schwarcgelbfantom je napisao/la:hajde da napravimo ovako . . .ukoliko neko od bavaraca želi da se javi na naš topik,mora napisati suštu istinu i ništa manje od istine i realnosti i sve će biti u redu jer samo tada neće nastati prepirke i potpirivanje strasti između nas . . .ima nešto što je nama ovdje jako "bolno" a to je što vi "bavarci"jednostavno ne želite da prihvatite pravu vrijednost borussia-e Dortmund i što ste totalno al hebeno totalno nerealni - navešću samo jedan banalan primjer a to je da vama nisu nimalo dovoljne 2 titule za redom i to itekako zaslužene i ubjedljive,nije vam dovoljna ni igra kojom je bvb postao hit u bundeski itd itd . . .prema tome,ako znate da nečete reći šta realno i vrijedno rhauss odavde sa naše teme
izuzetak je ovaj momak iz Zenice koji je sasvim realan i odslikava pravog navijača bayerna a to je da je realan i dobar sa svim navijačima bvb-a
Realnost i istina kako ih vi zovete jesu samo postovi koji vama gode!!! Ja kada sam pitao kako mislite dovesti Dzeku, to je bio sasvim realan post.
Bayern Munchen je naspram BvB finansijski gigant i da, mogli smo dovesti Dzeku, Hoenesu sigurno nije problem dati mu 2-3 miliona vecu platu, ali je vjerovatno dosao do bolne tacke i odbio je taj transfer okrenuo se prema nekom drugom ajmo reci jeftinijem!!!
Al da ne idemo opet u krug!!!
Sto se tice Sahina, ukoliko se vrati,sto bih ja pozdravio, nece to biti onaj stari Sahin, trebat ce mu najmanje sezona jedna citava da povrati svoju formu i da se bori za poziciju u timu.