Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjana sine, sta ti se god od Talijanki poturi, samo deri. Jasta neg!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
http://sportsport.ba/ino_fudbal/al-khel ... sti/121420" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pjanić je odličan igrač, a uz to bi mogao koristiti i u Ligi prvaka. Osim toga Pastore je ponovo u Seriji A, njegov odlazak na posudbu u Romu bi nam mogao poslužiti kao pregovarački čip sa Romom oko Pjanića,“ izjavio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi."
"Pjanić je odličan igrač, a uz to bi mogao koristiti i u Ligi prvaka. Osim toga Pastore je ponovo u Seriji A, njegov odlazak na posudbu u Romu bi nam mogao poslužiti kao pregovarački čip sa Romom oko Pjanića,“ izjavio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi."
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Puno medija iz Italije i Francuske prenosi da PSG zeli Pjanica. Kazu da bi poslali Pastorea + pare za njega.
Nadam se ipak da od toga nema nista, sta ce tamo koji q...
U Romi jedan od glavnih igraca a u Parizu ko zna sta bi bilo.
Pastore je propao tamo, prije par godina se otimali najveci klubovi za njega a sada ne znaju sta ce sa njim.
Nadam se ipak da od toga nema nista, sta ce tamo koji q...
U Romi jedan od glavnih igraca a u Parizu ko zna sta bi bilo.
Pastore je propao tamo, prije par godina se otimali najveci klubovi za njega a sada ne znaju sta ce sa njim.
Neka njega u Romi, ništa mu ne fali.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I ja bi volio da u Romi ostane nego da ode u PSG. Nebi mogo ni u CL igrat za PSG ove sezone. Ali na zalost, ako ga PSG stvarno hoce, onda ce ga PSG i dobit.
Sto nebi mogao?Ove sezone sa Romom ni u intertoto kupu nije igraoZgemboAdislic je napisao/la:I ja bi volio da u Romi ostane nego da ode u PSG. Nebi mogo ni u CL igrat za PSG ove sezone. Ali na zalost, ako ga PSG stvarno hoce, onda ce ga PSG i dobit.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
mozes i ti nama svima popusitiPavel7 je napisao/la:patuljak pjanic u psgu moze samo skupljat lopte verattiu i matuidiu ko sto je godinama radio u lionukokakolas je napisao/la:Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza
Gdje je ova moderacija u pm? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hajde, barem se trudiš trolati, i ako ti ne ide najboljePavel7 je napisao/la:patuljak pjanic u psgu moze samo skupljat lopte verattiu i matuidiu ko sto je godinama radio u lionukokakolas je napisao/la:Meni bi ga haman bilo milina gledati u PSG-u sa Zlajom. I Pape bi imao dobar izgovor za kasnjenje na avion zbog utakmica Pariza

Barca,Real ili United..Do tada neka ga u Romi..Ha ja..0oo0 je napisao/la:Volio bih ga vidjeti u Unitedu...

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pjana je pametan momak, naravno da ce izabrati United, jer bi sa svojim skilom izborio mjesto u jednom od najvecih klubova... Inace, veza je Unitedu Ahilova peta, tako da bi dolazak ovog majstora bio kao kec na desetku. Ima sad predrasuda tipa nema fizicke predispozicije za epl, ali to se na ljetnim pripremama moze nadoknadit sa pet kila misicne mase..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ma glupost mi je to nema mase. Cazorla, Silva, Januzaji mogu igrati u EPL sa onako nikakvom građom da ne moze Pjanke. Jos kad vidis da ima napadača sitnih a igraju poput Fraizera il' Ricky V.V. znas da ima mjesta u EPL i sa ovakvom građom.trxel je napisao/la:Pjana je pametan momak, naravno da ce izabrati United, jer bi sa svojim skilom izborio mjesto u jednom od najvecih klubova... Inace, veza je Unitedu Ahilova peta, tako da bi dolazak ovog majstora bio kao kec na desetku. Ima sad predrasuda tipa nema fizicke predispozicije za epl, ali to se na ljetnim pripremama moze nadoknadit sa pet kila misicne mase..
Ma bila je fora cini mi se na ovoj temi, fol ima skoro sve teh predispozicije, ali fali mu MISICNE mase... Onda su u opticaj dosli Modrici, Kagawe, ect.., i naravno na kraju se stalo na tome da mu mozda malo treba, jer u epl igraju ragbi branici

- el-fighter
- Kontakt:
Ja kad vidim onog iz Newcastlea Allaha mi bude mi ga zao. Pjanic je za njega "strongmen".trxel je napisao/la:Ma bila je fora cini mi se na ovoj temi, fol ima skoro sve teh predispozicije, ali fali mu MISICNE mase... Onda su u opticaj dosli Modrici, Kagawe, ect.., i naravno na kraju se stalo na tome da mu mozda malo treba, jer u epl igraju ragbi branici![]()

Sumnjam da ce igdje ici sada kada je produzio ugovor do 2019. Trebao bi ostati do kraja sezone i pokusati odigrati sto bolje, onda u Brazilu zaraditi dodatne poene i nakon toga napraviti veliki transfer.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
O Pjanketovom mogucem trasnferu pricam tek nakon sp, naravno...
Do tada ni govora, da se nesto ne bi poremetilo, pu, pu... 

Kakav crni transfer, samo neka nastavi igrati, ne trebaju nam nikakve turbulencije kad su najbolji igrači u pitanju. Dosta nam je ova patnja sa Džekom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Produzio je do 2019 godine, sad je rahat. Sad neka se 100% fokusira na Romu, i na borbu za titulu. I ako ne uspije sa titulom, vjerujem da ce Roma sljedece sezone igrati skoro pa sigurno u Ligi Prvaka, jedino ako ne dozive neki ekstremni pad, mada ga i nisu dozivjeli kad su falili Totti, Gervinho, Destro, i jos mnogi drugi, stoga je to malo vjerovatno.
U Romi redovno igra, ima svoje mjesto u Rudijevom sistemu, nece sjediti na klupi kao kod Zemana ili kod Puela u Lyonu, stoga je ovo optimalno za njega. Greska bi bila riskirati transfer u Manchester United ili neki drugi veliki klub, ako on jos nije sprmean za to. On ce svojim igrama u Romi, a i na buducem Svjetsksom Prventsvu pokazati da li je on spreman za sljedeci iskorak, ili su mu klubovi poput Rome vrhunac.
Posto ovdje mnogi vole porediti Modrica sa Pjanicem, i Modric je sa 26 godina presao u Real Madrid, a Pjanic je sada tek 23 godine. Ne treba zuriti sa tim iskorakom, i dobra je odluka sto je produzio ugovor sa Romom.
U Romi redovno igra, ima svoje mjesto u Rudijevom sistemu, nece sjediti na klupi kao kod Zemana ili kod Puela u Lyonu, stoga je ovo optimalno za njega. Greska bi bila riskirati transfer u Manchester United ili neki drugi veliki klub, ako on jos nije sprmean za to. On ce svojim igrama u Romi, a i na buducem Svjetsksom Prventsvu pokazati da li je on spreman za sljedeci iskorak, ili su mu klubovi poput Rome vrhunac.
Posto ovdje mnogi vole porediti Modrica sa Pjanicem, i Modric je sa 26 godina presao u Real Madrid, a Pjanic je sada tek 23 godine. Ne treba zuriti sa tim iskorakom, i dobra je odluka sto je produzio ugovor sa Romom.