FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bekicamir
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bekicamir » 29 mar 2012, 20:11

bagrcavi je napisao/la:Jeste spora ova pjesma, ali mi se nekako tekst sviđa, vidjećemo protiv Olimpica kako će to izgledati.

Neko gore spomenu da je Amar već dogovorio dolazak Marjanovića, ali sumnjam.Po transfermarktu ima ugovor do 2014, a znamo kakav je Brko po pitanju trošenju para na transfere.Zrinjski nije što je nekad bio, a posle ovog našeg poraza u Visokom sve sam više ubijeđen u našu pobjedu u Mostaru.

Selimovic i Markovic su u Zeljeznicar dosli kao slobdni igraci a ne iz Zrinjskog ...Marjanovica bi trebalo platiti a nitko u BiH ne moze niti jedan transfer platiti klubu,vec samo moze dovesti slobodnog igraca ili ukrasti nekoga juniora koji nije vezan ugovorom kao sto je Zrinjski "ukrao" Bekica Slobodi a Siroki Zrinjskom mladog Barisica!
Stoga su ti te price sve rekla kazala...mada trenutnom formom Marjanovic nije zadovoljio i po novinama izjavljuje kako je problem u "gloovi" jer nije ostvario inozemni transfer...tj klub ga nije htio pustiti ispod 500 000 Eura!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2012, 20:25

vi ako uzmete 50 hiljada eura za njega udarajte se nogom u gozicu ;) čuj 500 000 :o :lol: pa nije Zajko Zeba !
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 29 mar 2012, 20:38

jel sigurno za moju tv?
i vidim priča se za odlazak u mostar odmah da kazem da ukoliko odete sa vozom ne mozete se vratiti vozom jer zadnji voz za sarajevo ima u 18:30 ...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 mar 2012, 20:41

pintol_TM87 je napisao/la:jel sigurno za moju tv?
i vidim priča se za odlazak u mostar odmah da kazem da ukoliko odete sa vozom ne mozete se vratiti vozom jer zadnji voz za sarajevo ima u 18:30 ...
neki bi išli autima, dok su neki trebali vozom..eto vidiš, na to nismo računali. hvala ti u svakom slučaju što upozori na vrijeme
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 29 mar 2012, 20:45

rastafarian je napisao/la:
neki bi išli autima, dok su neki trebali vozom..eto vidiš, na to nismo računali. hvala ti u svakom slučaju što upozori na vrijeme
i ja sam kontao vozom i ima ujutru rano za mostar ali zadnji je u pola 7 tako da to otpada..jedino da imas noćit dole kod nekog..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 29 mar 2012, 20:51

pintol_TM87 je napisao/la:
i ja sam kontao vozom i ima ujutru rano za mostar ali zadnji je u pola 7 tako da to otpada..jedino da imas noćit dole kod nekog..
Budeš cijelu noć u kakvom kafiću, klubu i ujutru na voz rano, zašto se mora spavati.
Potpis!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 29 mar 2012, 21:05

Aldinn1 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Budeš cijelu noć u kakvom kafiću, klubu i ujutru na voz rano, zašto se mora spavati.
inace nedjeljom je spica ima se gdje izaci, Aldine upravo si prekucao forum... cestitam

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 29 mar 2012, 21:10

De nije ovo obdanište ovdje, pa ono kao djeca izlazimo samo srijedom i subotom :lol:
Nije to tema, nadat se da ćemo nastaviti niz bar bez poraza i mislim da bi nam bod bio odličan. Vračaju se suspendovani igrači i to je extra stvar.
Potpis!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 29 mar 2012, 21:22

-SanaFCŽ- je napisao/la:Javite Ultrasima i kad ćete doći, i gdje ćete biti :roll:
i ja kontam ako klinci budu isli, i jos se grupisali, bice lose za njih... za stariju ekipu ne brinem,

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 29 mar 2012, 21:36

tu i tamo je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:Javite Ultrasima i kad ćete doći, i gdje ćete biti :roll:
i ja kontam ako klinci budu isli, i jos se grupisali, bice lose za njih... za stariju ekipu ne brinem,
Krenuli ljudi na piknik :D

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 mar 2012, 21:52

da je sad prezivjeti nedjelju i srijedu i ja rahat godinu dana

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 29 mar 2012, 22:15

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 mar 2012, 22:20

I nek se opisu odma da ljudi znaju koga ce ganjat :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2012, 22:22

Sarajlijc@ je napisao/la:
I nek se opisu odma da ljudi znaju koga ce ganjat :lol: :lol: :lol:
ma 'ta će nultrasi :lol: :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 29 mar 2012, 22:22

tokmak je napisao/la:slika
Zivot cu dati al tebe nedam................

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 mar 2012, 22:26

Prijatelju za svakog normalnog covjeka ratna desavanja izazivaju itekako jake emocije,suze na licu ovog covjeka su nesto sto svi moramo postovati i one su pokazatelj da nikada ama bas nikada nesmijemo zaboraviti i oprostiti ono sto je dozivjela Grbavica,Sarajevo i cijela Bosna i Hercegovina od strane imbecila u onim godinama rata.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 mar 2012, 22:36

Za ove sto misle ici u Mostar mislim da bi trebali odustati jer situacija je zadnjih dana dosta napeta i ne bi trebalo traziti sejtana,jer tamo(mislim na zapadni dio grada) sigurno niko nije dobrodosao a narocito iz Sarajeva.Isto tako treba se pridrzavati odluke komiteta o zabrani jer time cemo iskazati i postovanje najvecoj nasoj legendi Ivici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2012, 22:40

Mene iskreno nije strah ovog gostovanja protiv Zrinjskog,ne znam zasto ne znam kako ali imam osjecaj da cemo lakse od ocekivanog odnjeti sva tri boda iz Mostara.Mozda se i varam vidjet cemo,mnogo sam se vise bojao one utakmice protiv Rudara a to smo vrlo lahko rijesili barem po rezultatu.Valjda me ovaj put predosjecaj nece prevariti :D.Imamo jaku ekipu to je vise i pticama na grani jasno ali se ta jaka ekipa zna opustiti i lose odigrat,umisliti sebi nesto.Amar ce ih sigurno jako dobro pripremiti za ovu utakmicu.U starMo po pobjedu !!!
svoj ti pos'o !

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 29 mar 2012, 23:20

dino lj je napisao/la:Za ove sto misle ici u Mostar mislim da bi trebali odustati jer situacija je zadnjih dana dosta napeta i ne bi trebalo traziti sejtana,jer tamo(mislim na zapadni dio grada) sigurno niko nije dobrodosao a narocito iz Sarajeva.Isto tako treba se pridrzavati odluke komiteta o zabrani jer time cemo iskazati i postovanje najvecoj nasoj legendi Ivici.
ma brate sjednes u auto odes bez obiljezja sjednes ko covjek na tribinu , kad padne go sutis jest da je u tebi explozija emocija ali opet i to ti je recept da nema belaja ... a izmedjuostalog bice siurno nasih dole drzimo se zajedo i to je to :D
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 29 mar 2012, 23:23

a sta vi pricate de recite sve ultrasima da znaju eto vako lafo nece znat da ce bit nasih :roll: nego ako ko moze u auto i pravac mostar ! :D
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 59 gostiju.