GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Kaze onaj na areni da im je liga ispred Turske
A pazi, sve bez ijednog podatka.SiamoNoi je napisao/la:Kakav tekst,kakav novinar

Stabilnost GNK-a se temelji na Četnikovim riječima da su 'stabilni'

Puno, s obzirom u kakvu izdrkotinu je klub pretvoren.zlockob je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/tuza ... an-tramvaj
Al' upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu!

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
zlockob je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/tuza ... an-tramvaj
Za to vrijeme u Ciboni:Kažem ja, a ne Vaha, usfalit će tih Mamića u Maksimiru, premda je glavni među Mamićima ispalio neki dan da će ako treba kupiti i novi Dinamo. Kao da je ovaj, nekad naš, a sada samo njegov, Dinamo kupio. Ma koliko Zdravko o sebi mislio najbolje, Dinamu ne bi pomogla ni tri Zdravka Mamića, ali jedan Mamić – nikada kriv, a jedina konstanta svih posrnuća, zabluda i promašaja u Maksimiru - bio bi sasvim dovoljan da razjebe i tri Dinama.
[youtube][/youtube]
Dinamo koji nema svoju dvoranu ni stadion, ali mu je dom cijeli grad

Na sluzbenoj je napisao 356, kod Mamica uvijek odstupanje 1:3.zlockob je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/tuza ... an-tramvaj
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hodzic je bio na klupi, Gojak ne.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko jesu li Hodžić i Gojak bili na klupi?
Don't believe the hype.
http://hns-cff.hr/matches/242638/gnk-di ... motiva-21/" onclick="window.open(this.href);return false;akisarajevo92 je napisao/la:Hodzic je bio na klupi, Gojak ne.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko jesu li Hodžić i Gojak bili na klupi?
Kad pogledas da Lokomotiva nije imala 18 igraca, lako je zakljuciti da bi i Gojak i Hodžic mogli popuniti filijalu. Gojak 100%.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
Ne znam zasto to rade,svejedno bilo 100 ili 356 jednaka je sramotaZompir je napisao/la:Na sluzbenoj je napisao 356, kod Mamica uvijek odstupanje 1:3.zlockob je napisao/la:http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/tuza ... an-tramvaj

" onclick="window.open(this.href);return false; više od 20 000,al hnl nikog ne zanima

...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Imali smo priliku jucer vidjet Mamica na djelu. Trubim o njemu dvije godine. Momak je probijao, centrirao, borio se, a na kraju je jedan njegov centarsut zavrsio na glavi Dolezala koji je zabio. Dinamo daje jako malo golova iz tih prodora po boku i centarsuta u sredionu. Zadnji bitan gol koji pamtim je zabio Slepicka na centarsut Tomecaka prije pet godina u Belgiji. Ja se cvrsto nadam da ce mali sto prije u Dinamo pa da konacno prestane ta patnja s lijevim bocnimspajk je napisao/la: Ma lijevi bek je gotovo sigurno na putu, ako ne u ovih preostalih desetak dana onda na ljeto najkasnije. Pivarić i Musa su ozlijeđeni, pa silom prilika tamo igraju Matel ili Taravel. Mamić će dobiti priliku pola godine da se dokaže u Lokosima pa možda čak i njega pridruže na ljeto. Stopera ne vjerujem da će dovoditi ove zime, mislim da je puno vjerojatnija opcija da daju priliku još pola godine Taravelu, Sigaliju, Goncalu, Vukojeviću i Šimunoviću da se uigraju pa sa dvojicom najboljih napadat europu sljedeće godine.
Teško je to sve u ovako kratkom vremenu uigrat, četvorica od ove petorice su došli u Dinamo prošle godine, treba im vremena, Sammira se 4 godine čekalo, može i ove godina dana. U napadu i veznom redu, ako ne bude nekih neplaniranih odlazaka, a vjerujem da neće, osim možda Pjace, iako i to sumnjam, nema potrebe da se išta mijenja, ipak smo zabili 12 golova ove sezone u skupinama EL, to nam je rekord do sada.
A evo i jedna loša vijest:
Vezni igrač Dinama, Said Husejinović, kažnjen je odlukom UEFA sa zabranom igranja na četiri mjeseca!
Naime, prije dvije godine i dolaska u Dinamo Husejinović je potpisao dva predugovora. Prvo sa CSKA Sofija a potom i sa Dinamom. Odlučio se za Maksimir i zaboravio na Bugare, no Bugari nisu zaboravili njega. Žalili su se UEFA koja je presudila u korist CSKA i poslala dopis HNS-u da odluka mora stupiti na snagu odmah, što je HNS i napravio.
Sto se tice tih cekanja. Kako ikog cekat u Dinamu kad igrac odlazi dok proigra? Zasto se patit 2-3 godine radi pola sezone, maksimalno sezonu koliko ce igrac odigrat kad se probudi. Dinamo samo iz tog razloga ne moze cekat igrace, barem ne te strance. Ako nekog treba cekat onda nek se cekaju domaci igraci.
I tko smisli onih 356 gledatelja na stadionu? Mislim da ih ni pola nije bilo. Ono je bila sramota. A jako zanimljivo je bilo vidjet i to da tribine nisu ociscene od snijega. Tko dade dozvolu da i ono par gledatelja bude na njima?
Zabio ti je ove godine Čop nakon prodora Pinta Petrolulu i Soudani je dva gola glavom Astri zabio nakon ubačaja. To je samo ove godine, ovih prethodnih se baš i ne sjećam.Signore je napisao/la: Imali smo priliku jucer vidjet Mamica na djelu. Trubim o njemu dvije godine. Momak je probijao, centrirao, borio se, a na kraju je jedan njegov centarsut zavrsio na glavi Dolezala koji je zabio. Dinamo daje jako malo golova iz tih prodora po boku i centarsuta u sredionu. Zadnji bitan gol koji pamtim je zabio Slepicka na centarsut Tomecaka prije pet godina u Belgiji. Ja se cvrsto nadam da ce mali sto prije u Dinamo pa da konacno prestane ta patnja s lijevim bocnim
Sto se tice tih cekanja. Kako ikog cekat u Dinamu kad igrac odlazi dok proigra? Zasto se patit 2-3 godine radi pola sezone, maksimalno sezonu koliko ce igrac odigrat kad se probudi. Dinamo samo iz tog razloga ne moze cekat igrace, barem ne te strance. Ako nekog treba cekat onda nek se cekaju domaci igraci.
I tko smisli onih 356 gledatelja na stadionu? Mislim da ih ni pola nije bilo. Ono je bila sramota. A jako zanimljivo je bilo vidjet i to da tribine nisu ociscene od snijega. Tko dade dozvolu da i ono par gledatelja bude na njima?
Ovo o strancima i domaćima ne bih previše potezao, mislim da postoje dobri i loši igrači, ne domaći i strani. Više ću uvijek pamtit Eduarda, Etta, Leandra Cufrea, Tonela, Georga Kocha ili Lucha Ibaneza koji su bili pravi profesionalci i uvijek davali sve od sebe nego Krstanovića koji bi nakon svake utakmice išao obilato zalijevat i nazdravljat, ili Murića i Brodića, zagorske dečece koji se nisu udostojili niti sezonu odigrati za 'voljeni klub'.
Draže im da budu 'narodni heroji' jer su Mamića odbili nego da igraju za Dinamo. Sramota. Ne bi me čudilo ni da onaj balavac odabere za Nizozemsku igrat, već su počela neka šuškanja.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Odbili da igraju za GNK koji tjera maloljetnike da potpisuju ugovore duže od 3 godine (što je protivno fifinim zakonima) i prijeti obiteljima igrača kuknjava
Ma nemaš ti veze blage. To da prijeti su izmišljotine bolesno ambicioznih roditelja koji nemaju trunke mozga, a u Dinamu nijedan FIFA-in propis nije prekršen. Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivica, ja ne vidim da je FIFA ikad sankcionirala Dinamo za bilo što, osim UEFA za divljanja huligana. I za to nije Dinamo ni Mamić kriv. Kramarić da je bio pametan i slušao trenera, a ne svog starog, danas bi za 15 milijuna eura prešao u Arsenal, Bayern ili Liverpool i bio najbolji napadač kao Mandžukić, a ne bi igrao u fenjerašu. Bojim se da ovu dvojicu čeka još gora sudbina. Ali to već nije moj problem.
Da,a i ono na yout.gdje prijeti novinarima su montirane snimke.
Nijedan kažeš?
Imamo čak i fifinu potvrdu:
Slazem se da treba najoštrije osuditi ispade huligana.U prvom redu Mamića koji je izbacio Dinamo iz Europe na godinu dana što se nikad prije niti nikad kasnije nije dogodilo:
Što se tiče Kramarića:

Nijedan kažeš?
Pravilnik o statusu igrača, kojeg je propisala krovna nogometna institucija FIFA-a, a preuzeo Hrvatski nogometni savez (HNS), kaže da maloljetni igrači mogu potpisati profesionalne i stipendijske ugovore na maksimalno 3 godine (članak 4, stavak 3):
„Ugovor (profesionalni i stipendijski) s malodobnim igračem zaključuje se na rok najduže do tri (3) godine„

Imamo čak i fifinu potvrdu:

GNK ga je pustio za siću jer nije htio sudjelovati u njihovim mutnim igrama,a Rijeka ga je kasnije prodala za koliko...9m?!Najuspjesniji menadžer u regijiZnači, problem je bio ugovor koji niste željeli potpisati s Mamićem? Ljudi već godinama očekuju da sami kažete u čemu je problem. Zašto je zagrebački dečko morao napustiti Zagreb? Konkretno, je li problem bio poslovni odnos s Mamićem?
-Dogodilo se da nisam odmah u startu htio potpisati taj ugovor, kad sam krenuo u seniorski nogomet.

Pogledah obe utakmice, al mi golovi ocito nisu bili toliko bitni da sam ih upamtiospajk je napisao/la: Zabio ti je ove godine Čop nakon prodora Pinta Petrolulu i Soudani je dva gola glavom Astri zabio nakon ubačaja. To je samo ove godine, ovih prethodnih se baš i ne sjećam.

Svakako da ces prije pamtit te nabrojane, ali je to lako reci nakon sto su se oni dokazali i pokazali. Bili su dobri dok su dosli, nije ih se cekalo godinu, dvije, tri. Krstanovica ne brojim za domaceg. Kad kazem domaci igrac mislim na igraca koji je prosao omladinsku skolu ili stigao relativno mlad u Dinamo.spajk je napisao/la:Ovo o strancima i domaćima ne bih previše potezao, mislim da postoje dobri i loši igrači, ne domaći i strani. Više ću uvijek pamtit Eduarda, Etta, Leandra Cufrea, Tonela, Georga Kocha ili Lucha Ibaneza koji su bili pravi profesionalci i uvijek davali sve od sebe nego Krstanovića koji bi nakon svake utakmice išao obilato zalijevat i nazdravljat, ili Murića i Brodića, zagorske dečece koji se nisu udostojili niti sezonu odigrati za 'voljeni klub'.
Draže im da budu 'narodni heroji' jer su Mamića odbili nego da igraju za Dinamo. Sramota. Ne bi me čudilo ni da onaj balavac odabere za Nizozemsku igrat, već su počela neka šuškanja.
Da ne znam kakav je panj Pivaric prije bi njemu dao priliku nego Matelu. Buduci da se Pivaric dokazao kao panj onda se stranac i moze prihvatit kao rjesenje, ali ako je taj stranac nespreman, nije dugo igrao, treba mu vremena da stekne formu, da se uigra, zar onda nije logicnije to vrijeme potrosit na malog Mamica? Dobro, igrat ce on sad u Lokomotivi, al mislim da je za njega moralo bit mjesta u Dinamu ovo proljece. Nek te neprovjerene strance sutaju u Lokomotivu il Dinamo II.
Takodjer vidim da se prica kako su Soudani i Fernandes u prvom planu, a Pjaca u zivotnoj formi. I za njeg sam dvije sezone govorio dok je u Lokomotivi igrao. Mislim da je kvalitet za prvih 11. Bolji je i od Soudanija i od Fernandesa.
Kakve veze imaju novinari sa ovima? Ja bih prvi poslao sve Alače, Šipsove, Eiblice, Jeliniće i ostalu bagru tamo odakle su i došli. Nisu u životu vidili sporta, nogometa ni Dinama a pišu neke gluposti praveći se pametni, ko da su oni nekad vodili nogometni klub pa sve znaju. Imaju nakladu ko u kupusovom listu i oni bi sudili hrvatskom savezu i hrvatskom nogometu, bijednici jedni!SiamoNoi je napisao/la:Da,a i ono na yout.gdje prijeti novinarima su montirane snimke.
A o ozbiljnosti tvojih komentara dovoljno govori što držiš '****.net' kao relevantan izvor informacija. Za one koji ne znaju, to je najobičniji blog sa stotinjak posjetitelja koji su osnovali ogorčeni navijači - vidi vraga - splitskoga Hajduka.
Ne znam, ima nešto u tome što ti govoriš. Tog Mamića sam jučer prvi puta gledao, igra solidno, ali vjerujem da čim bi prvu grešku napravio, da bi odmah čitav medijski linč krenuo na njega, kao svojevremeno na Zeleniku, a to je najgore za tako mlade igrače. Zato je bolje da jedno vrijeme provedu na kaljenju u Lokomotivi, stjecanju iskustva u prvoligaškim okršajima sa ozbiljnim profesionalcima, to je definitivno pomoglo i Brozoviću, Pjaci, Antoliću, a ne ih odmah bacit u vatru među lavove gdje će svaki njihov potez biti seciran.Signore je napisao/la:Svakako da ces prije pamtit te nabrojane, ali je to lako reci nakon sto su se oni dokazali i pokazali. Bili su dobri dok su dosli, nije ih se cekalo godinu, dvije, tri. Krstanovica ne brojim za domaceg. Kad kazem domaci igrac mislim na igraca koji je prosao omladinsku skolu ili stigao relativno mlad u Dinamo.
Da ne znam kakav je panj Pivaric prije bi njemu dao priliku nego Matelu. Buduci da se Pivaric dokazao kao panj onda se stranac i moze prihvatit kao rjesenje, ali ako je taj stranac nespreman, nije dugo igrao, treba mu vremena da stekne formu, da se uigra, zar onda nije logicnije to vrijeme potrosit na malog Mamica? Dobro, igrat ce on sad u Lokomotivi, al mislim da je za njega moralo bit mjesta u Dinamu ovo proljece. Nek te neprovjerene strance sutaju u Lokomotivu il Dinamo II.
Takodjer vidim da se prica kako su Soudani i Fernandes u prvom planu, a Pjaca u zivotnoj formi. I za njeg sam dvije sezone govorio dok je u Lokomotivi igrao. Mislim da je kvalitet za prvih 11. Bolji je i od Soudanija i od Fernandesa.
Mislim ipak da je Soudani trenutno najbolji Dinamov igrač, a na Juniora i njegove partije smo svi već polako zaboravili tako da...dug je put pred svima njima još da se izbore za prvu postavu, tu su i Čekići, Hodžić, Fiolić, Gojak, Olmo, Ćorić,...

Zadnja izmjena: spajk, dana/u 08 feb 2015, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Hvala vam na odgovorimaZompir je napisao/la:http://hns-cff.hr/matches/242638/gnk-di ... motiva-21/" onclick="window.open(this.href);return false;akisarajevo92 je napisao/la:Hodzic je bio na klupi, Gojak ne.FaraonTM je napisao/la:Zna li neko jesu li Hodžić i Gojak bili na klupi?
Kad pogledas da Lokomotiva nije imala 18 igraca, lako je zakljuciti da bi i Gojak i Hodžic mogli popuniti filijalu. Gojak 100%.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako nema veze?Ako mu prijetnje za vrijeme presica nisu strane tko zna za što je sve sposoban dok nema kamera.spajk je napisao/la:Kakve veze imaju novinari sa ovima? Ja bih prvi poslao sve Alače, Šipsove, Eiblice, Jeliniće i ostalu bagru tamo odakle su i došli. Nisu u životu vidili sporta, nogometa ni Dinama a pišu neke gluposti praveći se pametni, ko da su oni nekad vodili nogometni klub pa sve znaju. Imaju nakladu ko u kupusovom listu i oni bi sudili hrvatskom savezu i hrvatskom nogometu, bijednici jedni!SiamoNoi je napisao/la:Da,a i ono na yout.gdje prijeti novinarima su montirane snimke.
A o ozbiljnosti tvojih komentara dovoljno govori što držiš '****.net' kao relevantan izvor informacija. Za one koji ne znaju, to je najobičniji blog sa stotinjak posjetitelja koji su osnovali ogorčeni navijači - vidi vraga - splitskoga Hajduka.
http://www.jutarnji.hr/zbog-prijetnji-c ... e/1160444/
Od Mamićevog vođenja ionako ne može gore pa i da mu se zadnji klošar na ulici smije s razlogom mu se smije.Čovjek je najneuspjesniji menadžer u galaksiji i to je jedino po cemu ce ga povijest pamtiti.Kao obicnu luzerčinu.Nepresušni izvor psovki, uvreda i prijetnji Dinamovog izvršnog predsjednika Zdravka Mamića još jednom je došao pod 'lupu' tužiteljstva. Općinsko državno odvjetništvo zaprimilo je još jednu prijavu. Ovoga puta za brutalne prijetnje čupanjem grkljana koje je Mamić, pred svjedocima na sastanku na maksimirskom stadionu, sipao kao iz rukava Željku Pakasinu, Davoru Čurkoviću i ocu Dinamovog nogometaša Roberta Murića, Branku Muriću.
- Razbojniče jedan, iščupat ću ti grkljan! Pobit ću vas - dio je uzrujanog repertoara koji je lanjskog prosinca sasuo Mamić Pakasinu kojem je ujedno i vjenčani kum, nogometnom menadžeru Čurkoviću i starijem Muriću svjestan da mu iz ruku izmiče predviđena milijunska zarada sa odlaskom 17-godišnjeg Roberta iz Dinama.
Koliko je **** relevantan smo se već masu puta uvjerili.Malo vise od godinu dana u funkciji,a već jedan od najcjenjenijih portala.
http://www.****.net/**** ... NeC1Sxn5gi
I kakve veze trolu ima sto je fifa kršenje zakona u GNK povrdila ****?Relevantno je tek kada potvrde Olivariju i Ničoti,jel?

Uostalom navedeno ti je o kojem se zakonu radi pa googlaj i sam se uvjeri.
Blamiras se konstantno,šta ti ovo treba?
Ma ti si jedan uzurpator neviđenih razmjera. ****.net jedan od 'najcjenjenijih portala'? Po čemu cijenjen? Po tome što su im 24/7 puna usta kako je sve 'pokralo!', 'ukralo!', i kako je za krah Hajduka i 'krah hrvatskog nogometa' kriv Zdravko Mamić, Bog, Otac, svi a samo ne oni sami? A hr reprezentacija godinama među najboljima u svijetu i hrvatska liga sa 2 predstavnika u skupinama europskih kupova. Nisu više ni najbolji klub u gradu, i Split daleko bolje posluje od njih. Neozbiljan si, i moraš se daleko više potruditi kada raspravljaš sa nekim. 

-Navedi 3 neistinita članka
-Nisam vidio da se igdje piše da je za krah Hajduka kriv Mamić,a to što ti tumacis kako tebi pase je druga priča
Od toga se jednom klubu smije cijela Europa.Ogroman uspjeh
Jedini tko je ovdje neozbiljan si ti pošto od prvog posta koji si ovdje napisao i dalje nisi stavio niti jedan argument koji opravdava te tvoje nebuloze,a kada ti se stavi onaj koji ih pobija onda okreces pricu na nesto deseto i taj dio jednostavno preskocis.Uostalom kbk šta ti pišeš ovdje...nije da si član kluba i neki bitan faktor.Ukoliko i jesi član onda čestitke...u društvu si sa čak 199 istomišljenika koji će se uskoro kad klub bude uređen po načelu jedan član=jedan glas trajno povući u svoje rupice.

-Nisam vidio da se igdje piše da je za krah Hajduka kriv Mamić,a to što ti tumacis kako tebi pase je druga priča
Od toga se jednom klubu smije cijela Europa.Ogroman uspjeh

Jedini tko je ovdje neozbiljan si ti pošto od prvog posta koji si ovdje napisao i dalje nisi stavio niti jedan argument koji opravdava te tvoje nebuloze,a kada ti se stavi onaj koji ih pobija onda okreces pricu na nesto deseto i taj dio jednostavno preskocis.Uostalom kbk šta ti pišeš ovdje...nije da si član kluba i neki bitan faktor.Ukoliko i jesi član onda čestitke...u društvu si sa čak 199 istomišljenika koji će se uskoro kad klub bude uređen po načelu jedan član=jedan glas trajno povući u svoje rupice.

Ma ti si jedan mali ćorak komarac, samo lažeš i obmanjuješ sve prisutne ovdje. Ti si taj koji kupi krpice i zavlači se u rupice kad mu nešto ne odgovara, ne ja. Ja sam ponosni član kluba i strastveni navijač u vrijeme kad je malo drugih koji se takvima mogu zvati. To i jest onaj najbolji dio i najvjerniji iskaz moje ljubavi prema klubu kojeg pratim svaku utakmicu već dugi niz godina. A ne neki koji više navijaju za neke strane klubove, a ne za Dinamo, dokaz čemu su i prazne tribine nogometnog hrama svakog pravog Dinamovca.
Sreća pa se ljubav prema Dinamu ne mjeri igranjem za tu Četnikovu izdrkotinu koja nema veze s Dinamom, ili dolaskom na utakmice te praonice novca.spajk je napisao/la:ili Murića i Brodića, zagorske dečece koji se nisu udostojili niti sezonu odigrati za 'voljeni klub'.
Draže im da budu 'narodni heroji' jer su Mamića odbili nego da igraju za Dinamo. Sramota.
Mislim, ispalo bi da cca. 300 ljudi iskreno voli Dinamo.
Zajedno sa ''zagorskim dečecima'' koji igraju za Izdrkotinu

Nego Majan Debićspajk je napisao/la:osim UEFA za divljanja huligana. I za to nije Dinamo ni Mamić kriv.

I...?spajk je napisao/la:Ja bih prvi poslao sve Alače, Šipsove, Eiblice, Jeliniće i ostalu bagru tamo odakle su i došli.
Opet bi ti klub bio lavor za pišanje s najlošijom posjetom u svemiru.
Koji je tvoj izvor?spajk je napisao/la:'****.net' kao relevantan izvor informacija.
Olivari i Blažićko koji su na Četnikovoj plaći ili sam Četnik koji je u jednoj 60-minutnoj emisiji 3 puta uhvaćen u laži

Evo pozivam te i ja na jedan netočan članak tog portala.
Broj članske?spajk je napisao/la:Ja sam ponosni član kluba
Na livestreamu ili imaš Arene?spajk je napisao/la:klubu kojeg pratim svaku utakmicu već dugi niz godina.

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.