Jel direktan crveni isad 3 utakmice? Ako jest nema ovih levata protiv Arsenala za 3 kola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Računaj da Aguero ima već jednu suspenziju ove sezone (ono laktarenje protiv West Hama). Znači, četiri kola aut, možda i duže. Fernandinho bar 3. Znači, nema ih protiv nas, ubiće nas Yaya Toure i Iheanacho.Brokula je napisao/la:Jel direktan crveni isad 3 utakmice? Ako jest nema ovih levata protiv Arsenala za 3 kola
Na momente se vidi strasan potencijal i odredjen kvalitet ali generalno do sada nije odigrao nista posebno da ga covjek moze izdvojiti iznad ostalih igraca. Nekako zlatna sredina, medjutim ne bojim se za njegovu buducnost jer je sam rekao da je tip fudbalera kojem treba dosta vremena da se prilagodi i da mu je jako bitno da se osjeca ugodno i rastereceno te postovanim. Mislim da i Wenger to zna i pazljivo mu dozira minute. Za sada ocjena 4- jer znam da moze dosta bolje.Pale_Companion je napisao/la:Koliko ste zadovoljni Xhakom dosad? Kako teče njegov proces prilagodbe? Nisam bio u prilici da često gledam Arsenala ove sezone pa zato pitam, a interesuje me... Rekao sam već pred sami transfer da vjerujem da će Xhaka uspjeti u Arsenalu i da ste dobili odličnog igrača, ali i da će mu trebati određeni period prilagodbe i dosta povjerenja od trenera i saigrača ...
Iskreno vise me strah WBA nego Evertona,neugodna su ekipa ,ali ceka nas izuzetno tezak period,ako ovo izguramo kako trebaArnelv52 je napisao/la:Arsenal - Stoke
Everton - Arsenal
Manchester City - Arsenal
WBA - Arsenal
Ovo su utakmice koje su preostale do kraja 18. kola. Nakon toga svako je sa svakim igrao barem jednom. Chelsea ima očigledno lakši raspored od Arsenala i malo me je strah da se bodovna razlika ne poveća. Potajno se nadam barem jednom neriješenom rezultatu.
Arsenal; Stoke i WBA bi se trebalo lako dobiti. Protiv Evertona bi znala biti teška tekma ali je Arsenal i dalje favorit, a protiv Citya će biti povuci-potegni. Bellerin bi se do tada trebao vratiti, nadam se i Giroud, uz izostanak Aguera kod njih i uz dobar dan Alexisa i malu pomoć boga možda bi se moglo i pobjediti. Neriješeno bi se moralo moći igrati.
Pa nije to jugoslovenska liga 1990-91. kad je zbog Sarajeva i Veleza igralo 19 klubova.Arnelv52 je napisao/la:Ovo su utakmice koje su preostale do kraja 18. kola. Nakon toga svako je sa svakim igrao barem jednom. Chelsea ima očigledno lakši raspored od Arsenala i malo me je strah da se bodovna razlika ne poveća. Potajno se nadam barem jednom neriješenom rezultatu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.