djoleprijedor je napisao/la:edo07 je napisao/la:Savović se nije našao na širem spisku Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Selektor Srbije obrazložio je da Savović nema pravo da igra za Srbiju, pošto je u mlađim selekcijama branio boje selekcije Crne Gore. - Nemam šta da kažem na ovu temu. Trenutno se odmaram, ne razmišljam o reprezentaciji.
Savović se, ipak, našao na spisku selektora Bosne i Hercegovine Ace Petrovića. U komšiluku kao da su drugačije protumačili propise u odnosu na čelnike KSS. - Ponavljam, ne razmišljam o reprezentaciji. Želeo sam da igram za Srbiju! Mislio sam da imam pravo, oni kažu da nemam i tu je kraj priče što se mene tiče - podvukao je Savović.
Pročitajte više: http://www.****.rs/news.php?news=103291" onclick="window.open(this.href);return false;
I to je sad nešto čudno,skandalozno? Pa to su i ptice na grani znale da čeka kraj sezone i spisak Dude,pa tek onda da traži "alternativu",BiH ili CG....Ali nebitno za koga bude igrao,on je profesionalac i svakoj reprezentaciji bo bio od koristi.
po meni nije upitno da li bi prihvatio poziv srbije da zaigra za nju, ali mi je upitna ova izjava da je on to eksplicitno izjavio jer nije budala i zna da bi mu moglo skoditi
a opet ja kazem da je dobrodosao u BiH reprezentaciju kako igrackim kvalitetom (pogotovo skakackim djelom) tako i njegovim profesionalnim odnosom, a nebrinem cim on zaigra zaraziti ce njega atmosfera reprezentacije skoro ista stvar kao sto je bilo sa ante masicem i bice on prvo kritikovan pa ona ce se hvalospjevi o njemu pisati
a i ako nece boze moj ima hvala bogu edin bavcic koji je svojim srcem i odnosom prema reprezentaciji vise nego zasluzio da igra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10