FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- denza_hordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
moj frutek ovo ti prijateljski govorim ti ama bas nikako nisi normalan sigurno su i genk,spartak,cluj,marsaslok..... bili umorni od prvenstva pa brate budi realan malo grupna faza nam je za samo1 gol izmakla a ti tako pricas
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
denza_hordas je napisao/la:moj frutek ovo ti prijateljski govorim ti ama bas nikako nisi normalan sigurno su i genk,spartak,cluj,marsaslok..... bili umorni od prvenstva pa brate budi realan malo grupna faza nam je za samo1 gol izmakla a ti tako pricas
Spartak ste zasluzeno dobili al nije to neki plaho jak klub, Helsinborg isto tako al ljudi su bili umorni a odigrali ste odlicno protiv Cluja al Zeljo donese bodove iu ŠB, iz Mostara, na kraju krajeva i iz Zenice i mislim opet da mozete evropu al do titule ne, opet bilo bi mi draze da SA dođe do titlule nego ŠB, il Zrinjo
Nisam mislio da vrijeđam al jebote imaju i leeds i notingaham evropske titule pa gdje su sad nemoj genk spominjat inace cu ja pocet pricat o Las Palmasu i nagovoroicu kakvog ludog manijaka da se regg pa nek prica o NUFC

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 21 mar 2010, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Umoran Helsinborg skim ja raspravljam pa stim sto ti pises da se falimo sto smo ga izbacili(Helsinborg)je osvajac Kupu Uefa.Pojma ti nemas!
Nismo ni mi Las Palmas al dosadni ste vise sa Genkom igrali su oni polufinala i cetvrtifinala pa se ne qrcedenza_hordas je napisao/la:hahahaha oni nisu prosli fcnu bezveze se provaljujes
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
frutek dosadan si vise.........
molim sve da ga ignorisu i ne raspravljaju se sa njim
molim sve da ga ignorisu i ne raspravljaju se sa njim
samo cu ovo napisati kad neko spominje nufc
Real Madrid, Reprezentacija SSSR-a, Manchester United, Hamburg SV, Anderlecht, Besiktas, Dynamo Kiev, Genk
zato molim prestanite pisati gluposti, bez obzira na sadasnju formu, svi konkurenti dolaze na Kosevo, a poznato je da smo i u jesenjem djelu lose poceli pa smo na kraju sve pomeli
Real Madrid, Reprezentacija SSSR-a, Manchester United, Hamburg SV, Anderlecht, Besiktas, Dynamo Kiev, Genk
zato molim prestanite pisati gluposti, bez obzira na sadasnju formu, svi konkurenti dolaze na Kosevo, a poznato je da smo i u jesenjem djelu lose poceli pa smo na kraju sve pomeli
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- denza_hordas
- Kontakt:
http://sportsport.ba/slike/ino_fudbal/a ... vvvvvv.jpg kad se sjetim ovog igraca sto je volio grah
te amo te amo te amo marciano

svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
šta ono Ćala izjavljuje da čemo igrati u Tuzli e hebi ga ja ne idem više na tekme ako je to istina, pa dokle više braćo mila sve po našim leđima, sad treba da igraju naši kartonirani pa ako izgubimo nek ponove utakmicu , fuj **** u savezu hebo ih Brković! 

Sarajevo ljubavi moja!
denza_hordas je napisao/la:http://sportsport.ba/slike/ino_fudbal/a ... vvvvvv.jpg kad se sjetim ovog igraca sto je volio grah![]()
![]()
Ko ga je ono prvi doveo u svoje redove

Hehe, šta ćeš , mora se igrati, samo opet mislim da i ovaj put Sarajevo neće dobiti niti uzeti boda, jer poraz ili eventualno neriješeno protiv vas bacile bi Slobodu u nezavidan položaj, a i ovako im je situacija loša na tabeli.
No sa pobjedom idete na 2 mjesto, i samo bod zaostatka za prvim.
nebitno buraz ko će više dobiti ta pos..na tri boda trebali su ostaviti rezultat kakv je bio ili registrovati po pravilu i zakonu 3:0 za nas, a ovaj kompromis ne valja nikom ,samo onim p..k..ma iz saveza i njihovim sitnim klubovima da ne govorim interesima. Ja sam buraz radikalan pravo ne bi igrao utakmicu nek dadnu Slobodi tri boda zaslužili su na terenu a nas nek izbace u kantonalnu ligu ali ići sa tužbom na Uefu pa nek onda savez glaba i njihovi timovi i dabogda da nas kazne narednih deset godina da niko nemože u Europu kad se ruši nek se ruši sve dosta je više i previše, došlo je do grla sa tim ključem i namještanjem prvaka i štimanjem da pojedini timovi moraju ići u eurokupove po svaku cijenu, to zna Slobopda a bogami i mi ne igra se na terenu samo kad je tim IMJ u pitanju ili sad onog u.lje Brkovića tužno brate tužno ne igra se fudbal za raju nego izgleda za ta g..na u savezu fuj!Neutral je napisao/la:denza_hordas je napisao/la:http://sportsport.ba/slike/ino_fudbal/a ... vvvvvv.jpg kad se sjetim ovog igraca sto je volio grah![]()
![]()
Ko ga je ono prvi doveo u svoje redove![]()
Hehe, šta ćeš , mora se igrati, samo opet mislim da i ovaj put Sarajevo neće dobiti niti uzeti boda, jer poraz ili eventualno neriješeno protiv vas bacile bi Slobodu u nezavidan položaj, a i ovako im je situacija loša na tabeli.
No sa pobjedom idete na 2 mjesto, i samo bod zaostatka za prvim.

Sarajevo ljubavi moja!
Tako ti je to bilo uvijek namješanja da određene ekipe moraju ići, no meni je Slobode žao jer im nisu kao dali onda licencu a zaslužili su to. No nebitno sada, sretno vama u daljnjem toku prvenstva.
Vidim da vi opet po Brkovicu. Izgleda po vama da ako Brkovic sam glasa za nesto da ce tako da bude. Eto Brkovic kupio ostala tri glasa da Sarajevo igra novu tekmu. Nisam se htjeo javiti ali mi se cini da ste vec poceli praviti alibi da ako ne bude onako kako ste zamislili da ce vam krivac biti Brkovic. U srijedu pitari u Tuzlu, dobite Slobodu i niko vam nece nista reci a ako zijanite bice vam kriv Brkovic. Jadni ste ako tako razmisljate.
bomber je napisao/la:Vidim da vi opet po Brkovicu. Izgleda po vama da ako Brkovic sam glasa za nesto da ce tako da bude. Eto Brkovic kupio ostala tri glasa da Sarajevo igra novu tekmu. Nisam se htjeo javiti ali mi se cini da ste vec poceli praviti alibi da ako ne bude onako kako ste zamislili da ce vam krivac biti Brkovic. U srijedu pitari u Tuzlu, dobite Slobodu i niko vam nece nista reci a ako zijanite bice vam kriv Brkovic. Jadni ste ako tako razmisljate.
ma nije stvar u igranju. mi smo zasluzili poraz od slobode i dobili smo ga. samo smo ntrazili da se zakon provodi, a ne da nam s edaju druge sanse. i evo dobijemo slobodu 3:0 opet pravda nije ispostovana niti zadovoljena, i zakn zaobisao se poi kozna koji put. trebamo i mi staviti skoru i avdica pa raci da nismo dobro racunali kartone zbunile nas ispisnice koje smo dobili od koubova.
takma je trebala biti registrovana 3:1 ili 0:3 trece opcije nije trebalo biti ali eto ovo je bosna
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ubacite Skoru, pa ce vam se i oduzeti 10 bodova..maroonboy je napisao/la:bomber je napisao/la:Vidim da vi opet po Brkovicu. Izgleda po vama da ako Brkovic sam glasa za nesto da ce tako da bude. Eto Brkovic kupio ostala tri glasa da Sarajevo igra novu tekmu. Nisam se htjeo javiti ali mi se cini da ste vec poceli praviti alibi da ako ne bude onako kako ste zamislili da ce vam krivac biti Brkovic. U srijedu pitari u Tuzlu, dobite Slobodu i niko vam nece nista reci a ako zijanite bice vam kriv Brkovic. Jadni ste ako tako razmisljate.
ma nije stvar u igranju. mi smo zasluzili poraz od slobode i dobili smo ga. samo smo ntrazili da se zakon provodi, a ne da nam s edaju druge sanse. i evo dobijemo slobodu 3:0 opet pravda nije ispostovana niti zadovoljena, i zakn zaobisao se poi kozna koji put. trebamo i mi staviti skoru i avdica pa raci da nismo dobro racunali kartone zbunile nas ispisnice koje smo dobili od koubova.
takma je trebala biti registrovana 3:1 ili 0:3 trece opcije nije trebalo biti ali eto ovo je bosna

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- denza_hordas
- Kontakt:
Šuman: Sarajevo u srijedu neće putovati u Tuzlu
Saga oko ponavljanja utakmice Slobode i Sarajeva očigledno još uvijek nije riješena a kada će biti ne zna se...
Naime, nakon što je apelaciona kosmsija NS BiH donijela odnosno potvrdila odluku takmičarske komisije NS BiH o ponavljanju utakmice Slobode i Sarajeva bilo je gotovo sigurno da će ova dva tima snage ponovo odmjeriti u srijedu 24. marta.
Apelaciona komisija je međutim Sarajevu ostavila osam dana žalbe na njihovu odluku a uprava bordo tima odlučila se naravno ponovo žaliti.
Ono što sada mnogima nije jasno je da li će Sloboda i Sarajevo igrati novu utakmicu u srijedu. Mehmed Janjoš, trener Sarajeva i sam je izjavio da ne zna sa kim njegov tim igra narednu utakmicu a kako bismo o svemu dobili više informacija, jutros smo kontaktirali predsjednika uprave Sarajeva, Hajrudina Šumana koji nam je rekao sljedeće:
Nogometni savez koliko sam informisan danas treba da donese odluku o odlaganju te utakmice. Ne znam kako su mogli odrediti datum 24. mart ako mi za žalbu imamo 8 dana. To je nehsvatljivo, ispade da se mi trebamo žaliti nakon što odigramo utakmicu. Trebate nazvati savez i provjeriti, ja vjerujem da će se danas donijeti odluka o ponavljanju, kazao je Šuman za Sportin.ba te na pitanje da li će Sarajevo putovati u Tuzlu ako se ne donese odluka o ponavljanju, odgovorio:
Kako da NS BiH ne donese odluku o ponavljanju? Ne razumijem, dali su nam osam dana žalbe a da ne donesu odluku o odlaganju utakmice, bilo bi čudno zaista. Sarajevo vjerovatno neće putovati na utakmicu u srijedu ako se ona ne odgodi za neki naredni datum, kazao je Šuman.
a ima da odputuje 100000%
Saga oko ponavljanja utakmice Slobode i Sarajeva očigledno još uvijek nije riješena a kada će biti ne zna se...
Naime, nakon što je apelaciona kosmsija NS BiH donijela odnosno potvrdila odluku takmičarske komisije NS BiH o ponavljanju utakmice Slobode i Sarajeva bilo je gotovo sigurno da će ova dva tima snage ponovo odmjeriti u srijedu 24. marta.
Apelaciona komisija je međutim Sarajevu ostavila osam dana žalbe na njihovu odluku a uprava bordo tima odlučila se naravno ponovo žaliti.
Ono što sada mnogima nije jasno je da li će Sloboda i Sarajevo igrati novu utakmicu u srijedu. Mehmed Janjoš, trener Sarajeva i sam je izjavio da ne zna sa kim njegov tim igra narednu utakmicu a kako bismo o svemu dobili više informacija, jutros smo kontaktirali predsjednika uprave Sarajeva, Hajrudina Šumana koji nam je rekao sljedeće:
Nogometni savez koliko sam informisan danas treba da donese odluku o odlaganju te utakmice. Ne znam kako su mogli odrediti datum 24. mart ako mi za žalbu imamo 8 dana. To je nehsvatljivo, ispade da se mi trebamo žaliti nakon što odigramo utakmicu. Trebate nazvati savez i provjeriti, ja vjerujem da će se danas donijeti odluka o ponavljanju, kazao je Šuman za Sportin.ba te na pitanje da li će Sarajevo putovati u Tuzlu ako se ne donese odluka o ponavljanju, odgovorio:
Kako da NS BiH ne donese odluku o ponavljanju? Ne razumijem, dali su nam osam dana žalbe a da ne donesu odluku o odlaganju utakmice, bilo bi čudno zaista. Sarajevo vjerovatno neće putovati na utakmicu u srijedu ako se ona ne odgodi za neki naredni datum, kazao je Šuman.
a ima da odputuje 100000%
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čitajući ovaj tekst što ga je postavio denza_hordas pitam se šta smo mi Bogu zgriješili pa imamo ovakve ljude u savezu koji ništa da urade kako treba
prekosutra tekma a ne zna se da li će se odigrati, j.e.b.o lud zbunjenog ako je u savezu neko normalan

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- slani grad
- Kontakt:
meni samo nije jasna jedna stvar..ovdje i na temi Slobode ljudi se kao nesto iscudzavaju i kao nesto im nije jasno odkud ovakve bizarne odluke ovih pijanaca iz saveza..isto kao da je sve do sad bilo u najboljem redu i eto pogrijesili i oni konacno
...ovi ljudi u savezu su tu decenijama i donose ovakve i slice odluke vec godinama...pisao sam vec da su nama u klub poslali papir nakon neizlaska u evropu prosle godine gdje su klocevi napisali da su pogrijesili
...kao...eto izvinite
..cuj izvinite,j.e.b.o.t.e
..i kad je Sloboda spremala tuzbu klocevi su zvali i pitali da se ne dize tolika prasina i da se to pokusa sredit
...nama ukrali evropu i kao dajte da se dogovorimo...ko na pijaci,jebote
..i sad ih treba zavalit za tih 650000 km pa kad bi ispali u 100-tu ligu..jos smo dobili spor na sudu pa im je frka jer stoka neezna gdje da namiri tolke pare...nek vide mozda sa onim jelicem iz mepasa sto treba kod logopeda ic jer frajer mumla nesto da im dadne kakav kredit..ipak su mu oni zavrsili evropu prosle godine..ffuujjj 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne mogu ba jos da skontaju kako ce se izvuc iz ovog sranja.
Jedva bi oni docekali da daju Sarajevu tri boda da nije one tuzbe i da ih Sloboda nece oderat za 650.000 KM.Drago je njima Sarajevo ,ali im je 650.000 jos draze.
Jedini nacin da se "nagode" sa Slobodom za te pare je da nas ostave u ligi.A ako izgubimo tri boda od Sarajeva,to ce biti jako tesko uraditi,a da ne bude krajnje ofirno.
Ovo je situacija gdje savez nema kontrolu.Ako Sloboda ispadne ode im 650000 iz dzepa,a ni Sarajevo se nece odreci lako 3 boda.
Ima vise solucija.Prva je da Sloboda uzme tri boda od Sarajeva i dobije jos par penala do kraja sezone i tako sigurno ostane u ligi,a savez preko tih penala i bodova na strani "prebije" dug koji ima prema Slobodi.A da Sarajevu nadju 3 boda negdje drugo.
Druga je da Sarajevu daju tri boda ,a onda Slobodi moraju namjestiti sve tekme do kraja.
I treca je da daju Slobodi obestecenje zbog greske i na izlaska u evropu,a to je nesto zadnje sto ce oni uradit.To bi ih unistilo.
Jedva bi oni docekali da daju Sarajevu tri boda da nije one tuzbe i da ih Sloboda nece oderat za 650.000 KM.Drago je njima Sarajevo ,ali im je 650.000 jos draze.
Jedini nacin da se "nagode" sa Slobodom za te pare je da nas ostave u ligi.A ako izgubimo tri boda od Sarajeva,to ce biti jako tesko uraditi,a da ne bude krajnje ofirno.
Ovo je situacija gdje savez nema kontrolu.Ako Sloboda ispadne ode im 650000 iz dzepa,a ni Sarajevo se nece odreci lako 3 boda.
Ima vise solucija.Prva je da Sloboda uzme tri boda od Sarajeva i dobije jos par penala do kraja sezone i tako sigurno ostane u ligi,a savez preko tih penala i bodova na strani "prebije" dug koji ima prema Slobodi.A da Sarajevu nadju 3 boda negdje drugo.
Druga je da Sarajevu daju tri boda ,a onda Slobodi moraju namjestiti sve tekme do kraja.
I treca je da daju Slobodi obestecenje zbog greske i na izlaska u evropu,a to je nesto zadnje sto ce oni uradit.To bi ih unistilo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DULE PACOV
- Kontakt:
Cirkus se nastavlja 

Trenutno korisnika/ca: enzo1, muhamedhulk i 32 gosta.