Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sad je na Rodgersu da ga obuzda i iscrpi iz njega 120%.
Bolje on nego Bony. Nisam zagovornik ovog transfera no igrac je Liverpoola tako da mu zelim sve najbolje i da nas usreci vec u ponedjeljak protiv Citya.
Bolje on nego Bony. Nisam zagovornik ovog transfera no igrac je Liverpoola tako da mu zelim sve najbolje i da nas usreci vec u ponedjeljak protiv Citya.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bravo! Napokon normalan post. Covjece prodajemo panja za 14 i dovodimo dokazanog napadaca za 17. Ok ima problema sa glavom al sta da se radi, slicno se i za Sturridge-a govorilo pa evo sta ispade. Ovo je Bali vjerovatno zadnji voz da napravi taj iskorak u karijeri i bude klasa od napadaca, i njemu je u interesu da ozbiljno shvati Liverpool i igru u klubu. Pozdravljam transfer ako se desi naravnonummaLFCŽ je napisao/la:Balotelli >>> Borini
Prvog dovedes za 17, a drugog prodas za 14. Mislim da je to odlican posao, kakav god da je Balotelli, tako da se nemate zbog cega zaliti.

Balotelli

Ako ga Rodgers uspije obuzdati, Liverpool je dobio sjajnog napadača. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
A sto bi ga obuzdao kad to jedan Mourinho nije mogaoClaus je napisao/la:Ako ga Rodgers uspije obuzdati, Liverpool je dobio sjajnog napadača.

Iskreno, ov sto je numma napisao je novi nacin gledanja na stvari, i cak je i meni promijenio misljenje. Hvala numma.mcmanaman je napisao/la:Bravo! Napokon normalan post. Covjece prodajemo panja za 14 i dovodimo dokazanog napadaca za 17. Ok ima problema sa glavom al sta da se radi, slicno se i za Sturridge-a govorilo pa evo sta ispade. Ovo je Bali vjerovatno zadnji voz da napravi taj iskorak u karijeri i bude klasa od napadaca, i njemu je u interesu da ozbiljno shvati Liverpool i igru u klubu. Pozdravljam transfer ako se desi naravnonummaLFCŽ je napisao/la:Balotelli >>> Borini
Prvog dovedes za 17, a drugog prodas za 14. Mislim da je to odlican posao, kakav god da je Balotelli, tako da se nemate zbog cega zaliti.
Nije neka spektakularna lova u pitanju, a po godinama se uklapa u nas sistem. Ako je ovo zaista done deal, i ako Mario da Liverpool i 50% svog talenta, bit ce bolja opcija od Fabia, u svakom slucaju...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Njega vise ni Svevisnji ne moze obuzdati a ne Rodgers... kad nije se uspio smiriti u klubu za koji navija od malih nogu nece ni u Liverpool... predvidjam da ce mu se igrati jedno max 5-6 prvih utakmica I nakon toga slijedi show
I ****.avanje zivaca svima po Liverpoolu I provodi, I sve sto ne treba....
Zali Boze onolikog kvaliteta I talenta...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Tada je Balo praktično bio dijete, teenager, sada je odrastao i (valjda) shvatio neke stvari, a Mourinho očito nije imao volje ni želje natezati se s njim. U Interu je imao igrače koji su ga mogli zamijeniti i nije pretjerano žalio za tada problematičnim Balotellijem.tuzlak1987 je napisao/la:A sto bi ga obuzdao kad to jedan Mourinho nije mogaoClaus je napisao/la:Ako ga Rodgers uspije obuzdati, Liverpool je dobio sjajnog napadača.
S druge strane, Brendan je već pokazao da od talentovanih mladića i nedisciplinovanih igrača može napraviti zvijeri (Sturridge, Suarez, Sterling), tako da će biti u prilici isto pokušati i ovaj put.
Ako ne bude igrao kako spada uvijek postoje tribine Anfielda.MrMuscle je napisao/la:Njega vise ni Svevisnji ne moze obuzdati a ne Rodgers... kad nije se uspio smiriti u klubu za koji navija od malih nogu nece ni u Liverpool... predvidjam da ce mu se igrati jedno max 5-6 prvih utakmica I nakon toga slijedi showI ****.avanje zivaca svima po Liverpoolu I provodi, I sve sto ne treba....
Najzad mozda nemamo najbolje igrace na svijetu, najboljeg trenera ili najbolju upravo ali imamo najboljeg yebenog psihijatra i ako je uspio da sredi Suareza uspjet ce i Maria.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ross McCormack £12M
Shane Long £12M
Mario Balotelli £17M

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ga je sredio, lik nakon sezone ugrizao ChiellinijaOtelo je napisao/la:Ako ne bude igrao kako spada uvijek postoje tribine Anfielda.MrMuscle je napisao/la:Njega vise ni Svevisnji ne moze obuzdati a ne Rodgers... kad nije se uspio smiriti u klubu za koji navija od malih nogu nece ni u Liverpool... predvidjam da ce mu se igrati jedno max 5-6 prvih utakmica I nakon toga slijedi showI ****.avanje zivaca svima po Liverpoolu I provodi, I sve sto ne treba....
Najzad mozda nemamo najbolje igrace na svijetu, najboljeg trenera ili najbolju upravo ali imamo najboljeg yebenog psihijatra i ako je uspio da sredi Suareza uspjet ce i Maria.

Pocetak sezone vam zafrkao isto sa kaznom..
Hajde Mario na Anfield, da hoce bit dostupan za ponedeljak auuu 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa nije Rodgers a ni psihijatar odgovaran za ono sto Suarez radi u nacionalnom dresu.tuzlak1987 je napisao/la:Kako ga je sredio, lik nakon sezone ugrizao ChiellinijaOtelo je napisao/la:Ako ne bude igrao kako spada uvijek postoje tribine Anfielda.MrMuscle je napisao/la:Njega vise ni Svevisnji ne moze obuzdati a ne Rodgers... kad nije se uspio smiriti u klubu za koji navija od malih nogu nece ni u Liverpool... predvidjam da ce mu se igrati jedno max 5-6 prvih utakmica I nakon toga slijedi showI ****.avanje zivaca svima po Liverpoolu I provodi, I sve sto ne treba....
Najzad mozda nemamo najbolje igrace na svijetu, najboljeg trenera ili najbolju upravo ali imamo najboljeg yebenog psihijatra i ako je uspio da sredi Suareza uspjet ce i Maria.![]()
Pocetak sezone vam zafrkao isto sa kaznom..
Los covjek i prosjcen igrac plus bomba u svlacionici znaci ocajan transfer.
Egoista i luđak da, ali loš čovjek nikako. Što se tiče atmosfere u svlačionici, čak mislim da je, svojom neozbiljnošću, ako to bude u nekim granicama, može dići na još veći nivo. Ali kad je u pitanju njegovo "igranje lopte" mislim da je daleko od vrhunskog napadača kakvog traži Rodgers. Nadam se da neće doći, samo zato što je prosječan fudbaler.soe je napisao/la:Los covjek i prosjcen igrac plus bomba u svlacionici znaci ocajan transfer.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Gdje je ta potvrda? Na stranici sam uspio pronaći samo ovo:Bertrand je napisao/la:Milan potvrdio na službenoj stranici kako je Balotelli u pregovorima. Ne navodi se koji je klub u pitanju, ali je očigledno.
ADRIANO GALLIANI SPEAKING TO ANSA: "NO OFFER FOR BALOTELLI"
MILAN - Milan chief executive Adriano Galliani has been speaking to Italian news agency ANSA: "At the moment there has been no offer from Liverpool for Balotelli, so there are no negotiations. Then, the transfer market finishes on September 1st, so we will see."
Ma ja ipak mislim da je ovo samo patka. Prvi je vijest objavio Sky Italy, a oni su poznati po lupanju.
Mislim da Galiani i ne smije reci da prodaju najboljeg igraca, i ovako su u qrcu. Bilo bi tu nereda i sveega. Necu da me shvate kako bih volio da Mario dodje, ali, ima stara narodna: gdje ima dima, ima i vatre.
Ako je alternativa platiti 12 miliona funti za posudbu Falcaa, onda je bolje platiti 17,5 miliona funti za kupovinu Balotellia...
Mislim da Galiani i ne smije reci da prodaju najboljeg igraca, i ovako su u qrcu. Bilo bi tu nereda i sveega. Necu da me shvate kako bih volio da Mario dodje, ali, ima stara narodna: gdje ima dima, ima i vatre.
Ako je alternativa platiti 12 miliona funti za posudbu Falcaa, onda je bolje platiti 17,5 miliona funti za kupovinu Balotellia...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/63052" onclick="window.open(this.href);return false;LvG je napisao/la: Gdje je ta potvrda? Na stranici sam uspio pronaći samo ovo:
Greatness dies
Ja cekam da DiMarzio potvrdi 

Fabrizio Romano @FabrizioRomano 21mOtelo je napisao/la:Ja cekam da DiMarzio potvrdi
Balotelli is now saying his goodbye to team mates in Milan sport center, right now. Ready to be new Liverpool player #LFC
At the end of the storm there's a golden sky..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.