FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ja mislim da smo im pretprošle sezone dali 4 gola a prošle ili na zimskoj pauzi tj na pripremama smo neriješeno s njima igrali.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ma jok. Bio sam na utakmici u pripremnom periodu prije pocetka sezone u Samcu. Kuduz dao prvi go iz slobodnjaka cini mi se. Za njih tad igrali Damjanovic, Brckalic, onaj cupavi iz Srbije sto je promijenio sve te klubove u RS, Doric ili tako nesto. Poslije toga smo igrali u Derventi nerjeseno. Strasno dobra utakmica bila (1-1).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Trebamo napisat peticiju da vrate Zoom-a u Lukavac
-
- Kontakt:
Jest i bit će kapitenManijakdolopate je napisao/la:Je li Mujkić ostao kod nas?

-
- Kontakt:
Eto na kakve nam je grane klub paoSiouxLukavac je napisao/la:Jest i bit će kapitenManijakdolopate je napisao/la:Je li Mujkić ostao kod nas?
- LukavacLive
- Kontakt:
"Kako nezvanično saznajemo, prozivci, koja je na rasporedu SUTRA (UTORAK 19.jula od 17:30 na stadionu "Krušici" ) trebali bi se odazvati i perspektivni fudbaleri, čiji korijeni potiču iz Poljica, a koji dugi niz godina treniraju i igraju za omladinske kategorije FK Radnički Lukavac. Omić (golman) i Imamović (stoper) su prošli sve selekcije FK Radnički, a u posljednjoj sezoni su bili prekomandovani i u prvi tim Lukavačkog fudbalskog kluba.
2.liga Federacije BiH će im biti prava prilika da se pokažu na djelu u seniorskoj kategoriji!
Poljičkoj djeci želimo dobrodošlicu u klub za koji se igra srcem, te mnogo sreće i uspjeha u nadi da ćete jednog dana zaigrati u klubovima iz elitnog ranga takmičenja."
Sa oficijalne stranice na facebook "N.K. Svatovac"
2.liga Federacije BiH će im biti prava prilika da se pokažu na djelu u seniorskoj kategoriji!
Poljičkoj djeci želimo dobrodošlicu u klub za koji se igra srcem, te mnogo sreće i uspjeha u nadi da ćete jednog dana zaigrati u klubovima iz elitnog ranga takmičenja."
Sa oficijalne stranice na facebook "N.K. Svatovac"
Ibru i Mirnesa Omica pustili?
E tugo moja
E tugo moja

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Jeboti nas e moj radnicki presednice sramota ili nijeManijakdolopate je napisao/la:Eto na kakve nam je grane klub paoSiouxLukavac je napisao/la:Jest i bit će kapitenManijakdolopate je napisao/la:Je li Mujkić ostao kod nas?
Danas je za radnicki potpisao Adnan Saletovic, lijevi bocni. Navodno je paklen igrac, dijete slobode, bio i u austriji
Nasi samo I dovode paklene igrace 

Adnan Saletović je velika Fukara. Sjećam se nekih psovki na stranici Radničkog u vrijeme onih derbija sa Slobodom, ja mislim da je to on ali nisam siguran.
Kritikuju ga njegovi za "izdaju jer je potpisao za Radnički" na šta im on odgovara "meni ništa ne znači osim tebe Radnički".
Kritikuju ga njegovi za "izdaju jer je potpisao za Radnički" na šta im on odgovara "meni ništa ne znači osim tebe Radnički".

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Je li mi nastavljamo poslovanje preko naseg racuna ili ce od sada da se ide preko omladinskog pogona slobode, nekako mi logicnije. Eto dozivismo da ugasimo slobodu, makar ovaj omladinski pogon.
Moglo bi se gledati na kraju i iz drugog ugla, nesto kao djeca Slobode nas izbacila u nizi rangsolvay je napisao/la:Je li mi nastavljamo poslovanje preko naseg racuna ili ce od sada da se ide preko omladinskog pogona slobode, nekako mi logicnije. Eto dozivismo da ugasimo slobodu, makar ovaj omladinski pogon.

Još da popije vode sa petraka i da iz Lukavca više i ne izađeIraola je napisao/la:Adnan Saletović je velika Fukara. Sjećam se nekih psovki na stranici Radničkog u vrijeme onih derbija sa Slobodom, ja mislim da je to on ali nisam siguran.

ma sta god da je danas sam gledo trening, mali je vrhunski igrac ofansivan i dobar nazad samo nesto se povrijedi pa ga dzindo izvadi neznam jel ozbiljnoBrigada89 je napisao/la:Još da popije vode sa petraka i da iz Lukavca više i ne izađeIraola je napisao/la:Adnan Saletović je velika Fukara. Sjećam se nekih psovki na stranici Radničkog u vrijeme onih derbija sa Slobodom, ja mislim da je to on ali nisam siguran.
Prses i Salihovic iz Slobode moguce da dodju u Radnicki
- LukavacLive
- Kontakt:

Zadnja izmjena: LukavacLive, dana/u 21 jul 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hahahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahah.
Odavno nisam veci cirkus vidio evo grohotom se smijem.
Pohvalno je to sto se zaljeva ali u sred sunacanog dana pustiti prskalice je ludost.
Spalit ce i ono malo trave sto je ostalo
Prskalice se stavljalju npr od 19 pa nadalje ili od 6 do 7:30.
Znam da zele dobro klubu sa ovim ali to ne ide tako
Pohvalno je to sto se zaljeva ali u sred sunacanog dana pustiti prskalice je ludost.
- LukavacLive
- Kontakt:
Neki dan sam bio u prostorijama kluba i određena osoba koja se brine za zaljevanje travnjaka je rekla "Nama je naređeno da zaljevamo po danu".Manijakdolopate je napisao/la:Hahahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahah.
Pošto smo i mi dosli sa istim pitanje sto se ne zaljeva naveče do ujutru.
I to ne bi bilo da nije momak donio svoju pompu za vodu.Hvala mu i za to

-
- Kontakt:
Svaka cast pohvale za momka i napisao sam da je dobronamjerno ali ovo nam odmaže i to pravoLukavacLive je napisao/la:Neki dan sam bio u prostorijama kluba i određena osoba koja se brine za zaljevanje travnjaka je rekla "Nama je naređeno da zaljevamo po danu".Manijakdolopate je napisao/la:Hahahhahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahah.
Pošto smo i mi dosli sa istim pitanje sto se ne zaljeva naveče do ujutru.
I to ne bi bilo da nije momak donio svoju pompu za vodu.Hvala mu i za to
Ako ovako nastave bolja ce Hada bit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.