Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 20 avg 2014, 20:38

Ne vjerujem ni ja da ce se dovoditi Balotelli iako mi je jedan od drazih igraca. Ima ogroman talent, ali djetinjast momak. Rodgers je dosta dobar s mladim igracima pa bi mozda i njega mogao malo urazumiti. Nisam siguran koliko dobro moze odigrati na ostalim pozicijama u napadu jer BR trazi igrace koji su sposobni igrati i u sredini i na krilu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 avg 2014, 21:31

ne znam gleda li iko Lille-Porto..sta uradi Origi covjeku :urnebes: :clap:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 avg 2014, 21:56

Cisto sumnjam da ce balotelli doci, covjek bi morao da "proguta" pola svojih izjava na twitteru...Zaista mi ne lici na igraca koji bi mogao nositi nas dres..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 20 avg 2014, 22:16

Odlican je Origi. Prejak je u duelima 1 na 1, bukvalno svaki put proleti igraca. Steta sto su bekovi i krila Lillea nesposobni ne znam jesu li i jedan uspjesan centarsut napravili.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 20 avg 2014, 22:45

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 avg 2014, 23:32

Ne mogu da vjerujem da su ovdje, na nasem pdf napali topnika. Ja cu samo reci da za tako nesto nema potrebe, momak pise na svim temama, ponekad malo i ujede, ali je u principu ok. A ti, LFC_YNWA nisi vas ispao posten prema topnik, a ni prema, cini mi se otelu neki dan. Jedna stvar treba svima biti jasna, Mor je dobar forumas, ali je scumovac, i ako ti misliš da te moze samarati, neka te i samara. Mene ne moze, ni na forumu, ni uzivo. Citaj LFC_YNWA sve postove scumovaca, pa ces vidjeti da im je tvoja reakcija bila melem na ranu zbog poraza od labudova!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2014, 23:34

Liverpool have made an inquiry about taking Mario Balotelli on loan from AC Milan – Tony Barrett, The Times
Ma daj ga pa da vidimo kako ce to ici. Njegovih 15 golova ove sezone bi nam moglo dobro doci
Barrett - Falcao remains the preferred option, #LFC would be willing to put a £20m package to sign him on loan if his move to Real fails

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2014, 23:40

@ackeey jedno je kad se slozi sa covjekom kad prica o kvalitetu EPL, Swansea, Primere, kad daje uvid u tekme LP i sl. ali da se ti sa njim ides slagati kad vrijedja tvoj klub i sve simpatizere/navijace tvog kluba i onda ti dodjes i ljubis mu "postove" je nevjerovatno.

Evo @topnik je na svim temama fer i posten, uvijek kaze realno i dobar je forumas. Naravno, da kad je rijec o Arsenalu ne da preko njega i to je to.

Ajmo on topic:

Ja nisam za to da Balloteli dodje. Previse mi je sebican i zbog toga bi Daniel mogao da pati a i nije all-around player kakve Rodgers zeli no cinjenica je da nam je prijeko potreban napadac i da se on mora dovesti dok je ljeta jer kad krene tempo subota/utorak/srijeda pa dva kupa bit ce veoma gusto i ozljede ce biti mnogo cesce nego prosle sezona a i prosle sezone ih je bilo dosta tako da eto bolje Balloteli nego neki anonimus tipa Aspas :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 20 avg 2014, 23:40

“I can categorically tell you Mario Balotelli will not be at Liverpool,” said Rodgers.

Kada neko nešto kaže kategorički, to znači da se neće desiti ni pod koju cijenu. A vjerujem da imate trenera od riječi.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 avg 2014, 23:45

Unknown Genius je napisao/la:“I can categorically tell you Mario Balotelli will not be at Liverpool,” said Rodgers.

Kada neko nešto kaže kategorički, to znači da se neće desiti ni pod koju cijenu. A vjerujem da imate trenera od riječi.
To je bilo jos davno, pred tekmu sa Milanom kad su svi mislili da ce Rickie eksplodirati i da nam nece trebati CF a sad nam je potreban vise nego sto ce Villi trebati Pullis u januaru :P

Napad nam je dosta tanak: Lallana/Coutinho (krila/AMF-ovi), Sterling/Markovic (cista krila), Daniel/Lambert/Markovic* (CF-ovi) i sve su pozicije dobro pokrivene do prve ozljede i zbog toga bi nam lagao taj jedan major signing u napadu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2014, 23:52

Unknown Genius je napisao/la:“I can categorically tell you Mario Balotelli will not be at Liverpool,” said Rodgers.

Ipak zbog nedostatka kvalitetnih opcija i zbog toga sto nam ide vjerovatno najteza sezona nakon dugo godina mislim da ce Brendan ipak i po neki deseti put preci preko onog sto kaze :mrgreen:

A vidjeli smo milion puta da pricaju treneri kako taj i taj igrac nece u neki klub a on ipak dođe.

Nadam se ipak da Real nece uspjeti prodati Di Mariu (pogotovo u United) i da Falkao nece imati taj izbor te da ce doci na Anfield :)

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 20 avg 2014, 23:53

Tony Barrett, The Times - Radamel Falcao remains the preferred option, ‪#‎LFC‬ would be willing to put a £20m package to sign him on loan if his move to Real Madrid fails

James Pearce - Liverpool remain keen on Monaco’s Radamel Falcao and haven’t been put off by talk of a £12million loan fee
At the end of the storm there's a golden sky..

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 20 avg 2014, 23:56

Kad je neki menadžer kategorički rekao da neće dovesti nekog igrača i kasnije ga doveo? Podsjetite me.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 avg 2014, 23:56

James Pearce - Daniel Agger, Oussama Assaidi, Jordon Ibe, Sebastian Coates and Jack Robinson are expected to move clubs.
James Pearce - #LFC remain keen on Falcao and haven’t been put off by talk of a £12m loan fee. But he still favours a move to Madrid.

@Genius, eto nije niko nikad rekao istim rijecima koje je koristio Brendan Rodgers. I niko nikad nije negirao neki transfer koji se kasnije dogodio. Zadovoljan?

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 21 avg 2014, 00:05

slika
slika
Tony Barrett @TonyBarretTimes · 5m

The situation with Liverpool & Balotelli has moved on in the last 12 hours or so. An initial loan inquiry has led to talks with AC Milan.

Tony Barrett @TonyBarretTimes · 3m

Now it appears a permanent deal could be on the table. Talks are ongoing but still at an early stage.
Gianluca Di Marzio @DiMarzio · 19m

Balotelli, Raiola in Inghilterra per valutare interessi: c’è il Liverpool, la situazione http://goo.gl/5Ky5lA" onclick="window.open(this.href);return false;
Fabrizio Romano @FabrizioRomano · 18m

Liverpool is interested in Mario #Balotelli: Rodgers is thinking about a possible bid on loan with buy option. But AC Milan wants money #LFC
Meni bi bilo draze doversti Balonju na posudbu, nego dati 20mil na posudbu Falcaa. A to sto je Rodgers rekao da ga nece dovesti je sasvim normalno. Inace treneri nemaju obicaj govoriti o tudjim igracima. Tada vjerovatno nije ni postojao interes za njega. Nisam siguran, ali mislim da je to bilo prije nego sto je Remy pao na medicinskom.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 avg 2014, 00:17

Kada bi doveli Balu na posudbu, te kad' bi ga BR doveo u red, bilo bi :bow:
Čuda bi pravio sa Stu-om

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 avg 2014, 00:21

EDO299 je napisao/la:Kada bi doveli Balu na posudbu, te kad' bi ga BR doveo u red, bilo bi :bow:
Čuda bi pravio sa Stu-om
E ja se bojim da bi to moglo malo uznemiriti Stua, on bi sigurno volio biti glavni lik u ekipi, prosle godine je morao popustati Suarezu jer je Sule daleko bolji, ako dođe Balo sa svojim egoističnim stavovima moglo bi tu biti svasta.
Neb' me ni zacudilo da Stevenu uzme penale da suta :mrgreen:

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 avg 2014, 00:24

nerkolfc je napisao/la:
EDO299 je napisao/la:Kada bi doveli Balu na posudbu, te kad' bi ga BR doveo u red, bilo bi :bow:
Čuda bi pravio sa Stu-om
E ja se bojim da bi to moglo malo uznemiriti Stua, on bi sigurno volio biti glavni lik u ekipi, prosle godine je morao popustati Suarezu jer je Sule daleko bolji, ako dođe Balo sa svojim egoističnim stavovima moglo bi tu biti svasta.
Neb' me ni zacudilo da Stevenu uzme penale da suta :mrgreen:

Ja čak mislim suprotno, znaš i sam kakva je Stu osoba, voli se zezati, vidiš po Fbu način oblačenja, puno podsjeća na Ballu. Mislim da bi bili ko braća :mrgreen: , obojica imaju tehniku, Ballo bolji šut al' je Stu zato brži. Još im dodaš mlađeg brata Raheema. Ufff :D

Ma nema teorije da bi "uzeo" Stiviju penale, siguran sam da bi BR njegovo ponašanje doveo u red. Sjeti se kako je Sule jedno vrijeme sjedio na klupi, a Ballo da ne sjedi. :mrgreen:

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 21 avg 2014, 00:32

Mr 'Why always me' može samo koristiti ko dvorska luda za podizanje atmosfere u svlačionici. Dok ga Funny troši nema ništa od njega.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 avg 2014, 00:35

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 36m
AC Milan answer to Liverpool bid is clear: #Balotelli will not leave on loan. #LFC must offer money now to have Super Mario.

Retweeted 1,811 times
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 58m
The situation with Liverpool & Balotelli has moved on in the last 12 hours or so. An initial loan inquiry has led to talks with AC Milan.

Ne znam isplati li se dati 25 mil € na budalu :mrgreen: :think:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.