Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smiriti se ne mogu, a priča je logična. U početku, do 2:0, je sve sudio kontra nas, ne bi se džaba igrači bunili valjda. Kasnije jeste imao grešaka i u našu korist ali njima nije bilo kritično, da je bilo on bi se vratio na kriterij koji je imao u početku utakmice. Ovako mu niko ne može prigovoriti, a uništavao nas je kada se utakmica lomila.Nail for Real je napisao/la:Pa smiri se, samo ti nije logicna prica.
Jest, a vanzemaljci stavljaju cipove ljudima pod kozu i kad kupis coca - colu onda Izrael od toga bombardueje Palestinu, a da ne govorim da je Busev amidzic licno avion vozio u WTC. Haj **** i ti i kladionica i svaki moguci lobi...totasef je napisao/la:Jel vam Pape kriv samo sto nije Ibisevica uveo? Jel vam Begovic kriv? Jel vam sudija kriv?
Niiiiiisuuuuuuu!!!!!!
A gdje je Medunjanin? A gdje je Misimovic? A gdje je Pjanic?
Ovo je jako, jako sumnjiva utakmica i nisam dzabe na poluvremenu rekao da neki igraci NE IGRAJU skoro pa nikako , pogotovo vezni red.Jos vise mi je suhveli radi svih ovih sudijskih gresaka. Ne moze me niko ubjediti da mi **** ne mozemo trcati ili uci u **** duel...Ne nakon one tekme u Francuskoj... Ista ekipa, isti igraci, nakon onakve tekme gdje smo fizicki ubili Francuze, isti ti igraci izgledaju ko kadeti naspram Portugalaca..
Jel im to Susic rekao da ne prilaze? Da puste portugalcima da prenesu loptu iz svog do naseg sesnesterca u 2 **** pasa a mi za isto to moramo napraviti 10 pasova i to na silu, patimo se da primimo loptu... Jel Susic rekao Misketu da ima tu slobodu da stoji i ceka loptu i da kad Portugalci napadaju pokriva teren do 30 metara al ono lagano, pozerski. Ibisevic bi kao usao u 2 pol i bez veznog reda sa Dzekom odigraju koji dupli pas i dali bi gol? Jel to vasa logika?
Nagledao sam se svakakvih tekmi, cudnih, smijesnih, namjestenih. Kunem vam se Bogom, da sam ja nakon onog penala i 2:1 za nas jos vise bio ubjedjen da cemo izgubiti. I neki osjecaj, kladionicarska intuicija mi je govorila da ova utakmica dolazi 7+ i pobjeda Portugala od 5:2 ( Malo fulio al et..). Na poluvremenu sam spomenuo sto se i vidjelo za sabotazu naseg tima, od strane nekih lobija, ne znam ni ja, jer realno vezni red nije mogao hodati normalno al nisam nista htio spominjati da je utakmica namjestena il slicno da ne bih bio docekan na noz odmah.
Ovo je samo moj osjecaj neki, **** mi mater svi ako hocete, ja samo kazem svoje misljenje.. Mozda nam je neko i sihire bacio, ne znam.. Al znam da ovo veceras nije bilo 50% snage nase repke.
Cekam da vidim sta Pape ima reci, igraci...
Samo zelim da odigramo jednu utakmicu da sudije ne šilje za druge, da nema politike,kriminala, lobija ovih onih...
Zao mi sto moram upirati prste u nekog al moram. Ko je kriv **** ti sunce !! Pa sto moramo 2 gola primiti sa 30 metara, sto se budimo i trcimo tek nakon crvenog i 3:1. Stoooooo smo staticni. Sto smo gluuuupiiiiiiii
**** mu majku i hljeb i sunce i sve zivooooo i ovu vjeru prokletu, koja nam nista dobro nije dala...
Žao mi **** mu SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEe, necu moci spavati
Po njihovoj logici Spahić je treb'o na klupuCLS je napisao/la:Vedo je mucko kolu, zato nije usao....pa realno koga bi izbacio da ubacis njega
Sarajlijc@ je napisao/la:Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije
[/quote]skyisthelimit je napisao/la:quote="Scof1eld"]do 22:00 su bili zvijezde, a sad pljuj koliko mozes... yebes takav narod.. zbog takvih bolida ovakva nam je drzava
Koji je to bio kriterijum na 'pocetku' utakmice? Zar u prvom poluvremenu nije bio cist penal za njih?NoName je napisao/la:Smiriti se ne mogu, a priča je logična. U početku, do 2:0, je sve sudio kontra nas, ne bi se džaba igrači bunili valjda. Kasnije jeste imao grešaka i u našu korist ali njima nije bilo kritično, da je bilo on bi se vratio na kriterij koji je imao u početku utakmice. Ovako mu niko ne može prigovoriti, a uništavao nas je kada se utakmica lomila.Nail for Real je napisao/la:Pa smiri se, samo ti nije logicna prica.
Ovo ti ja zovem jednom riječju- dosada.*p!p!t@* je napisao/la: Treba vremena da se ovaj termin napaćeni bošnjo izbije nama iz glava, pa da napokon krenemo napredovati
@marseille7 još jednom dokazao da je jako inteligentan ...
FunnySarajlijc@ je napisao/la:Jedino se Zeljo moze vise obrukat od reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.