Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Drago mi je zbog Showa, moze on mnogo na toj poziciji ako bude igrao u kontinuitetu. Steta za Martiala, bio bi bolji izbor od Lingarda.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Fellaini je kapiten našeg Uniteda ... Allahu dragi šta smo dočekali
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma kakvo odustajanje. Sjeti se da je ovakav sastav izvodio samo u derbijima kad je spašavao guzicu. Do kraja sezone nas ovo čeka očajnički. Lingard i Fella će do kraja igrati više od Martiala i Mikija, koji će letjeti vani poslije prve loše utakmice. Yebem ti svakav klub.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pored Herere dat ovom drvetu kapitensku, ne znam stvarno al izgleda da je to najveći problem Mou sto igrače koje on voli forsira pa makar ga koštala svaku utakmicu, normalno je takvom politikom okrenut svlacionicu i podjelit na dva tabore, kad se sjetim koliko su ga fanovi Chelsea pljuvali zbog Ivanovica koji je bio komedija i opet svaku igrao, evo se to desava i kod nas, nimalo mi se ovo ne svidja jer sam siguran iduća sezona ko god došao opet će jedan Felaini dobijat više prilika nego sto zaslužuje
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Vjerovatno je bilo i gorih sastava i gorih situacija, ali nikad brže nisam izgubio volju za gledanjem utakmice nego danas. Fella kapiten, Darmian starter, Lingard uhvatio već ozbiljan niz utakmica... Očekivanja su mi nikakva, potpuno mi je svejedno, ništa me ne može iznenadit više.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Al nas lik yebe sa ovim rotacijama i forsiranjem nekih igrača, Shaw je do prije 2 utakmice bio daaaaleko iza čitavog tima za tu poziciju LB, sad starter. Martial je izgleda daleko iza ikakvih planova Mourinha, Fellaini je kapiten zašto? Pa gore od onog kad je LvG dao Cleverleyu kapitensku traku, makar je on bio izdanak Uniteda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je veca blamaza nego ove zadnje 3 god skupa, na sta smo mi spali kao klubAlanSmith14 je napisao/la:Fellaini je kapiten našeg Uniteda ... Allahu dragi šta smo dočekali

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima komicni statusa po twiteru navijaca,neki od njih

Gdje je yebeni Antonio Valencia
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ibrahimovic shows teammates how it's done
Not watched all of United’s shooting practise in the warm up but Ibrahimovic was the man laying balls off to his colleagues and about six missed on the trot so the Swede decided to abandon that role and smashed one in past Joel Pereira.

Not watched all of United’s shooting practise in the warm up but Ibrahimovic was the man laying balls off to his colleagues and about six missed on the trot so the Swede decided to abandon that role and smashed one in past Joel Pereira.

Covjek te postavi u takvu situaciju da ne znas bil ti drago bilo da pobjede il da se obrukaju sa ovim njegovim biserima,sto je najgore pobjedit ce ove jadove i onda biti pun sebe kao jesam vam rekao da su to dobri igraci
Proslu tekmu je rekao da je jako umoran i da iz tog razloga odmara. Potrebniji je protiv Anderlehta, ovo je i onako promasena sezona u EPL-u, prokockali smo 9 pobjeda kuci u onim silnim remijima. Uzet EL za spas sezone.Nitro je napisao/la:Gdje je yebeni Antonio Valencia
Felaini valjda zbog najduzeg staza nosi kapitensku, iako je ocekivat da Zlaja bude lider na terenu danas.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DragonReborn
- Kontakt:
Već deset godina prolšlo. Vreme leti, vreme leti...

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Hahaha, jako.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Najjači gostujući navijači u Engleskoj, daleko.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Hahaha, jako.![]()
Mene iritira sto kuci kad se igra nekako je bas atmosvera teatralna, nema te buke huke osim kad je ono kontra il prilika neka, daj brate bilo je ovo mnogo življe, odu u goste razvale grlo, ima tu dosta toga i sto kuci kad se igra dodju oni budjovani bogataši kojima to dodje kao neka pozorisna predstava a na strani odu ovi bas vatreni

He's one of our own...
Također, koliko god Jesse bio bogalj, drag mi je jer je bio za United i dok je bio spermatozoid.
Više liči na Valenciu tu, nego na sebe xd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.