FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la cole-ch » 05 maj 2010, 20:24

Jako lepa kontra. Brzo, lepo i efikasno. Odakle vam je ovaj Stancevski?

Borac kao da se povuako posle vodjstva. Cudna taktika. :?

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 05 maj 2010, 21:55

ma hajde ba,ne sekirajte se,vama ni kup ne treba! hahahaha! sala naravno... svaka cast na solidnoj utakmici,borac je fino odigrao,mi nesto losije nego sto bi trebali al dobro je i ovako,sve u svemu solidna partija! pozz i vidimo se na grbavici!
Zadnja izmjena: dizda22, dana/u 05 maj 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 maj 2010, 21:56

Banjalucani svaka cast na gostoprimstvu, igri, atmosferi, ponasanju, rezultatu, nadam se da ce i na Grbavici sve proci u najboljem redu
Cuva Bog Zelju svog!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 05 maj 2010, 22:12

Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 maj 2010, 22:17

baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 05 maj 2010, 22:20

slavko njegus je napisao/la:
baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.
a sta si ocekivao od livadicha ?? :oops:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 22:24

Ma hajde ba, zviždanje himni... Pa i mi pjevamo Zemljo tisućljetna. :)))))

Lijepo su se ponašali svi na stadionu, a to za himnu fakat nisam primjetio...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 22:25

Eh jeste frajeri, nek ste zvizdali na himnu. Pa kad volite tako Srbiju i MRZITE Bosnu i Hercegovinu pa de idi te u Srbiju ne nama na himnu se pisat :S cccc, stvarno neznam sta vam je to predstavljalo i sta imate protiv SUZIVOTA, stvarno ste me razocarali, a postajali ste mi pomalo dragi, naravno svejedno je to vama.
--Pametnij popusta--

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 05 maj 2010, 22:26

AYAN je napisao/la:

Staaaaaaaaaaa??????????????????????????? NE MOGU DA VJERUJEM DA SI OVO NAPISAO---

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 05 maj 2010, 22:27

Osim zvizdanja jesi cuo i jednu provokaciju ili vrijedjanje? Ljudi pjevali za svoj klub svih 90 minuta i napravili odlicnu atmosferu. Uz Zelju i Sarajevo najveci klub u BiH i drago mi je da je Borac ponovo u vrhu gdje mu je i mjesto.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 05 maj 2010, 22:27

hajmo sada lesnari pjevajte:ne treba nam bh titula :D :D

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 05 maj 2010, 22:29

AYAN je napisao/la:

zviždanje himne i odma poslje toga srpske zastave i srpska(da nekazem cetnicka) pjesma citavog stadiona
SRAMOTA
Zadnja izmjena: marsovac, dana/u 05 maj 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Volim_Plavo
Kontakt:

Post Postao/la Volim_Plavo » 05 maj 2010, 22:29

:lol: :lol: :lol:
Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 maj 2010, 22:29

S tim da nisam mogao biti u BL zbog posla, odgledah utakmicu na TV-u. Ono što sam vidio jeste klasično domaćinsko navlačenje Borcu. Sudija SMIJEŠAN. Faulova u napadu kao u priči, ko da je košarka. Lijevi bek Žarić/Žara je trebao biti isključen već u prvom poluvremenu jer je imao žuti i vukaoi Bešliju za dres. Nakon još par "normalnih" faulova je opet napravio jedan seljački u drugom poluvrmenu. Sudija ništa. Od 70 minute nam sudija nije svirao par faulova kako treba. Borčevi igrači se samo slože ko metar drva i dobiju faul, Borac je (pre)loša ekipa koja nema fizičke spreme a bogme ni znanja. U Europi vam je debakl ako nešto bitno ne promijenite. Veze nemate.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 05 maj 2010, 22:30

armin90 je napisao/la:Eh jeste frajeri, nek ste zvizdali na himnu. Pa kad volite tako Srbiju i MRZITE Bosnu i Hercegovinu pa de idi te u Srbiju ne nama na himnu se pisat :S cccc, stvarno neznam sta vam je to predstavljalo i sta imate protiv SUZIVOTA, stvarno ste me razocarali, a postajali ste mi pomalo dragi, naravno svejedno je to vama.
mislim da je jasno kakav je politicka klima u RS i mene i nije iznenadilo..da je ruzno zvizdanje jest svakako..al je to jednostavno klima koja vlada trenutno tamo i ne treba sad ponovo pokretati diskusije o nacionalizmu..mozda da vise pricamo o fudbalu i utakmici a manje o politici i slicno..ja sam licno uvrijedjen sa zvizdanjem al nije to sad razlog da forum ispisemo o nekim stvarima nebitnim za fudbal..
-PAJA Fan Club!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 maj 2010, 22:32

slavko njegus je napisao/la:Staaaaaaaaaaa??????????????????????????? NE MOGU DA VJERUJEM DA SI OVO NAPISAO---
Pa moj kralju, tu istu melodiju je napisao Banjalučanin...

Doživio je SaLvu zvižduka od svojih sugrađana
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 05 maj 2010, 22:33

A i mi kad navalimo.... :roll:
Šta nas ba boli briga šta su oni radili.To što su zviždali, ide njima na dušu.Džaba im što oni "ne doživljavaju" BiH kao svoju državu.Nego što jest, jest korektno je bilo navijanje i drago mi je što nije bilo nikakvih incidenata iako u to nisam ni sumnjao.Nadam se da ćemo na Grbavici napraviti jedan istinski spektakl i da ćemo osvojiti ovaj trofej.A znate šta vas čeka na Grbavici 8-) :lol:
JEDNA SI JEDINA!!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 22:33

_Bad_boy je napisao/la:
armin90 je napisao/la:Eh jeste frajeri, nek ste zvizdali na himnu. Pa kad volite tako Srbiju i MRZITE Bosnu i Hercegovinu pa de idi te u Srbiju ne nama na himnu se pisat :S cccc, stvarno neznam sta vam je to predstavljalo i sta imate protiv SUZIVOTA, stvarno ste me razocarali, a postajali ste mi pomalo dragi, naravno svejedno je to vama.
mislim da je jasno kakav je politicka klima u RS i mene i nije iznenadilo..da je ruzno zvizdanje jest svakako..al je to jednostavno klima koja vlada trenutno tamo i ne treba sad ponovo pokretati diskusije o nacionalizmu..mozda da vise pricamo o fudbalu i utakmici a manje o politici i slicno..ja sam licno uvrijedjen sa zvizdanjem al nije to sad razlog da forum ispisemo o nekim stvarima nebitnim za fudbal..
Pa kako majke ti da pricam o fudbalu de objasni kako. Koji je to mozak dodje da se bori u ligi Bosne i Hercegovine i u kupu Bosne i Hercegovine za titulu i zvizdi na himnu, pa ako mrzis tu zemlju toliko sta ides na utakmice lige i kupa te zemlje de onda nemoj biti cinican de mrzi i kraj, a ne vako kad treba dobra je kad netreba srbija je tu :S. Bas me zanima koja je ovo logika radi tog sam ovo reko, al vjerovatno si upravu jer ipak je ovo sportski forum :S.
--Pametnij popusta--

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 05 maj 2010, 22:34

Tema FK Borac - Banja Luka, svaka provokacija i diskusija koja ne bude o temi, bit ce obrisana :!:
Rođeni brato

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 05 maj 2010, 22:35

Nemojte pocinjati politicke rasprave, da se ko ne oklizne!

Ovo nas interesuje:

slika
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.