Što mu ne bi bilo fino u Želji, ima platu 5000 KM, što je za naše uslove gdje živimo odlično, ali eto možda bi mogao negdje otići da se osigura sa parama za nastavak života

1921
Svaka čast za ovaj potez !aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
DRUG NEBI TI PUNCA
ne treba to smajke da radi jer nije covjek kriv sto je povrijedjen. ali je smajke ljudina ispao ako je ovo istina naravnobagrcavi je napisao/la:Svaka čast za ovaj potez !aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, itatabisine, MostarReds22, NazorUso, NeSamSafetee i 44 gosta.