Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Italia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Italia » 12 jul 2010, 17:02

HuX je napisao/la:hebo vas vise city, nece ni ove godine uc u LP.
Najbolje bi bilo da ode u Man.Utd. al od toga nazalost nema nista.
Vako nek ide u Juve, bar ce imat priliku ucit od jednog gospodina i igracine kakav je Del Piero.
kako cijenim ovakav komentar i ovakvo razmisljanje!!

@Virtual ako hoces meni nije problem da mi razgovaramo o Farsopoliju.. ali sumnjam da bi ti htio, niti imas ikakvih dokaza, a i ja sam se napricao o Farsopoliju dovoljno.. za vise info imas temu "Calciopoli" u medjunarodnom nogometu i tamo se informisi.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

WayneNew
Kontakt:

Post Postao/la WayneNew » 12 jul 2010, 17:07

miralem444 je napisao/la:Ma jednostavo receno dzeko je strasan napadac..mislim da uz naravno ibrahimovica po meni daleko najbolji centarfor koji je ponikao s balkana u poslednjih 20 30 godina..Al vjerujte sad mi je jasno ono sto je ciro prvi put kad ga je vdio reko bit ces bolji od ibrahimovica tad se vecina ismijavala al vidite kako vrijeme pokaze koliki je ciro majstor lisac..dzeko samo naprijedd brate ..kolko sam pratio ovo svjecko prvenstvo tores kolko su ga hvalili i kolko kosta i sve pa lik je bio tuga na svjeckom definitivno...i sad sam ubjedjenu jedno odgovorno vam tvrdim DZEKO JE BOLJI NAPADAC OD TORESA....samo anprijed dijamantu nas uz tebe smooo...
Treba tebi 10-tak casova iz pravopisa pa onda forum!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 jul 2010, 17:09

Od ova dva tima Juve bio bio premija ...MADA EDO PAMET U GLAVU I NETPOSIJ OPET GLUP UGOVOR ... trebao bi potpisati ma gdje ide max 2 godine ... :D

U CIty bih otisao na noz onome egoistivnom Tevezu .... sve neke umisljene zvijezde tipa onaj Grafitee ..iz Wolfsurga ... U Juventusu bih vec bio ono kao TITO , poslije tolike rupe u napadu bih dosao Edo .. the killer ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 jul 2010, 17:25

rupe u napadu.. :)
Name Period Goals
1 Alessandro Del Piero 1993– 270
2 Giampiero Boniperti 1946–1961 182
3 Roberto Bettega 1970–1983 178
4 David Trézéguet 2000– 169

mada su ovo malo stariji podatci najboljih strijelaca Juventusa svih vremena, jer Del Piero je jos prosle sezone presao cifru od 300.. bolje da si se izrazio "naslijedio bi napadace u Juventusu", a ne dosao posle rupe u napadu..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2010, 10:37

Italia je napisao/la:@Virtual ako hoces meni nije problem da mi razgovaramo o Farsopoliju.. ali sumnjam da bi ti htio, niti imas ikakvih dokaza, a i ja sam se napricao o Farsopoliju dovoljno.. za vise info imas temu "Calciopoli" u medjunarodnom nogometu i tamo se informisi.. ;)
Poznato mi je to, veoma dobro, ali problem je što navijači Juventusa naginju na jednu stranu, a ostatak svijeta na drugu. Svako svoga konja hvali...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 12:02

Otocki mediji javljaju da je prije pola sata, Manchini pored Santa Cruza u zamjenu za Dzeku spreman poslati i svoju zenu celnicima Wolfsburga.... :D :D

Koje gluposti ove novine valjaju...Muka mi je, zivota mi...Dzeko ce ici tamo odakle stigne novac i kraj price...Sta imaju nagadjati bezveze...

Evo napravit cu grupu na facebooku: "Ne dozvolimo da Dzeko ode iz Wolfsburga bez 60 miliona funti"...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jul 2010, 12:05

Sad će Džeko produžiti ugovor sa Wolfsburgom gdje će klauzula za njegov odlazak biti 60 miliona Eura i to ukoliko se uplati do 29. marta 2011. :mrgreen:

Ukoliko ode Miske, sve "miriše" na to da ćemo Džeku gledati u Juventusu sljedeće sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 jul 2010, 13:01

Dzeko nije trebao produziti ugovor sa Wolfsburgom proslog ljeta.

Na neki nacin Dzeko je za.je.bo sam sebe ali nije ni on skroz kriv jer je bio mlad i naivan, kao i sad, vise treba kriviti njegove ''savjetnike'' od oca Midhata do agenta Irfana Redzepagica pa dalje.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 13:16

Joj al se zalite ko da ce bez hljeba ostati...Sta mu fali i u Wolfsburgy, dobra hrana, cist zrak, nema toliko kriminala....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 13:25

Virtu4l je napisao/la:
Italia je napisao/la:@Virtual ako hoces meni nije problem da mi razgovaramo o Farsopoliju.. ali sumnjam da bi ti htio, niti imas ikakvih dokaza, a i ja sam se napricao o Farsopoliju dovoljno.. za vise info imas temu "Calciopoli" u medjunarodnom nogometu i tamo se informisi.. ;)
Poznato mi je to, veoma dobro, ali problem je što navijači Juventusa naginju na jednu stranu, a ostatak svijeta na drugu. Svako svoga konja hvali...
koga briga kako naginju u svijetu kad se oni interesuju za Calciopoli ko ja za hokej.. bitno je sta kazu u Italiji.. ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 jul 2010, 13:33

dragi Allahu da se vise hoce bilo kome prodat. Ovo nije sapunica - ovo je muka postala. Od Murinja koji ga vodi u Real pa preko svega i svacega i jos pipa zacepljena. Da hoce vise progulit i da se skrasi. Ovako sve postaje monotono i dosadno a pocesto i zalosno. Neznam sto neki dizu toliku prasinu ? Ako ode ode - ako ne ode - nije nikome ni trebo. Zakon trzista - drugo su nase zelje :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jul 2010, 13:35

Pauk je napisao/la:Dzeko nije trebao produziti ugovor sa Wolfsburgom proslog ljeta.

Na neki nacin Dzeko je za.je.bo sam sebe ali nije ni on skroz kriv jer je bio mlad i naivan, kao i sad, vise treba kriviti njegove ''savjetnike'' od oca Midhata do agenta Irfana Redzepagica pa dalje.
Bas se za*ebao, povecali mu godisnju platu sa 1 milion eura godisnje na 5 miliona eura godisnje, i jos igra u jednoj od najjacih liga... sta sve uradi covjek kad je mlad i naivan, strasno.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jul 2010, 13:41

Dzeko ne ide nigdje,valjda je jasno.Wolsburg da ga je htio prodati,prodao bi ga do sada.Ljudi doveli Friedricha pa Kjaera,koji pored najvecih timova koji su ga htjeli izabere Wolsburg.Znaci, imaju novac i velike ambicije,i sigurno se nece odreci najboljega igraca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jul 2010, 13:51

WayneNew je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:Ma jednostavo receno dzeko je strasan napadac..mislim da uz naravno ibrahimovica po meni daleko najbolji centarfor koji je ponikao s balkana u poslednjih 20 30 godina..Al vjerujte sad mi je jasno ono sto je ciro prvi put kad ga je vdio reko bit ces bolji od ibrahimovica tad se vecina ismijavala al vidite kako vrijeme pokaze koliki je ciro majstor lisac..dzeko samo naprijedd brate ..kolko sam pratio ovo svjecko prvenstvo tores kolko su ga hvalili i kolko kosta i sve pa lik je bio tuga na svjeckom definitivno...i sad sam ubjedjenu jedno odgovorno vam tvrdim DZEKO JE BOLJI NAPADAC OD TORESA....samo anprijed dijamantu nas uz tebe smooo...
Treba tebi 10-tak casova iz pravopisa pa onda forum![/quote

RECI CU TEBI NES KRATKO I JASNO..MARS..JESIL ZADOVOLJAN...MOLIM DA ME BANUJETE JEL DJECURLIJA KOJEKAKVA I KRETENI OGADISE OVAJ FORUM ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 14:00

o gdje si Miraleme, sta se ba ljutis opet?? Nego de reci ti nama safunjas li macora???

:D :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 14:05

sumnjam da ce te tek tako banovati.. moras poslati adminu pp sa malo ljepsim sadrzajem :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jul 2010, 14:08

analiticar_ je napisao/la:o gdje si Miraleme, sta se ba ljutis opet?? Nego de reci ti nama safunjas li macora???

heheh..ma hebes forum kad na njemu ima seljaka i kretena....pomalo hehe kako kod tebe ide?? covjek trazi gramaticke greske e **** mu zivot ako volis to ispravljat brate dragi budi prof. bosanskog jezika i knjizevnosti pa ispravljaj djeci pismene koliko ti dusi volja.a meni nece pricat neko ko se tek prijavio sta i kako trebam .....pfff.
:D

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 14:12

Pa pusti djecu MIre, tek je to izislo iz osnovne skole pa su jos djeca pod uticajem ucitelja, tamo ih peglaju da pisu pravilno... :D
Ma evo kuckam malo, dosadno...Samo se ne daj nasikirati...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jul 2010, 14:17

analiticar_ je napisao/la:Pa pusti djecu MIre, tek je to izislo iz osnovne skole pa su jos djeca pod uticajem ucitelja, tamo ih peglaju da pisu pravilno... :D
Ma evo kuckam malo, dosadno...Samo se ne daj nasikirati...
hehe.ma nemoze mene ovo nasikirat samo jbte koda je tema"pismeni sastavi" a ne "EDIN DZEKO".al haj..ma bgmi bih iskreno volio da dobijem ban samo radi ove djecurlije koja se prijave da bi davala komentare za plakat..

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 14:19

evo sad cu im ja svima reci Miraleme:

"Ko bude Mireta diro
ima da bude na mom sviro"....

:D :D :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.