Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoce li se crno pisati svima u ligi?rammstein je napisao/la:gavric tesko da ce u prvi tim odmah..... isto tako i ovaj gabeljic... (Moguce)
aganspahic pogotovo....
nema ramo postissto sam imao rekao sam prije ramazana
![]()
hilmo je napisao/la:Znači za vrijeme posta ne smiješ lagati, šta to treba da znači?
vec se pišeSarajlijc@ je napisao/la:Hoce li se crno pisati svima u ligi?rammstein je napisao/la:gavric tesko da ce u prvi tim odmah..... isto tako i ovaj gabeljic... (Moguce)
aganspahic pogotovo....
nema ramo postissto sam imao rekao sam prije ramazana
![]()
Pa yebiga.. Svi sto pisu sastave prvih 11, nigdje nema tatomirovica, a svi znamo kako igra i nije dzabe dobio nagradu.. Sto dajete toliku prednost mitrevskom u odnosu na ivana??pitic je napisao/la: Po ćemu si to zaključio. Moje mišljenje je da će se boriti sa Mitrevskim za poziciju prvog štopera sa Dupovcem, a uletiti će i na desnog beka ukoliko Džemica ne bude igrao.
ugovoramorovski je napisao/la:Pa yebiga.. Svi sto pisu sastave prvih 11, nigdje nema tatomirovica, a svi znamo kako igra i nije dzabe dobio nagradu.. Sto dajete toliku prednost mitrevskom u odnosu na ivana??pitic je napisao/la: Po ćemu si to zaključio. Moje mišljenje je da će se boriti sa Mitrevskim za poziciju prvog štopera sa Dupovcem, a uletiti će i na desnog beka ukoliko Džemica ne bude igrao.
Jedno je šta mi predviđamo, a drugo je šta će stračni štab odlučiti ko će igrati prvih 11. Uglavnom situacija je jasna ko se pokaže najbolje na stoperskoj poziciji oni će igrati 2 standardna stopera. Da li će to biti Dupi, Mitrovski ili Tatomirović to ćemo vidjetiamorovski je napisao/la:Pa yebiga.. Svi sto pisu sastave prvih 11, nigdje nema tatomirovica, a svi znamo kako igra i nije dzabe dobio nagradu.. Sto dajete toliku prednost mitrevskom u odnosu na ivana??pitic je napisao/la: Po ćemu si to zaključio. Moje mišljenje je da će se boriti sa Mitrevskim za poziciju prvog štopera sa Dupovcem, a uletiti će i na desnog beka ukoliko Džemica ne bude igrao.
hilmo je napisao/la:U ovim prijateljskim ćemo saznati ko će u prvu postavu, da li Tatko da li Mitrevski.
S obzirom da mi je makedonac nepoznanica ja bih Tatka na stopera sa Dupovcem.
E sad šta će biti vidjet ćemo, duga je sezona svi će se oni naigrati.
keramikr je napisao/la:FK Guber - FK Sarajevo
Početni sastav: Plakalo, Barić, Bašić, Muharemović, Mitrevski, Kovačević, Kostić, Radovac, Okić, Handžić, Gavrić
Na terenu ce pokazati da li je pojacanje ili prinovarammstein je napisao/la:igrat ce onaj ko ima duzi ugovor...
i da, Mitrevski je dosao kao pojacanje a ne prinova...
TATKO? Tesko...
Sarajlijc@ je napisao/la:Duga je sezona, valja iznijeti borbu na tri fronta
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, gh0stHZ, vedinjo98 i 44 gosta.