FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aldinn1 » 30 mar 2012, 22:21

Najjači su mi ovi što dolaze na Željinu temu i pričaju o tome koje igrače možemo prodati, a koje ne. Oni se brinu, a Željo u posljedni deset godina prodao igrača oni ih nisu doveli, a da ne pričam kad je neko od drugih klubova iz naše preijer lige prodao igrača za cifru veču od 400.000. I došli ovdje sad prosipaju nešto..
Komšije nisu prodali igrača od 1978 godine ..
Potpis!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 mar 2012, 22:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Nick koji bi ga to tim uzeo kad u buducnosti nece imati koristi od njega?
nidje veze da je igrac sa 28 star
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 mar 2012, 22:50

Jel neko zna koja je minimalna granica za potpisivanje ugovora sa mladim igracima? Jel se suska o potpisivanju ugovora sa igracima iz Zeljine skole?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 30 mar 2012, 22:59

Ja mislim da do 18 godine igrac ne moze potpisati profesionalni ugovor ako ne grijesim...
Koliko je tocno Zeljeznicar duzan poreznoj upravi F BIH sa kamatama?!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 mar 2012, 23:23

Nek drugi računaju godine nasih igrača, nama je bitno da mi njih PRODAMO ZA PARE i DA OSVAJAMO TITULU...
ocekujem u nedjelju jedan gol iz prekida nismo odavno :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2012, 23:27

bekicamir je napisao/la:Koliko je tocno Zeljeznicar duzan poreznoj upravi F BIH sa kamatama?!
1.330.000 KM
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 30 mar 2012, 23:41

Aldinn1 je napisao/la:Najjači su mi ovi što dolaze na Željinu temu i pričaju o tome koje igrače možemo prodati, a koje ne. Oni se brinu, a Željo u posljedni deset godina prodao igrača oni ih nisu doveli, a da ne pričam kad je neko od drugih klubova iz naše preijer lige prodao igrača za cifru veču od 400.000. I došli ovdje sad prosipaju nešto..
Komšije nisu prodali igrača od 1978 godine ..
jesu harisa velikog talenta handzica za 27 000 maraka
Bosna <3

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 30 mar 2012, 23:41

bekicamir je napisao/la:Realno sto ste zaradili na transferima zaradili ste...nema u Zelji vise igraca vrijednog kao sto je Sehic i Visca tako da vas jedino dobar nastup u europi moze spasiti za iducu godinu sto se tice budzeta.
Guso 36 taj nece vise ngdje
Colic 26 -a
Markovic 2
7-aBogicevic 30-a
Nyema 27-a
Beslija 33-a
Smajic 28-a
Zeba 29-a
Bekric 28
Adilovic 27

Sve su to vise potroseni igraci za "euro" klubove tako da jedino imate Kvesica iz prvih 11 i to je to!

slika
Mjesto i zemlja rođenja: Sarajevo, Bosna i Herecegovina
Datum rodjenja: 23-07-1991
Težina: 72kg
Visina: 172cm
Utakmice: 13

slika
Mjesto i zemlja rođenja: Vlasenica, Bosna i Herecegovina
Datum rodjenja: 11-03-1983
Težina: 88kg
Visina: 189cm
Utakmice: 15

slika

Mjesto i zemlja rođenja: Bern, Švicarska
Datum rodjenja: 31-07-1985
Težina: 75kg
Visina: 183cm

slika

Mjesto i zemlja rođenja: Jajce, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 13-08-1984
Težina: 66kg
Visina: 172cm

slika
Tuzla, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 30-10-1985
Težina: 75kg
Visina: 181cm
Utakmice: 2

slika

Mjesto i zemlja rođenja: Zenica, Bosna i Hercegovina
Datum rodjenja: 08-02-1986
Težina: 84kg
Visina: 191cm
Utakmice: 15

Eh fulio si bar za jednu godinu skoro svima, navodiš nekog gušo koji je stao na gol sa 36 godina i koji je primio 1 ili 2 gola, dok vašeg golmana konst. buše..
Navodiš mi neke tamo igrače koji su nam rezerve samo da bi isprovocirao nas, al' ne može šampione ništa iznervirati.
Zeba sa svojih 29 godina je babuka za sve u ligi i produžio je ugovor do 2015 godine, šteta ..

Ako si došao na ovu temu da isprovociraš nekog navijača Željezničara uozbilji se , javljaju u mostaru -13 zima pravo..
I podaci o odigranim utakmicama nisu tačni, svaki ima 2-3 utakmice više jer nije osvježena zvanična stranica odakle sam i zalijepio ovo.
Zadnja izmjena: THC, dana/u 31 mar 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 mar 2012, 23:42

Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 30 mar 2012, 23:44

pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
Ima, isti racku kao i protiv rudara , ako imaš moju tv moraš uplatiti 2 km da bi gledao a ovi sa adsl-om ništa...

Trebinje
Kontakt:

Post Postao/la Trebinje » 31 mar 2012, 00:08

Kako iz Srbije mogu gledati, jel isti fazon s' tim uplacivanjem ili koja je fora? Moze link? Moze i na PM. Hvala unapred.

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 31 mar 2012, 00:12

THC je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima prenos tekme na MOJA TV?
Ima, isti racku kao i protiv rudara , ako imaš moju tv moraš uplatiti 2 km da bi gledao a ovi sa adsl-om ništa...
Da li neko zna neki kafic u Sarajevu koji prenosi tekmu. Sta je sa Amarovim Tuborgom, Zetrom .. ???

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 31 mar 2012, 00:15

MojuTV mogu ukljuciti samo FIZICKA LICA a kafici i ostali ugostiteljski objekti su PRAVNA LICA i oni mogu imati samo webTV.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 31 mar 2012, 00:21

bekicamir je napisao/la:Zebi svaka cast i odlican je igrac i kao covjek ali sumnjam da ce netko za njega platiti i ovim godinama 500 000 Eura.
Smajic npr. nije dosao u Zrinjski jer nije prosao lijecnicki pregled te ga je Zeljeznicar uzeo k sebi ...to je jedan veliki udarac za bh premijerligasa kad jedan od najplacenijih igraca u sezoni odigra 2,3 utakmice sto je premalo ...par dana prije nego sto ce potpisati ugovor sa Osimom Smajic je proveo u mostaru u Hotelu Bevanda 2 dana i sve se trebalo dogovoriti nakon lijecnickog pregleda ali je stopirano sve nakon sto se i konzultiralo sa njegovim bivsim klubovima u belgiji posebno sa Lokerenom gdje je vrlo malo igrao zbog cestih povreda a navise zbog problema sa srcem...
Velik igrac steta za njega sto nije napravio vecu karijeru radi bolesti i ozljeda...mogao je biti bh lennon!
Jednostavno i direktno ću ti reći: LAŽEŠ ;) poznajem Smajketa dugo godina kao i njegovu cijelu familiju, Zrinjski ga je zvao nekoliko puta jos dok je bio u Belgiji, Vidačak ga je bukvalno "maltretirao" s pozivima, Smajke je želio nesto novo na nekom višem nivou igrao je za Zrinjski već a potpis sa najvecim bh. klubom za njega je dodatna motivacija, Amar ga je kontaktirao još u maju 2011. dok je prvenstvo naše još trajalo dogovorili su neki načelni dogovor svo to vrijeme Ante ga je pokusavao dovesti čak su ga i igraci Zrinjskog molili da se vrati on nikome nista nije niti obećao niti dao do znanja za bilo šta, Amar mu je ponudio extra uslove kako sam rece duplo vecu platu nego sto je imao dok je igrao u Zrinjskom, prosao je komplet ljekarske pretrage i uspjesno ih prosao i na kraju potpisao (znamo svi da je imao problema sa srcem i da su se mnogi pribojavali hoce li proći uspjesno ljekarski) zato nema potrebe da siris dezinformacije po forumu očito vas boli to sto je naš i to nikako nemozete preboljeti jer bio vam je najbolji igrac u maloj historiji kluba ;)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 mar 2012, 00:59

Sarajlijc@ je napisao/la:Ciji to idu? ;) Bolan Zeba ima 28 godina, istrosen igrac nece niko dati vise od 200.000 za njega, a Adilovic ko je god imao namjeru da ga kupi nakon jedne odgledane utakmice je odustao.
Nek ste vi matka doveli,bio na vrhuncu karijere kad i nermin vazda :lol: :lol: :lol: i pricas nesto o godinama.onog pantica golmana takodjer,crnogorci jos malo pa postara cekaju.torlak ostade na vjecitom talentu.za kraj karijere mu se dodjeljuje titula alena avdica-zvalje. a ovo malo djece vase sto vam igra ce te rastjerati ko i ostale juniore do sad.tuga me spopadne kad vidim malog hodzu da konobarise a zivi za sarajevo,nek vas bude stid takvih slucajeva...
ne ofiraj se i ne lupaj gluposti,ziv bio.
Volili bi vi imati svoga Zajku,jel da :P

A ko je gledao Adilovica,nije gledao jednu tekmu,vec 15 tekmi i vidio 15 golova,ako je toliko losa liga sto drugi na listi nema 14 golova na kontu nego ima 6 :lol: :lol:

vobznaazna88
Kontakt:

Post Postao/la vobznaazna88 » 31 mar 2012, 01:49

nick je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ciji to idu? ;) Bolan Zeba ima 28 godina, istrosen igrac nece niko dati vise od 200.000 za njega, a Adilovic ko je god imao namjeru da ga kupi nakon jedne odgledane utakmice je odustao.

28 godina istrosen igrac, jest kad gledas iz perspektive dvanestogodisnjaka
Zeba :" Dobio sam izuzetno primamljivu ponudu jednog renomiranog kluba iz Švedske Malmö FF 500 000 eura ali sam odlučio produžit ugovor sa u Željom jer tu imam sve sto mi treba" 100 % provjerena informacija ! ! ! a možeš se i raspitat ako ne vjerujes... :D :D :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 mar 2012, 09:22

volim kad se drugi brinu za nas, pa to ti je.

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 31 mar 2012, 09:54

vobznaazna88 je napisao/la:
nick je napisao/la:

28 godina istrosen igrac, jest kad gledas iz perspektive dvanestogodisnjaka
Zeba :" Dobio sam izuzetno primamljivu ponudu jednog renomiranog kluba iz Švedske Malmö FF 500 000 eura ali sam odlučio produžit ugovor sa u Željom jer tu imam sve sto mi treba" 100 % provjerena informacija ! ! ! a možeš se i raspitat ako ne vjerujes... :D :D :D

Što mu ne bi bilo fino u Želji, ima platu 5000 KM, što je za naše uslove gdje živimo odlično, ali eto možda bi mogao negdje otići da se osigura sa parama za nastavak života :)
1921

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 mar 2012, 10:24

aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
Svaka čast za ovaj potez !
DRUG NEBI TI PUNCA

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 31 mar 2012, 10:51

bagrcavi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: I za kraj cu reci i ovo sto dovoljno govori o tome kakav je Sulejman covjek. Odmah nakon sto je saznao dijagnozu Siru je rekao da mu zadnja rata od prve godine ugovora ne treba i da je nece uzeti. Respect Smajketu.
Svaka čast za ovaj potez !
ne treba to smajke da radi jer nije covjek kriv sto je povrijedjen. ali je smajke ljudina ispao ako je ovo istina naravno
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, itatabisine, MostarReds22, NazorUso, NeSamSafetee i 44 gosta.