Borac kao da se povuako posle vodjstva. Cudna taktika.

Moderator/ica: vlakanje
Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
a sta si ocekivao od livadicha ??slavko njegus je napisao/la:Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
Ma hajde ba, zviždanje himni... Pa i mi pjevamo Zemljo tisućljetna.slavko njegus je napisao/la:Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
Staaaaaaaaaaa??????????????????????????? NE MOGU DA VJERUJEM DA SI OVO NAPISAO---AYAN je napisao/la:Ma hajde ba, zviždanje himni... Pa i mi pjevamo Zemljo tisućljetna.slavko njegus je napisao/la:Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.))))
Lijepo su se ponašali svi na stadionu, a to za himnu fakat nisam primjetio...
Osim zvizdanja jesi cuo i jednu provokaciju ili vrijedjanje? Ljudi pjevali za svoj klub svih 90 minuta i napravili odlicnu atmosferu. Uz Zelju i Sarajevo najveci klub u BiH i drago mi je da je Borac ponovo u vrhu gdje mu je i mjesto.slavko njegus je napisao/la:Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.
zviždanje himne i odma poslje toga srpske zastave i srpska(da nekazem cetnicka) pjesma citavog stadionaAYAN je napisao/la:Ma hajde ba, zviždanje himni... Pa i mi pjevamo Zemljo tisućljetna.slavko njegus je napisao/la:Zvizdanje himni Bosne i Hercegovine je tebi "svaka cast"??? Fujjjjj gadovi....Vidjecete sta vas ceka na Grbavici ...kakva paklena atmosfera.baXuz je napisao/la:Svaka cast za navijanje, da su vam igraci bili malo fizicki spremniji lako je mogla biti pobjeda. Nedavno sam bio u BL i sve pohvale za jedan od najljepsih gradova i ljude koji su i vise nego gostoljubivi. Zelim sve najbolje u evropskim utakmicama i da se ako Bog da i slijedece sezone borimo za titulu i kup.))))
Lijepo su se ponašali svi na stadionu, a to za himnu fakat nisam primjetio...
mislim da je jasno kakav je politicka klima u RS i mene i nije iznenadilo..da je ruzno zvizdanje jest svakako..al je to jednostavno klima koja vlada trenutno tamo i ne treba sad ponovo pokretati diskusije o nacionalizmu..mozda da vise pricamo o fudbalu i utakmici a manje o politici i slicno..ja sam licno uvrijedjen sa zvizdanjem al nije to sad razlog da forum ispisemo o nekim stvarima nebitnim za fudbal..armin90 je napisao/la:Eh jeste frajeri, nek ste zvizdali na himnu. Pa kad volite tako Srbiju i MRZITE Bosnu i Hercegovinu pa de idi te u Srbiju ne nama na himnu se pisat :S cccc, stvarno neznam sta vam je to predstavljalo i sta imate protiv SUZIVOTA, stvarno ste me razocarali, a postajali ste mi pomalo dragi, naravno svejedno je to vama.
Pa moj kralju, tu istu melodiju je napisao Banjalučanin...slavko njegus je napisao/la:Staaaaaaaaaaa??????????????????????????? NE MOGU DA VJERUJEM DA SI OVO NAPISAO---
Pa kako majke ti da pricam o fudbalu de objasni kako. Koji je to mozak dodje da se bori u ligi Bosne i Hercegovine i u kupu Bosne i Hercegovine za titulu i zvizdi na himnu, pa ako mrzis tu zemlju toliko sta ides na utakmice lige i kupa te zemlje de onda nemoj biti cinican de mrzi i kraj, a ne vako kad treba dobra je kad netreba srbija je tu :S. Bas me zanima koja je ovo logika radi tog sam ovo reko, al vjerovatno si upravu jer ipak je ovo sportski forum :S._Bad_boy je napisao/la:mislim da je jasno kakav je politicka klima u RS i mene i nije iznenadilo..da je ruzno zvizdanje jest svakako..al je to jednostavno klima koja vlada trenutno tamo i ne treba sad ponovo pokretati diskusije o nacionalizmu..mozda da vise pricamo o fudbalu i utakmici a manje o politici i slicno..ja sam licno uvrijedjen sa zvizdanjem al nije to sad razlog da forum ispisemo o nekim stvarima nebitnim za fudbal..armin90 je napisao/la:Eh jeste frajeri, nek ste zvizdali na himnu. Pa kad volite tako Srbiju i MRZITE Bosnu i Hercegovinu pa de idi te u Srbiju ne nama na himnu se pisat :S cccc, stvarno neznam sta vam je to predstavljalo i sta imate protiv SUZIVOTA, stvarno ste me razocarali, a postajali ste mi pomalo dragi, naravno svejedno je to vama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.