BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

anton 1983
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2012, 23:14

Pale_Companion je napisao/la:ovdje je na prethodnih nekoliko stranica toliko nepotrebnih goFana izasrano za nepovjerovat :lol:
Pa na ovoj temi zbog njihovih navijača se jedino isplati srat. Kad napišeš i neš normalno opet nevaljaš...I vidiš da još niti jedan KSILvi direkt nije rekao, gle ba u krivu si, nemremo mi dovesti Džeku, ne seri ne budali...Ma kakvi glavno da se bavarce sankcioniše.

Ako sankcionirati treba, onda treba, al ko će debile sankcionirati zbog nogometnog ne znanja, o svom klubu? :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 dec 2012, 00:28

BVB LEGT VERTRAG VOR
Subotic soll bis 2016 bleiben
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2012, 01:29

Damir_BvB je napisao/la:BVB LEGT VERTRAG VOR
Subotic soll bis 2016 bleiben
Vjerujem da ce isti odbiti, jer mu je BVB ponudio 3 miliona € godisnje, a sigurno ce isti zeljeti u regiju Götze, Hummelsa i Reusa.

Sve u svemu lijepa situacija za BVB. Ukoliko isti odbije produzenje, BVB ce uzeti ogromne novce od transfera, a tu je vec rezerva u vidu Kirchoffa i s obzirom da je isti nakon ove sezone slobodan igrac BVB bi imao ogormni plus na kontu, a ukoliko produzi ugovor onda Klopp ne treba uigravati ponovo odrabnu i samo je istoj potreban kvalitetan back-up.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 dec 2012, 08:58

anton 1983 je napisao/la: Pa na ovoj temi zbog njihovih navijača se jedino isplati srat. Kad napišeš i neš normalno opet nevaljaš...I vidiš da još niti jedan KSILvi direkt nije rekao, gle ba u krivu si, nemremo mi dovesti Džeku, ne seri ne budali...
Ti očito ne znaš čitati, pa mi se ne da dalje.
anton 1983 je napisao/la:Ma kakvi glavno da se bavarce sankcioniše.
Nazivaš ljude ciganima, smećem i sl. Zar to nije za ban? Ne znam šta admini čekaju.
anton 1983 je napisao/la:Ako sankcionirati treba, onda treba, al ko će debile sankcionirati zbog nogometnog ne znanja, o svom klubu? :mrgreen:
Da se sankcioniraju napisane pizdarije ti bi davno dobio permban. Ne znam šta uopće tražiš na ovom topicu kad svima ideš na ku.ac sa svojim pametovanjem.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 09:18

Ajmo prestat ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 09:38

Bio bi fantastičan podvig da bvB ove sezone uspije produžiti ugovore sa Schmelzerom, Subotićem i Lewandovskim te da još uspije prodati grosskreutza! Bio bi to podvig samo takav! :D

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 dec 2012, 09:44

Važi.

Izgleda da je ovo za Sahina dosta realna opcija. Ja bih ga rado vidio opet u žutom, ali samo uz razumnu odštetu i bar četverogodišnji ugovor bez odštetnih klauzula. :mrgreen: Je ispao pizda kad je otišao u Real i time nam priuštio najveće razočarenje u zadnje 3 sezone, ali opet to je naš Nuri. 8-) Pretprošla sezona se ne zaboravlja (pogotovo ona golčina u Minkenu), a ako je u stanju doći na barem približnu razinu od tada bit će nam itekako koristan.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 09:59

Povratak sahina za mene još nije opcija...Ak se to već dogodi,nek se dogodi, ali ne bi o tome uopće ŠPEKULIRAO. Sad je več prošlo godinu i pol dana otkad je Sahin igrao kak treba...Pitaj Boga kakav je on sada igrač. Ime ko ime je OK, ali on u ovih godinu i pol dana nije napredovao i pitanje je kak bi bio tamo prihvaćen od ostatka ekipe...

No ja mislim da u BvB-u razmišljaju o pojačanjima na zimu. para ne znam koliko se ima jer ipak ako ova trojica produže to je dosta novaca. mislim da u bvb-u razmišljaju o onom što sam ja rekao po pitanju veznog reda i tamo im fali jedan dobra igrač. bojim se da se u BvB-u samo konecentriraju na Rodea i da se sad boje proširiti svoj obzore. Ako se već do Rodea ne može, neka se po tog igrača ide van, bez obzira što neće biti Njemac. nekih 10 milja za zadnjeg/centralnog veznog bi se trebalo nači...

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 13 dec 2012, 11:10

hajde da napravimo ovako . . .ukoliko neko od bavaraca želi da se javi na naš topik,mora napisati suštu istinu i ništa manje od istine i realnosti i sve će biti u redu jer samo tada neće nastati prepirke i potpirivanje strasti između nas . . .ima nešto što je nama ovdje jako "bolno" a to je što vi "bavarci"jednostavno ne želite da prihvatite pravu vrijednost borussia-e Dortmund i što ste totalno al hebeno totalno nerealni - navešću samo jedan banalan primjer a to je da vama nisu nimalo dovoljne 2 titule za redom i to itekako zaslužene i ubjedljive,nije vam dovoljna ni igra kojom je bvb postao hit u bundeski itd itd . . .prema tome,ako znate da nečete reći šta realno i vrijedno rhauss odavde sa naše teme

izuzetak je ovaj momak iz Zenice koji je sasvim realan i odslikava pravog navijača bayerna a to je da je realan i dobar sa svim navijačima bvb-a

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 11:20

schwarcgelbfantom je napisao/la: to je da vama nisu nimalo dovoljne 2 titule za redom i to itekako zaslužene i ubjedljive,nije vam dovoljna ni igra kojom je bvb postao hit u bundeski itd itd . . .
Ovo te uopće nisam shvatio...nama to nije dovoljno za što?

Nemoj mješati dvije stvari. Odnos naš prema bvB-u i BvB-ovim navijačima na ovom forumu su totalno različite stvari. Ja recimo cijenim bvB, navijam za njih u Europi, želim da budu što jači jer će samim time biti Bayern jači. S druge strane 90% navijača BvB-a na ovom foruma ja smatram nekometentnima, iskompleskiranima, isfrustriranima i da nekažem neke gore stvari. najveći problem je u tome što kada neki bavarac napiše REALNu stvar, a to je da Džeko nemože u BvB, to se ovdje smatra napadom na Bvb i podcjenjivanje samog BvB-a.

Možda nebi bilo loše da se malo i Bvb navijači ovdje zapitaju, da li bi oni po nekim pitanjima trebali biti realniji. ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 13 dec 2012, 12:12

anton 1983 je napisao/la:Bio bi fantastičan podvig da bvB ove sezone uspije produžiti ugovore sa Schmelzerom, Subotićem i Lewandovskim te da još uspije prodati grosskreutza! Bio bi to podvig samo takav! :D
Anto Schmelle je vec produzio,pitanje je za Subotu iLewu ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 12:17

smopiBVB je napisao/la:
Anto Schmelle je vec produzio,pitanje je za Subotu iLewu ;)
Ajd daj potvrdu da je potpisao ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 dec 2012, 12:21

Seronja :lol: evo potvrde >> http://www.bild.de/sport/fussball/marce ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2012, 12:24

Hare_BvB je napisao/la:Seronja :lol: evo potvrde >> http://www.bild.de/sport/fussball/marce ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi vjerovao, ali prema ovom članku koji si mi dao on nije potpisao! :lol: Inače poanta je da on još nije potpisao, ali valjd abude. Pogledajte usputu njegov profil na TM de, a nađite ga još negdje i vidjet ćete da mu je ugovor do 2014.

Nevertheless, zašto rečenica produžio on ili ne, "bilo bi **** da Schmelzer, Subotić, Lewa, produže ugovore", nije SEXUALNA? :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 dec 2012, 12:33

GotoFa stvar. :mrgreen: Inace, malo su ponudili Suboticu, jedino da mu nariktaju bonuse uz ove 3 milke. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 dec 2012, 13:23

KSIVLE je napisao/la:Izgleda da je ovo za Sahina dosta realna opcija. Ja bih ga rado vidio opet u žutom

I izvadio onu stvar i popisao se po Gundi. Neka ga sto dalje od nas, imamo mi Gundogana na njegovoj poziciji. Rekao je da se real ne odbija, pa neka ga u realu. A ja, zaboravih, da su ga oni otpisali i otpepali :mrgreen:

Mrs sahine, nismo ti mi ko vlasnici Lesija pa da te prihvatimo kad se vratis kuci :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 dec 2012, 14:32

kraljttbvb je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Izgleda da je ovo za Sahina dosta realna opcija. Ja bih ga rado vidio opet u žutom

I izvadio onu stvar i popisao se po Gundi. Neka ga sto dalje od nas, imamo mi Gundogana na njegovoj poziciji. Rekao je da se real ne odbija, pa neka ga u realu. A ja, zaboravih, da su ga oni otpisali i otpepali :mrgreen:

Mrs sahine, nismo ti mi ko vlasnici Lesija pa da te prihvatimo kad se vratis kuci :mrgreen:
Naravno da ne. :) Gundo je trenutno sigurno bolji igrač i imao bi prednost, Sahin nek se bori i izbori za poziciju. A konkurencija bi ih obojicu učinila boljim. Ionako nam fali širina kadra. Što se tiče Sahinova odlaska, rekao sam da je nas time sve razočarao, ali ipak je on naš igrač i vjerujem da mu Dortmund puno više znači nego neki drugi klub.

Što se tiče Šmelca, on još nije produžio, što mi je pomalo čudno, jer se u zadnjih 2-3 mjeseca već 2 puta pisalo kako je faktički pred potpisom.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 dec 2012, 14:48

schwarcgelbfantom je napisao/la:hajde da napravimo ovako . . .ukoliko neko od bavaraca želi da se javi na naš topik,mora napisati suštu istinu i ništa manje od istine i realnosti i sve će biti u redu jer samo tada neće nastati prepirke i potpirivanje strasti između nas . . .ima nešto što je nama ovdje jako "bolno" a to je što vi "bavarci"jednostavno ne želite da prihvatite pravu vrijednost borussia-e Dortmund i što ste totalno al hebeno totalno nerealni - navešću samo jedan banalan primjer a to je da vama nisu nimalo dovoljne 2 titule za redom i to itekako zaslužene i ubjedljive,nije vam dovoljna ni igra kojom je bvb postao hit u bundeski itd itd . . .prema tome,ako znate da nečete reći šta realno i vrijedno rhauss odavde sa naše teme

izuzetak je ovaj momak iz Zenice koji je sasvim realan i odslikava pravog navijača bayerna a to je da je realan i dobar sa svim navijačima bvb-a
Realnost i istina kako ih vi zovete jesu samo postovi koji vama gode!!! Ja kada sam pitao kako mislite dovesti Dzeku, to je bio sasvim realan post.
Bayern Munchen je naspram BvB finansijski gigant i da, mogli smo dovesti Dzeku, Hoenesu sigurno nije problem dati mu 2-3 miliona vecu platu, ali je vjerovatno dosao do bolne tacke i odbio je taj transfer okrenuo se prema nekom drugom ajmo reci jeftinijem!!!
Al da ne idemo opet u krug!!!

Sto se tice Sahina, ukoliko se vrati,sto bih ja pozdravio, nece to biti onaj stari Sahin, trebat ce mu najmanje sezona jedna citava da povrati svoju formu i da se bori za poziciju u timu.
Stern des Südens

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2012, 15:54

90MInuten izvjestava da su na radaru BVB-a Arnautović i Dragović. KAo po pravilu BVB svake godine ostane bez jedne zvijezde pa je za očekivati i na ljeto isti scenarij, nažalost!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2012, 19:19

Farbangriff auf BVB-Geschäftsstelle
Bisher unbekannte Täter haben am späten Mittwochabend die Geschäftsstelle des Deutschen Meisters Borussia Dortmund mit gelber und schwarzer Farbe beschmiert.

Wie die Polizei Dortmund mitteilte, sind die Flecken aber bereits wieder entfernt worden. Auch die Kanzlei von Vereinspräsident Reinhard Rauball wurde beschmiert.

Die Polizei hat die Ermittlungen wegen Sachbeschädigung aufgenommen.
Vec je pocelo...sada ocekujem da ce slicno uraditi i ostali klubovi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.