Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

merdanovic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la merdanovic » 14 jun 2013, 20:40

lumani je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
@neno, davis nije bio prvo ime latvije ;)
Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu jos

Nemam potrebe da ti ne vjerujem,kada sam gledao utakmice kao i ti ;) trice preko ruke,zar sam tvrdio da nije?znas i sam da je drugi bertans vise napravio,sto ne znaci da ce na e.p tako da bude.ja licno se nadam ,da ce bertans da igra na e.p, ako se mi bojimo 3,4 igraca partizana,ne trebamo ici na e.p. :idea:
Klasika eto u Srbiji ima ili ce biti vjerovatno 6-7 bivših ili sadašnjih igrača Partizana pa se njih niko ne boji?
Usput i najbolji igrač naše reprezentacije je trebao da igra za taj klub imamo Gordića a sa ovim komentarima si smiješan a i "vučeš" ljude za jezik.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 21:40

Nisi ti razumio sta mislim sa 3,4 ;) ne zelim rasprave sa tobom druze,ja imam svoje,ti svoje.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 14 jun 2013, 21:47

lumani je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
@neno, davis nije bio prvo ime latvije ;)
Bertans iz kvalifikacija i ovaj sada prije povrede su dva razlicita svijeta. Postao je masina. Ti kazes da nas nije unistio, ja kazem da nam je u Skenderiji pogodio trice i to preko ruke. Ako ne vjerujes pogledaj utakmicu jos

Nemam potrebe da ti ne vjerujem,kada sam gledao utakmice kao i ti ;) trice preko ruke,zar sam tvrdio da nije?znas i sam da je drugi bertans vise napravio,sto ne znaci da ce na e.p tako da bude.ja licno se nadam ,da ce bertans da igra na e.p, ako se mi bojimo 3,4 igraca partizana,ne trebamo ici na e.p. :idea:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Razmisljanje ti je :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jun 2013, 21:50

zaredaj jos koji smajli,kada vec nemas sta reci.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 jun 2013, 21:53

MISLIM DA IMA TEMA ZA OVAKVE RASPRAVE
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2565772" onclick="window.open(this.href);return false;

OVO JE TEMA O NASIM REPREZENTATIVCIMA
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 15 jun 2013, 01:47

Šta je sa ovim Andrijom Stipanovićem? Je li bolji od Nurkića? Kako bi se uklopio s Mirzom? Jeste li gledali tog momka?
Samo naprijed Saraj'vo!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 jun 2013, 09:17

Bice nam od koristi,dobro zatvara reket,dobar skakac.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 jun 2013, 11:49

lumani je napisao/la:Bice nam od koristi,dobro zatvara reket,dobar skakac.
i sto je veoma vazno veoma dobro brani pick igru, a za to ce nam biti veoma vazan protiv latvije ne samo protiv crne gore kao sto neki misle
dok sto se tice jusufa neke pripreme pokazu jeli bolje imati njega ili sinanovica, mada opet misilim da bi i za jusufa i reprezentaciju najbolje bilo da on individualno radi na sebi ovo ljeto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 15 jun 2013, 13:52

nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Bice nam od koristi,dobro zatvara reket,dobar skakac.
i sto je veoma vazno veoma dobro brani pick igru, a za to ce nam biti veoma vazan protiv latvije ne samo protiv crne gore kao sto neki misle
dok sto se tice jusufa neke pripreme pokazu jeli bolje imati njega ili sinanovica, mada opet misilim da bi i za jusufa i reprezentaciju najbolje bilo da on individualno radi na sebi ovo ljeto
Jusuf neće igrati u Sloveniji...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 15 jun 2013, 14:55

Savović se nije našao na širem spisku Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Selektor Srbije obrazložio je da Savović nema pravo da igra za Srbiju, pošto je u mlađim selekcijama branio boje selekcije Crne Gore. - Nemam šta da kažem na ovu temu. Trenutno se odmaram, ne razmišljam o reprezentaciji.
Savović se, ipak, našao na spisku selektora Bosne i Hercegovine Ace Petrovića. U komšiluku kao da su drugačije protumačili propise u odnosu na čelnike KSS. - Ponavljam, ne razmišljam o reprezentaciji. Želeo sam da igram za Srbiju! Mislio sam da imam pravo, oni kažu da nemam i tu je kraj priče što se mene tiče - podvukao je Savović.

Pročitajte više: http://www.****.rs/news.php?news=103291" onclick="window.open(this.href);return false;

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 15 jun 2013, 16:04

edo07 je napisao/la:Savović se nije našao na širem spisku Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Selektor Srbije obrazložio je da Savović nema pravo da igra za Srbiju, pošto je u mlađim selekcijama branio boje selekcije Crne Gore. - Nemam šta da kažem na ovu temu. Trenutno se odmaram, ne razmišljam o reprezentaciji.
Savović se, ipak, našao na spisku selektora Bosne i Hercegovine Ace Petrovića. U komšiluku kao da su drugačije protumačili propise u odnosu na čelnike KSS. - Ponavljam, ne razmišljam o reprezentaciji. Želeo sam da igram za Srbiju! Mislio sam da imam pravo, oni kažu da nemam i tu je kraj priče što se mene tiče - podvukao je Savović.

Pročitajte više: http://www.****.rs/news.php?news=103291" onclick="window.open(this.href);return false;
I to je sad nešto čudno,skandalozno? Pa to su i ptice na grani znale da čeka kraj sezone i spisak Dude,pa tek onda da traži "alternativu",BiH ili CG....Ali nebitno za koga bude igrao,on je profesionalac i svakoj reprezentaciji bo bio od koristi.
Mens sana in corpore sano.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 jun 2013, 17:10

djoleprijedor je napisao/la:
edo07 je napisao/la:Savović se nije našao na širem spisku Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Selektor Srbije obrazložio je da Savović nema pravo da igra za Srbiju, pošto je u mlađim selekcijama branio boje selekcije Crne Gore. - Nemam šta da kažem na ovu temu. Trenutno se odmaram, ne razmišljam o reprezentaciji.

I to je sad nešto čudno,skandalozno? Pa to su i ptice na grani znale da čeka kraj sezone i spisak Dude,pa tek onda da traži "alternativu",BiH ili CG....Ali nebitno za koga bude igrao,on je profesionalac i svakoj reprezentaciji bo bio od koristi.
po meni nije upitno da li bi prihvatio poziv srbije da zaigra za nju, ali mi je upitna ova izjava da je on to eksplicitno izjavio jer nije budala i zna da bi mu moglo skoditi
a opet ja kazem da je dobrodosao u BiH reprezentaciju kako igrackim kvalitetom (pogotovo skakackim djelom) tako i njegovim profesionalnim odnosom, a nebrinem cim on zaigra zaraziti ce njega atmosfera reprezentacije skoro ista stvar kao sto je bilo sa ante masicem i bice on prvo kritikovan pa ona ce se hvalospjevi o njemu pisati
a i ako nece boze moj ima hvala bogu edin bavcic koji je svojim srcem i odnosom prema reprezentaciji vise nego zasluzio da igra

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 jun 2013, 17:36

Ako se pojavi na pripreme,bice prihvacen kao svaki drugi igrac.Ali za koju godinu,necemo mi vise nikoga moliti,ima da se nama nude.Fudbal je primjer,kosarka ce da slijedi.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 jun 2013, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jun 2013, 17:42

lumani je napisao/la:Ako se pojavi na pripeme,bice privacen kao svaki drugi igrac.Ali za koju godinu,necemo mi vise nikoga moliti,ima da se nama nude.Fudbal je primjer,kosarka ce da slijedi.
Bravo! To je to! 8-)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 15 jun 2013, 18:30

lumani je napisao/la:Ako se pojavi na pripreme,bice prihvacen kao svaki drugi igrac.Ali za koju godinu,necemo mi vise nikoga moliti,ima da se nama nude.Fudbal je primjer,kosarka ce da slijedi.
Svaka čast na komentaru. To je nada svih nas.
Samo naprijed Saraj'vo!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jun 2013, 18:52

Pogresno. Mi ni danas nikoga ne molimo. Prosla su vremena kada se molilo. Ako hoce da igra neka igra, ako nece, ne mora.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 jun 2013, 19:02

Kada cekas nekoga 8 mjeseci da se odluci,to je molba druze moj ;) ...Ali na boljem smo putu,jednostavno nece nam vise krasti nasu djecu.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jun 2013, 21:01

Evo postavicu ovdje,iako nije ni vrijedno postavljanja.Samo zelim da svi vidimo sa kakvim opterecenim manijakom(albion) imamo posla.http://www.kosarkars.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=148" onclick="window.open(this.href);return false;

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 jun 2013, 21:05

Ohh i Nenad Markovic na listi ,covjek koji nije htio da cuje za druge drzave.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jun 2013, 21:26

Savovic nije Jordan da ga se ceka i moli toliko, ako hoce hoce, nece ne mora. Od Srbije je dobio kantu, ako hoce da igra podrzavat cu ga dok nosi dres BiH, a ostalo me ne interesuje ni sekunde.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAZIN i 26 gostiju.