BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 nov 2011, 00:35

ponize svjetske prvake (4:0) sa slicnom postavom, nije sramota ljudi :D IDEMO NA SP! :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 nov 2011, 00:35

Mi prije svega psihicki nismo dorasli ovakvim utakmicama...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 nov 2011, 00:35

pape je ovdje najmanje kriv
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:36

Nail for Real je napisao/la:Pa smiri se, samo ti nije logicna prica.
Smiriti se ne mogu, a priča je logična. U početku, do 2:0, je sve sudio kontra nas, ne bi se džaba igrači bunili valjda. Kasnije jeste imao grešaka i u našu korist ali njima nije bilo kritično, da je bilo on bi se vratio na kriterij koji je imao u početku utakmice. Ovako mu niko ne može prigovoriti, a uništavao nas je kada se utakmica lomila.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 16 nov 2011, 00:36

Za Bosnom tugujeeemm
Bosni se radujeeemm
Bosnaa je dio ziivota mog
Bosno ti si Šampiooon !!

OOoooooOooooOoOO
OOoooOOOOooo

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 nov 2011, 00:36

Vedo je mucko kolu, zato nije usao....pa realno koga bi izbacio da ubacis njega :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 16 nov 2011, 00:36

totasef je napisao/la:Jel vam Pape kriv samo sto nije Ibisevica uveo? Jel vam Begovic kriv? Jel vam sudija kriv?
Niiiiiisuuuuuuu!!!!!!

A gdje je Medunjanin? A gdje je Misimovic? A gdje je Pjanic?

Ovo je jako, jako sumnjiva utakmica i nisam dzabe na poluvremenu rekao da neki igraci NE IGRAJU skoro pa nikako , pogotovo vezni red.Jos vise mi je suhveli radi svih ovih sudijskih gresaka. Ne moze me niko ubjediti da mi **** ne mozemo trcati ili uci u **** duel...Ne nakon one tekme u Francuskoj... Ista ekipa, isti igraci, nakon onakve tekme gdje smo fizicki ubili Francuze, isti ti igraci izgledaju ko kadeti naspram Portugalaca..
Jel im to Susic rekao da ne prilaze? Da puste portugalcima da prenesu loptu iz svog do naseg sesnesterca u 2 **** pasa a mi za isto to moramo napraviti 10 pasova i to na silu, patimo se da primimo loptu... Jel Susic rekao Misketu da ima tu slobodu da stoji i ceka loptu i da kad Portugalci napadaju pokriva teren do 30 metara al ono lagano, pozerski. Ibisevic bi kao usao u 2 pol i bez veznog reda sa Dzekom odigraju koji dupli pas i dali bi gol? Jel to vasa logika?

Nagledao sam se svakakvih tekmi, cudnih, smijesnih, namjestenih. Kunem vam se Bogom, da sam ja nakon onog penala i 2:1 za nas jos vise bio ubjedjen da cemo izgubiti. I neki osjecaj, kladionicarska intuicija mi je govorila da ova utakmica dolazi 7+ i pobjeda Portugala od 5:2 ( Malo fulio al et..). Na poluvremenu sam spomenuo sto se i vidjelo za sabotazu naseg tima, od strane nekih lobija, ne znam ni ja, jer realno vezni red nije mogao hodati normalno al nisam nista htio spominjati da je utakmica namjestena il slicno da ne bih bio docekan na noz odmah.

Ovo je samo moj osjecaj neki, **** mi mater svi ako hocete, ja samo kazem svoje misljenje.. Mozda nam je neko i sihire bacio, ne znam.. Al znam da ovo veceras nije bilo 50% snage nase repke.

Cekam da vidim sta Pape ima reci, igraci...
Samo zelim da odigramo jednu utakmicu da sudije ne šilje za druge, da nema politike,kriminala, lobija ovih onih...
Zao mi sto moram upirati prste u nekog al moram. Ko je kriv **** ti sunce !! Pa sto moramo 2 gola primiti sa 30 metara, sto se budimo i trcimo tek nakon crvenog i 3:1. Stoooooo smo staticni. Sto smo gluuuupiiiiiiii
**** mu majku i hljeb i sunce i sve zivooooo i ovu vjeru prokletu, koja nam nista dobro nije dala...
Žao mi **** mu SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEe, necu moci spavati
Jest, a vanzemaljci stavljaju cipove ljudima pod kozu i kad kupis coca - colu onda Izrael od toga bombardueje Palestinu, a da ne govorim da je Busev amidzic licno avion vozio u WTC. Haj **** i ti i kladionica i svaki moguci lobi...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 00:36

quote="Scof1eld"]do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava :roll:[/quote]
15.10 - 15.06 ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 nov 2011, 00:36

Pandža je trebao igrati da slomi Nanija i Ronalda :D .Hitno treba još jedan napadač sa Džekom,Ibišević nije taj ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 nov 2011, 00:37

Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2011, 00:38

CLS je napisao/la:Vedo je mucko kolu, zato nije usao....pa realno koga bi izbacio da ubacis njega :)
Po njihovoj logici Spahić je treb'o na klupu :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije :lol:
:? :cry: :cry: :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 nov 2011, 00:38

skyisthelimit je napisao/la:quote="Scof1eld"]do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava :roll:
[/quote]
tako je kako je...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 16 nov 2011, 00:38

Sta reci koju posluku porati ? Komeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Dokle vise, kad cemo ici na neko takmicenje, ljudi moji svaki oavakav neuspjeh me zdravstveno kosta 10 god. Prije tekme visio 2h u WC-u, cijelo poluvrijeme sjedim na solji, sve zbog utakmice, sto, zasto, zbog cega ? Ovaj glupi nas mentalitet, dok ga ne promjenimo nema nam nigdje ici a-a.

Kako mozemo primiti 6 golova ? Alo ba 6 golova, pa nismo Luxic ? Svaka ekipa koja primi sesticu u ovakvim utakmicama je neozbiljna ekipa. Sest golova primit, ne znamo autoritet graditi, nemamo dostojanstva, zbog ove sestice i jesmo na nivou Mađarske, Rumunije kod sudija i tako ce uvijek i biti dok se ne rijesimo naseg slijepila, glupog mentaliteta i dizanja u nebesa.

Ako mi je ista drago veceras to je ubjedljiv poraz da ne bi rekli opet nam je malo trebalo. Portugal je bolja ekipa, realno razbili nas u obje utakmice, dobro smo i prosli.

Na kraju zelim ponoviti ono sto sam vec davno napisao, mi smo Euro izgubili protiv Rumunije i Albanije, vadit se protiv Francuske i Portugala je smijesno.

Dakle izvuci pouku i naredne kvalifikacije odigrati sve utakmice kao da su odlucujuce i ne cekati tu srecu, koja nam je evidentno okrenula ledja, zahvaljujuci nama, naravno. Sve ovo na celu sa Safetom. Sretno Bosno i Hercegovino.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 nov 2011, 00:39

NoName je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Pa smiri se, samo ti nije logicna prica.
Smiriti se ne mogu, a priča je logična. U početku, do 2:0, je sve sudio kontra nas, ne bi se džaba igrači bunili valjda. Kasnije jeste imao grešaka i u našu korist ali njima nije bilo kritično, da je bilo on bi se vratio na kriterij koji je imao u početku utakmice. Ovako mu niko ne može prigovoriti, a uništavao nas je kada se utakmica lomila.
Koji je to bio kriterijum na 'pocetku' utakmice? Zar u prvom poluvremenu nije bio cist penal za njih?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 16 nov 2011, 00:39

ja mislim da pjanic nije trebo igrati nije sastavio ni jedan trening sa ekipom i to se vidjelo
pare nisu problem para NEMA

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2011, 00:39

*p!p!t@* je napisao/la: Treba vremena da se ovaj termin napaćeni bošnjo izbije nama iz glava, pa da napokon krenemo napredovati :?
@marseille7 još jednom dokazao da je jako inteligentan ...
Ovo ti ja zovem jednom riječju- dosada. :D Od dosade ne znaju šta bi. Idem ti ja spavat, valja meni u pola 7 ujutro, aj budi pozdravljen ,kao jedan od rijetkih normalnih. Da li smo? :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 16 nov 2011, 00:39

Brate, ovaj poraz boli nekako previse !!! Dzeko je kralj !!! Spaha je kralj !! Ostali nisu vrijedni spomena. Susic je ok. Ako ostane neka ostane, a ako ga i zamijene necemo puno izgubiti. Meni samo nije jasno zasto , ama zasto na 2:1 i 3:2 igra sa 6 igraca u sredini i 3 u odbrani ,al hajd. Tesko je biti pametan.

Nasa odbrana je losa i to se na danasnjoj utakmici potvrdilo. U sljedecim kvalifikacijama cemo proci dalje samo ako svaku utakmicu odigramo sa 100% snage. Ne smiju nam se desavati Albanija u Tirani i Rumunija tamo. Jednostavno ne smiju !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2011, 00:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije :lol:
Funny :lol: :lol: :lol: :lol: ,

NOT
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 00:39

Za klasu su bolji od nas,još smo izbaksuzirali sa pretjeranom euforijom.
Pape igrao previše defanzivno u ove dvije utakmice, loše postavio igrače rokade neke silne pravio na pozicijama u toku utakmice vidi se da nije siguran u sebe.Ekipa koja igra sa dva defanzivna beka, bez dva krila i sa jednim napadačem ne može očekivati da stvara igru i prilike.Gomila nekih istih tipova igrača u sredini nemaju kome dodati loptu osim nabiti Džeki koji se opet rovi sa barem dvojicom odbrambenih.Ako već igraš sa jednim napadačem daj barem da imamo probojne igrače na strani koji mogu centrirati loptu Džeki.Uz to nije stavio klasičnog štopera.

Lošiji jesmo ali je i pape pao na ispitu po meni obrukali smo se igrom u Lisabonu.I ona dva gola smo više sretno nego spretno dali.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 16 nov 2011, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.