anell je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Naprijed Rejal, cekamo vas.

Idemo biti Realni.Brokula je napisao/la:Volio bih Real

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Naprijed Rejal, cekamo vas.
Idemo biti Realni.Brokula je napisao/la:Volio bih Real
Mislis Bayern Leverkusen?Gefufna je napisao/la:Leverkusen.
Je.bo nas je Ludogorec, da smo jasni.Brokula je napisao/la:Ja sam ozbiljan. Pa bolje se poklat sa Realom, nego osramotit se kao onomad od Monaka
Jeste, ovako smo fino mogli poginut od Barce.bega_afc je napisao/la:Je.bo nas je Ludogorec, da smo jasni.Brokula je napisao/la:Ja sam ozbiljan. Pa bolje se poklat sa Realom, nego osramotit se kao onomad od Monaka
Bolje poginut od Barse, nego se osramotit kao onomad od Monaka.Gunner4 je napisao/la:Jeste, ovako smo fino mogli poginut od Barce.bega_afc je napisao/la:Je.bo nas je Ludogorec, da smo jasni.Brokula je napisao/la:Ja sam ozbiljan. Pa bolje se poklat sa Realom, nego osramotit se kao onomad od Monaka
Ono jest da nije neka velika razlika izmedju Kobaja, Reala i Monaca ali sta je tu je...bega_afc je napisao/la:Bolje poginut od Barse, nego se osramotit kao onomad od Monaka.Gunner4 je napisao/la:Jeste, ovako smo fino mogli poginut od Barce.bega_afc je napisao/la: Je.bo nas je Ludogorec, da smo jasni.
Poginut cemo ,mi smo mentalni patuljkiBrokula je napisao/la:Čekamo topnika
Artetitis je napisao/la:Real, da sve bude u duhu 2005-06.
Giroud daje za pobjedu u Madridu nakon sto Pepea otrese k'o slinu, a u Londonu kolumbijska hobotnica Ronalda unistava k'o Porezna uprava Messija i prolazimo u cetvrtfinale.
Tamo dobijamo Juventus, rutinski 2:0 na Emiratima, Mesut i Giroud. Revans 0:0, Higuain dobio Zlatno krme prije utakmice jer je napunio 100 kila.
U polufinalu nokautiramo Atletico, Koscielny za 1:0 na Emiratima, a u gostima penal Griezmannu u 92.minuti brani Ospina.
U finalu brani Cech, dobija crveni za faul na Suarezu van 16 na samom pocetku. Mi svejedno povedemo preko Mustafija na centarsut Alexisa, Giroud promasi dva zicera za 2:0, a onda udje Paco Alcacer i asistencijama za Messija i Sergija Roberta rijesi utakmicu. Poslije utakmice se Seaman vraca na temu, pise o mentalnim patuljcima i raspalom Wengeru kojem je na golu u finalu coravi didohan Cech i kepec Ospina.
Prekuco si hahahaArtetitis je napisao/la:Real, da sve bude u duhu 2005-06.
Giroud daje za pobjedu u Madridu nakon sto Pepea otrese k'o slinu, a u Londonu kolumbijska hobotnica Ronalda unistava k'o Porezna uprava Messija i prolazimo u cetvrtfinale.
Tamo dobijamo Juventus, rutinski 2:0 na Emiratima, Mesut i Giroud. Revans 0:0, Higuain dobio Zlatno krme prije utakmice jer je napunio 100 kila.
U polufinalu nokautiramo Atletico, Koscielny za 1:0 na Emiratima, a u gostima penal Griezmannu u 92.minuti brani Ospina.
U finalu brani Cech, dobija crveni za faul na Suarezu van 16 na samom pocetku. Mi svejedno povedemo preko Mustafija na centarsut Alexisa, Giroud promasi dva zicera za 2:0, a onda udje Paco Alcacer i asistencijama za Messija i Sergija Roberta rijesi utakmicu. Poslije utakmice se Seaman vraca na temu, pise o mentalnim patuljcima i raspalom Wengeru kojem je na golu u finalu coravi didohan Cech i kepec Ospina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.