Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Stvar je što Ozil nema pravo biti loš. On i Sančez su alfa i omega i ovog tima, i oni jednostavno moraju tjerati naprijed kad niko na terenu neće. Ima i Sančez loših utakmica, al je on "imun" na kritike jer frajer pogide na terenu, i uvijek je na "front foot".
S druge strane, Ozil sebi dopušta da bude neki Jenkinson na terenu, i to mene nervira..
Danas vjerovatno poraz ili remi, znam ja nas, yebo nas
S druge strane, Ozil sebi dopušta da bude neki Jenkinson na terenu, i to mene nervira..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva je ono slika pred derbi, jel realna ona oznaka lokacije?Brokula je napisao/la:Stvar je što Ozil nema pravo biti loš. On i Sančez su alfa i omega i ovog tima, i oni jednostavno moraju tjerati naprijed kad niko na terenu neće. Ima i Sančez loših utakmica, al je on "imun" na kritike jer frajer pogide na terenu, i uvijek je na "front foot".
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sudi Atkinson, znaci, gubimo. Nismo od Cityja izgubili zadnjih 6, a onu zadnju u kojoj su nas dobili - gostovali smo u decembru i sudio Atkinson u jednoj od najgorih sudijskih izvedbi ikad. Konacni rezultat je pokrio to odvratno sudjenje.
Danas je Gabby vidjen za crveni, mozda i neki od dvojice veznjaka. Arsene ce se postaviti pic.kasto, Ozil ce odglumiti Nevidljivog covjeka, a Kos ce istegnuti prepone. Ziroskop ce zabiti 4.utakmicu zaredom Cityju, ali nedovoljno da se izbjegne poraz. Seaman ce uflekati monitor dr.kanjem na Tourea.
Danas je Gabby vidjen za crveni, mozda i neki od dvojice veznjaka. Arsene ce se postaviti pic.kasto, Ozil ce odglumiti Nevidljivog covjeka, a Kos ce istegnuti prepone. Ziroskop ce zabiti 4.utakmicu zaredom Cityju, ali nedovoljno da se izbjegne poraz. Seaman ce uflekati monitor dr.kanjem na Tourea.
Koja je lokacija?bega_afc je napisao/la:Kakva je ono slika pred derbi, jel realna ona oznaka lokacije?Brokula je napisao/la:Stvar je što Ozil nema pravo biti loš. On i Sančez su alfa i omega i ovog tima, i oni jednostavno moraju tjerati naprijed kad niko na terenu neće. Ima i Sančez loših utakmica, al je on "imun" na kritike jer frajer pogide na terenu, i uvijek je na "front foot".

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ino oznake...Brokula je napisao/la:Koja je lokacija?bega_afc je napisao/la:Kakva je ono slika pred derbi, jel realna ona oznaka lokacije?Brokula je napisao/la:Stvar je što Ozil nema pravo biti loš. On i Sančez su alfa i omega i ovog tima, i oni jednostavno moraju tjerati naprijed kad niko na terenu neće. Ima i Sančez loših utakmica, al je on "imun" na kritike jer frajer pogide na terenu, i uvijek je na "front foot".
A to, jest 

Zanimljivo.Arshavin for Arsenal:
8709 minutes
31 goals
46 assists
Ozil for Arsenal:
11650 minutes
29 goals
49 assists
Koliko dugo?Brokula je napisao/la:A to, jest
Jad,jad i opet jad,.Kamo sreće da nisam ni gledao ovu tragediju od ekipe i još jedno mentalno chokiranje Wengerove nejaci,.
Ono,jbg,nije ni da sam sad toliko iznenadjen ili razocaran,nije da nismo navikli..
Ono,jbg,nije ni da sam sad toliko iznenadjen ili razocaran,nije da nismo navikli..
-
- Kontakt:
Ma niste vi za top 4 iskreno
Ja od danas pa do nekad opet, gledat cu ove tekme bez emocija. Govorim vec godinama, gledati Arsenal ili nasu repku, isto ti dodje. Bio sam bas ljut danas tokom tekme, sad sam se smirio I jednostavno sam razocaran u Wengera I igrace I klub.
Iskreno, zao mi je jedino Alexisa koji daje sve od sebe. On ima taj pobjednicki mentalitet, elan, znanje u fudbalu I zelju da melje sve redom. Imamo ostale igrace koji imaju volje, ali nemaju znanje ili fizicke I phisicke karakteristike, I imas igrace koji nemaju ni jedno ni drugo ni trece. Nazalost, Arsenal ima sve to u prvom timu, a 75% igraca je ovo drugo ili trece.
Bez obzira na greske sudija, neka se srame. Alexis ako je pametan, neka ide za parama jer u Arsenalu nece vidjeti ni pare koje u danasnje doba I zasluzuje, niti velike trofeje. Neka ide gdje ce barem pare zaraditi.
Iskreno, za Ozila mi je vise isto svejedno, neka ide gdje god hoce.
Iskreno, zao mi je jedino Alexisa koji daje sve od sebe. On ima taj pobjednicki mentalitet, elan, znanje u fudbalu I zelju da melje sve redom. Imamo ostale igrace koji imaju volje, ali nemaju znanje ili fizicke I phisicke karakteristike, I imas igrace koji nemaju ni jedno ni drugo ni trece. Nazalost, Arsenal ima sve to u prvom timu, a 75% igraca je ovo drugo ili trece.
Bez obzira na greske sudija, neka se srame. Alexis ako je pametan, neka ide za parama jer u Arsenalu nece vidjeti ni pare koje u danasnje doba I zasluzuje, niti velike trofeje. Neka ide gdje ce barem pare zaraditi.
Iskreno, za Ozila mi je vise isto svejedno, neka ide gdje god hoce.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sta vam je ljudi ba pa zar niste vise navikli.
Arsenal se ne moze rijecima opisati, dovoljno je pustiti onu scenu oko 75.minute kad Alexis cucne i onaj njegov pogled. Tjt
Arsenal se ne moze rijecima opisati, dovoljno je pustiti onu scenu oko 75.minute kad Alexis cucne i onaj njegov pogled. Tjt
Vjeruj da to kada sam vidio, suosjecao sam sa njim.
Nije da je ovo nesto novo, ali tokom ove sezone kad sam cuo kako su svi bili nabrijani, mislio sam da su dosli sebi napokon, da je zelja tu.
Nije da je ovo nesto novo, ali tokom ove sezone kad sam cuo kako su svi bili nabrijani, mislio sam da su dosli sebi napokon, da je zelja tu.
Šteta što ne igram kladionicu.Artetitis je napisao/la:Sudi Atkinson, znaci, gubimo.
Arsene ce se postaviti pic.kasto, Ozil ce odglumiti Nevidljivog covjeka

pišanje po vojaeroljupcu Ty-u ,koji je najbolji primjer kakvog navijača žele gazidis i vojaer

odo iz prćije mentalnih luzera

40 godina kasnije rezultat bi bio isti.15. augusta 1976. godine sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavici povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", prenosi agencija Patria.

Salim se malo ali porazna statistika je kad ti negdje sredinom drugog poluvremena golman ima najvise dodavanja.
Nakon 1:0 kao da je sudija svirao kraj, stade igra.
Tek nakon 2:1 k'o malo krenuse, da se nesto proba.
Ovo je takticka i mentalna pusiona. Moglo se ovo dobit' ali eto..
Odigrali smo uzasno, ali to ne mijenja cinjenicu da smo primili dva gola iz ofsajda. Red je da celavi smrad i brkati gov.nar napokon nesto urade po pitanju sudjenja na Arsenalovim utakmicama jer ovo postaje cirkus. Tuzivaj FA, PGMO, placaj medijima, lobiraj za video-sudiju u engleskoj ligi... No je.be se prdonjama dok dobivaju milione iz Arsenala.
Druga stvar je medijski cirkus. Svi su kmecali o Koscielnyjevom regularnom golu Burnleyu na utakmici na kojoj je Arsenal ostecen za bar jedan penal, a kad se ovakva kradja desi, svi sute o tome i prebacuju 100 posto krivnju na Wengera i igrace. Tako je jer su nam bivsi igraci koji su postali "eksperti" go.vna koja bi htjela da dobiju trenerski posao u Arsenalu bez ikakvog prethodnog iskustva. Juce Souness kaze da je ofsajd, a Henry da nije.
Sve u svemu, bilo bi fino zaganjati Jardima iz Monaca ako ne mozemo dobiti Simeonea.
Druga stvar je medijski cirkus. Svi su kmecali o Koscielnyjevom regularnom golu Burnleyu na utakmici na kojoj je Arsenal ostecen za bar jedan penal, a kad se ovakva kradja desi, svi sute o tome i prebacuju 100 posto krivnju na Wengera i igrace. Tako je jer su nam bivsi igraci koji su postali "eksperti" go.vna koja bi htjela da dobiju trenerski posao u Arsenalu bez ikakvog prethodnog iskustva. Juce Souness kaze da je ofsajd, a Henry da nije.
Sve u svemu, bilo bi fino zaganjati Jardima iz Monaca ako ne mozemo dobiti Simeonea.
Da mi damo koji gol vise kad znam da mozemo, pa hebo I sudije I lose odluke. Meni je vise krivo sto mi nismo jos dva juce dali, pa neka se puse I sudije I ostali. Isto tako smo jako lose stojali u odbrani, I bas zbog onoga sto je City poslao na teren, krivo mi je sto nismo uzeli 3 boda.
Ja bih iskreno Simeonea kad bi mogao birati, emocionalan, zna donjeti rezultat, a mislim da bi bilo dovoljno 4-5M £ godisnje da dodje, sto je pola trenutne plate Wengera. Na kraju krajeva, daj mu I 8, znas da ce galamiti kad igrace ne rade sto treba.
Ja bih iskreno Simeonea kad bi mogao birati, emocionalan, zna donjeti rezultat, a mislim da bi bilo dovoljno 4-5M £ godisnje da dodje, sto je pola trenutne plate Wengera. Na kraju krajeva, daj mu I 8, znas da ce galamiti kad igrace ne rade sto treba.
-
- Kontakt:
Ozil je najveca pickica koja je ikad zaigrala za Arsenal,za njega je Fabregas mudonja bio
- Marsal
- Kontakt:
Vidim opet je počeo trend psovanja Ozila jer je Wenger taktički mentol i neznalicaarminarsenal je napisao/la:Ozil je najveca pickica koja je ikad zaigrala za Arsenal,za njega je Fabregas mudonja bio

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.